מי היה או מכיר מקום טוב לישון

פ א ב

New member
מי היה או מכיר מקום טוב לישון

בירושלים? אנחנו מתלבטים בין מלון לצימר, כשהמטרה לישון בכיף ולטייל ולאכול בעיר. אופציה אחרת היא הצפון ושם יש לי כמה מקומות מועדפים. בירושלים מבחינת לינה אני קלולס.

פי3פיץ

New member
יש צימרים כיפים בעין כרם, אחותי

וגיסי לנו באחד בליל הכלולות שלהם והוא היה ממש מקסים. אם אני לא טועה קוראים לו "הבית הטבעי". היתרון של עין כרם הוא גם המיקום שלה (יש טיולים כיפיים בסביבה, גם בעיר וגם קצת "טיולי טבע") וגם היופי של השכונה.

maz

New member
כמה עולה בקינג דייויד?

יש לנו מכר אמריקאי שהשתכן שם. החדר שהיה לו שם עם הנוף לעיר העתיקה - משו משו. זה מלון מפואר מהסוג המהודר. לא הלובי עם השיש כמו באילת. משהו אחר.

מלון יפייפה ../images/Emo45.gif אבל יקר בטירוף.

המחיר תלוי בעונה. נע בדר"כ סביב 800 - 1200 ש"ח ללילה לזוג (ולפעמים גם יותר...) מידי פעם יש מבצעים.

גליארד

New member
יש את אמריקן קולוני, הוא שי יקר אבל

סגנון מאוד שונה מהמלונות ה"רגילים". יש דם את מלון הר ציון, שלטעמי מאוד מיוחד.

אופציות נוספות

האמת - מלון הר ציון נשמע לי הכי מלהיב אבל עוד כמה אופציות מלון ענבל - גם מהיקרים אבל שמעתי עליו הרבה המלצות. מרחק הליכה מימין משה, וגם מעמק רפאים (קצת יותר רחוק) מול המלך דויד יש את ימק"א - ויש שם מלון שנקרא שלושת הקשתות - מצורף לינק. גם מרחק הליכה לימין משה, ומרחק קצת יותר גדול (אבל עדין הליכה) לעיר העתיקה יש את בית ההארחה בבית שמואל-מרכז שמשון - שהוא גם בסביבה של המלך דויד יש גם בית הארחה בכנסיה הסקוטית (יוצא מעל הסינמטק) - הייתי בבית קפה שם ביום שישי - אין לי מושג לגבי החדרים, אבל זה כבר ממש מרגיש כמו חוץ לארץ... אני מאוד אוהבת את הסביבה הזאת של עמק רפאים-ימין משה מעבר לאפשרויות של לטייל בימין משה ועמק רפאים, יש שם גם מסעדות ובתי קפה נחמדים. אפשר ללכת לסרט בסינמטק או בקולנוע סמדר (כמעט תמיד יש סרטים טובים) פתחו במתחם הרכבת הישן את "המעבדה" ויש שם הופעות טובות ויש גם את המרכז למורשת בגין - אני יודעת שנשמע לא מלהיב, אבל יש שם מוזיאון חדש שאמור להיות מאוד מענין.

למעלה