מי הולכת לבד לבד וגם רצה?!

מי הולכת לבד לבד וגם רצה?!

האפרוח שלי, אהובתי, שלפני שנה וחצי בדיוק חיבקתי אותה לראשונה בקנגורו. שימו לב לסנדלים, יבוא אישי מהארץ על ידי סבא.

rinatpaz

New member
היא ממש אפרוח מתוק

לי איכפת מהסנדלים. האפרוח שנועל אותם ממש חמוד. מזל טוב. עכשיו הגיע הזמן לנעלי ספורט.

../images/Emo25.gif מקסימה קטנה

ואיפו הגדולה? תמונות נהדרות. ד"א איך הולך, יערה כבר מדברת אנגלית? ואיך את מסתדרת, ספרי קצת שנקנא.

הגדולה? משתוללת ../images/Emo8.gif

איכשהו לא יצא לי לצלם תמונה מוצלחת שלה, היא עושה פרצופים או בורחת
מבטיחה להשתדל יותר... הנה אחת מלפני חודשיים בערך. אנחנו מעבירים את הימים, פשוט חיים לנו - האיש עובד, אני מחפשת לי עבודה או מקום באוניברסיטה, הולכים לגינה ולבריכה, משקים את העציצים, נפגשים עם חברים ישראלים - והחיים פשוט זורמים להם... יערונת בגן כמה שעות בשבוע, מקשקשת אנגלית שוטפת (ועוד במבטא מושלם!), מתוקה ומצחיקה וחכמה ואוהבת. כמה חיכיתי לתקופה הזו ש"לא קורה כלום". נהיה בארץ באוקטובר לרגל החתונה של בן דודי, עדיין אין תאריכים מדוייקים אבל אין מצב שלא נפגש. נהיה כמובן גם בצפון. אז אפשר לסדר משהו.

זו ה-745?....אלה? הקטנטנה?

תראי מה זה...איך השנים עוברות... איך קנדה איתכם בנוגע למעקבי התפתחות וכאלה?

hagit2000

New member
יו, איזה מותק ../images/Emo25.gif

לא ייאמן איך שהיא גדלה! התמונות האלה כל כך מחממות את הלב

כל הכבוד לאלה../images/Emo57.gif../images/Emo72.gif

מי היה מאמין, אני זוכרת שהיא רק נולדה, איך היא גדלה, מה שלומכם? מה שלום יערה המקסימה?

טפו טפו חמסה

אני בשבוע 22 בינתיים הכל תקין , אבל מפלס הלחץ עולה כי בהריון עם שירה ה"צרות" התחילו בשבוע 26 ... מתפללת שימשיך ככה.

אין ספק שהיא מדהימה ....

אני מרגישה כמו איזה דודה שבא לי להגיד "אני מכירה אותך מאז שהיית כ-ז-א-ת קטנה..." , אבל באמת, זה נראה לי אתמול שהיא נולדה ואני עדיין אחוזת התרגשות מלראות אותה צומחת ומתפתחת כל כך יפה . ויערה בכלל - אוטוטו נערה..

debby12

New member
מנהל
איזה יופי ../images/Emo45.gif ../images/Emo65.gif

שנה וחצי מהקנגורו הראשון וכבר הולכת - איזה כיף. שימחת אותי מאוד - יש למה לחכות...

למעלה