מי בעד להחליף מנהל?

One Echoe

New member
מי בעד להחליף מנהל?

מואזין, אחרי כל הזבל שכתב כאן, עדיין לא נחסם. הוא מסתובב כאן חופשי ומגדף בלי רסן. מה אתם אומרים?

MooKuSh

New member
../images/Emo45.gif

בלי קשר למואזין, הוא לא תורם לפורום. [ו...אממ...ד"א...כתבתי לך באייסיקיו...]

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

מתי כבר יהיה כאן באמת מנהל נורמלי שיעשה את עבודתו?

תשמע, אם אתה עדין כותב כאן ועדין

לא נחסמת, אז באמת צריך להחליף מנהל, כי הוא כנראה לא עושה את העבודה שלו כמו שצריך, אם הוא נותן לאחד כמוך לכתוב כאן.

One Echoe

New member
כוח הרסני.

בוא נשאיר את הויכוחים לשרשור אחר, בסדר? תתמקד בעיקר.

קונראד עושה עבודה טובה, לעומת

קונראד, אתה אינך תורם לפורום במאומה, וזה העיקר.

One Echoe

New member
איך מתבטאת העובדה שלו?

בזה שהוא לא פה? בזה שהוא לא חוסם אנשים כמו מואזין?(או כמוך?) הדיון כאן הוא לא עלי, אני מבקש ממך בפעם השנייה להתמקד בעיקר, תודה.

One Echoe

New member
אתה מתעקש, בסדר.

בוא נקבע קריטריונים אובייקטיבים על פיהם נקבע מי צריך להיחסם, קדימה, אני נותן לך את השרביט לעשות זאת.

רוצחי הצמחים צריכים להחסם ראשונים,

הם אלה שהורסים את הפורום, ומדרדרים אותו לרמת דיר חזירים.

One Echoe

New member
צפוי.

הבאתי לך משימה ממש לא קשה, לקבוע קריטריונים על פיהם נוכל לקבוע מי צריך להיחסם. כדי שנוכל לדעת מי ראוי באמת להיחסם. כדי שלא תצעק סתם ככה באוויר " אתה לא חף מפשע ", "אתה צריך להחסם ". לא עשית זאת, העדפת לגדף אותי ולזרוק ססמאות ריקות לאוויר. אני חוזר לעיקר, אני בעד להחליף מנהל.

מחיקת השרשורים העוסקים בצמחונות

היתה צעד עדין מדיי, פותחי שרשורי צמחונות היו צריכים להחסם.

One Echoe

New member
אנחנו לא פותחי השרשורים.

3 השרשורים האחרונים הם היחידים שנפתחו על ידי ועל ידי רותם. השאר נפתחו על-ידי דתיים ואתאיסטים לא-צמחוניים. כך או כך, אין שום רע בשרשורי צמחונות, וזו היא בטח לא עילה לחסימה. אתה רק מבדח את עצמך.(אני מבין שהמצפון מציק, אבל למה להשליך את זה עלינו?)

שרשורי צמחונות מטמאים את הפורום,

לכן טבעי שאתאיסטים ותאיסטים יסלדו מהפילוסופיה הזאת.

SupermanZW

Well-known member
אין קשר בין צמחונות לאתאיזם

ראוי לפתוח את הדיונים על הצמחונות בפורום צמחונים וטבעונים, יש כזה בתפוז. אני מסכים שהדיונים על צמחונות אינם עילה לחסימה, אבל בכל זאת, כאן לא המקום שלהם.

One Echoe

New member
צמחונות היא לא ה-OFF היחיד כאן.

מדברים פה גם המון על אקטואליה, לדוגמא. אני מסכים שצריכים להתמקד באתאיזם, אך לדבר על נושאים שלא ממוקדים באתאיזם זה דבר חיוני בהחלט לפורום בריא ומגוון. כל ניסיון לסגור את הפורום בנושא אחד רק יחנוק אותו. צמחונות עניינה כאן המון אנשים, ולכן היו על כך הרבה שיחות. אני לא רואה בזה דבר רע, אם הכותבים רצו להתדיין על הנושא. חשוב להזכיר שוב שהצמחוניים כאן הם לא אלו שפתחו את רוב השרשורים.

deathcaster

New member
האמת גיל ?

צמחונות היא ה"עוף" המרכזי כאן וביחס אליו, כל ה"עופות" האחרים זניחים. סליחה מראש על משחק המילים

One Echoe

New member
אתה מוזמן לספור

את כמות השרשורים שהיו כאן על צמחונות, ואת כמות השרשורים שהיו כאן על אקטואליה, ולהיווכח בעצמך. ושוב, אין זה משנה, אין שום דבר רע באוף טופיק כאשר כל המשתתפים בפורום רוצים בזה.

למעלה