יש ביקוש ? אז יש היצע...מי ביקש תמונות של אוטובוסים ?
והיום כמה תמונות שצולמו בעיר הקודש בני-ברק. בתמונה הראשונה זהו אוטובוס של "החברה לפיתוח השומרון" בשרות "דן" בקו 189 .
המשך...........מי ביקש תמונות של אוטובוסים ?
והיום כמה תמונות שצולמו בעיר הקודש בני-ברק. בתמונה הראשונה זהו אוטובוס של "החברה לפיתוח השומרון" בשרות "דן" בקו 189 .
וזה.............מי ביקש תמונות של אוטובוסים ?
רוצים עוד ? אז יש................מי ביקש תמונות של אוטובוסים ?
מי טוען שלא העליתי מספיק תמונות ?מי ביקש תמונות של אוטובוסים ?
עדיין יש ביקוש ?מי ביקש תמונות של אוטובוסים ?
שמעתי שמבקשים עוד...מי ביקש תמונות של אוטובוסים ?
קו 92 התחיל לנסוע עם SCANIAשמעתי שמבקשים עוד...
אז יש...ואפילו תוך כדי נסיעה ברחוב הראשי של בני-ברק רחוב רבי עקיבא . 6108 בקו 92 בצילום מתוך 6137 ...
אולי...לא יודע ולא ראיתי.קו 92 התחיל לנסוע עם SCANIA
החל מהשבוע שעבר ראיתי בבני ברק אוטובוסים (נדמה לי צהובים) של 'סקניה' בקו 92.
סקניהקו 92 התחיל לנסוע עם SCANIA
החל מהשבוע שעבר ראיתי בבני ברק אוטובוסים (נדמה לי צהובים) של 'סקניה' בקו 92.
זאת אותה הסקניה שהיתה בקו 24 ?סקניה
קו 92 נוסע עם סקניה מספר רישוי 50 365 52
שאלה ששאלתי בעבר על הסקניהסקניה
קו 92 נוסע עם סקניה מספר רישוי 50 365 52
סקניהשאלה ששאלתי בעבר על הסקניה
נסעתי בקו 24 לפני כחודש וחצי בסקניה שמספר הרישוי שלה 50 396 52 . שלמתי בכסף ולכן קיבלתי קבלה (מצורפת תמונה). איפה שבד"כ כתוב המספר הסידורי ב"דן" כתוב "2". 1. האם זה אומר משהו לגבי המספר הסידורי של הסקניה? ומה אומרת הסיפרה? 2. מה המספר של הסקניות ב"דן" (אם יש)? 3. כמה סקניות יש ב"דן" ? (והאם מישהו יודע באיזה קוים הם נוסעים?) תודה.
סקניה 52-396-50סקניה
בדן יש רק סקניה אחת אין לה מספר פנימי רק מספר רישוי 50 365 52 ואלה הקווים שהיא נסעה נוסעת ותיסע 24 51 10 18 92 47 67 57 5 16
זה רק אני לא רואה טוב ?סקניה 52-396-50
מספר הרכב של הסקניה 52-396-50 ולא 52-396-50. אם אורן יוכל להעלות את התמונה של הסקניה מחדש (כי היא לא עולה בארכיון) יהיה אפשר לראות את מספר הרכב. אני מחכה בקוצר רוח ליום בו היא תיסע בקו 5. (אתה יודע מתי?). אגב, מה אומרת הספרה "2" בקבלה שצירפתי?
אתה צודק - טעות שליזה רק אני לא רואה טוב ?
או שבאמת כתבת את אותו המספר פעמיים ?
ובאגד היא...52-393-50סקניה 52-396-50
מספר הרכב של הסקניה 52-396-50 ולא 52-396-50. אם אורן יוכל להעלות את התמונה של הסקניה מחדש (כי היא לא עולה בארכיון) יהיה אפשר לראות את מספר הרכב. אני מחכה בקוצר רוח ליום בו היא תיסע בקו 5. (אתה יודע מתי?). אגב, מה אומרת הספרה "2" בקבלה שצירפתי?
אז איזה מכונות קיבלו את מספריובאגד היא...52-393-50
וזהה לחלוטין למכונה של דן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.