טוב.. אז התחרות../images/Emo26.gif../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif
היה נחמד... התקשרתי לינקו ב8 כי היא עוד לא הגיעה, והערתי אותה... קשה... אז הכנתי את נפו להובלה וחופית הכינה את דיזל.. ב9 העלנו אותם וינקו הגיעה. הגענו ליגור אחרי 30 דקות ונסיעה קורעת מצחוק (צריכה להיות הגבלת גיל על הנסיעות לפני התחרויות ["רוב הבנות נפתחות כבר בגיל 12 כיום..."; "אף פעם לא להגיד
לא לאלכוהול"; "לנצל בנים זה כיף ובריא"]
) שעה רק ישבנו ולא עשינו כלום.. ב10 ומשהו קאיה הגיעה, הכנו אותה (הייתי שניה במקצה עליה) ואז הלכנו מסלול... מסלול נחמד אבל המנז' היה רטוב ואסור היה לרוץ מסכנת החלקה... החימום עם קאיה היה סביר, היא קצת נכנסה עמוק אבל היה נורמלי, ברגע שהתחלתי לרכב אותה כמו שצריך מהרגל אל היד היה יותר נורמלי והיא הרימה את עצמה. במסלול היה ממש טוב! היו לי שתי הפלות (5+6) אבל שטויות.. היא הלכה ממש נחמד וזאת פעם ראשונה שלה (ושלי
) במטר.. אחר כך עליתי על דיזל (שני לקחה את קאיה וחופצ' הכינה לי את דיז), הוא היה לחוץ כמו ערבי במחזור.. זה היה נוראי, החימום היה חרא, אבל ממש חרא... היו לי המון סירובים על האוקסר ולא הייתי מחוברת אל הסוס, אחרי שיחת הרגעה עם שמעון המשכתי לקפוץ והיה בסדר.. נכנסתי למנז' בין האחרונים, התחלתי בקנטר בשלוליות ודיזל נלחץ.. אידיוט... היה לי סירוב טיפשי על המכשול הראשון, הרגעתי אותו ונכנסתי שוב והפעם יותר חזק, עברנו את זה ועשינו את כל השאר מאוד מאוד חזק ונקי, באסה על הסירוב בהתחלה.. אבל הוא עורר אותי... דיזל מושלם
לינקו היה הכי מצחיק בעולם! היא רכבה מדהים!! אבל פשוט מדהים! והגיעה לחלק השני, שם היתה לה הפלה והיא שכחה את המכשול האחרון, ברגע האחרון אני קולטת שהיא שכחה וצורחת לה "ינקו! 13!!!!" והיא עושה סיבוב על המקום ובסללום בין מכשולים קופצת את 13 אבל נפו הוריד את הקורה השניה (אוקסר).... קרועה שכמותה..... אחר כך היא באה אלי וניסתה להפיל אותי לתוך הבוץ ולתת לי חיבוק אבל נשענתי עליה והיא נפלה (
) לאורן היה נקי והיא שכחה את המכשול הראשון בג'אמפאוף, שוב צרחתי את המכשול והיא הגיעה אליו בלי לחזור על צעדים אבל היא עשתה לאט מדי את החלק השני וסיימה עם 3 נקודות חובה. לחופית היה מדהיייים!!!!! היא הגיעה לחלק השני, היה לה סירוב מפגר על אפרייט (11) אבל היא המשכיה וזידל שיחק אותה (
)
שני עשתה סיבוב נקי בזמן של 61 שניות וסיימה מקום שני בשבעים! מללללללכה!

(עדיין יש אייקון כזה בכלל?
) חזרנו, חיסלנו, האכלנו והגענו הביתה
אני ודיזל בחימום.. כוסוןןןןןן!