מי בא?

• פותח הנושא MorH
  • פורסם בתאריך

TauraMan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

נפגשים כ-ו-ל-ם שבוע הבא!! יהיה כיף!! (אם אני אחיה
) לא זוכרת מי לקח מקום... נראה לי אחד מניר דוד.. חחח אין לי מושג! טוב לא נורא

יאווו איזה מסכנה.. חחח

דורון איזה קפיצות הוא דופק לך... הוא סוס משוגע... וכןןן כולם שבוע הבא נפגשים במיוחד שזה ליגה אז כל העולם בטח יהייה... ומי שבתמונה הזאתי זה הראש של ג'מבו אני רואה וגם קאיה??? יש מצב? חחח

TauraMan

New member
חחחח כאן יהיה עמוס ../images/Emo3.gif../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

עזבי שזה ליגה.. זה הגמר! כל מי שהתחרה בכל העונה בליגה יהיה... אני פאקינג מקווה שיהיה מקום לקשור סוסים בכלל... פפפפפפ זאת חופית על דיזל
הייתי עם אורן בדיוק שהיא באה לקפוץ ואז גם קאיה וגם ג'מבו נכנסו לתמונה
זיהית נכון! ח"ח לך מותק!

TauraMan

New member
כפול גבוה?../images/Emo12.gif../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

חחחחחחח

דייי הוא כזה סוס משוגע... תראי מאיזה קרוב הוא קופץ והוא מביא זינוק חבל על הזמן.. חחחח תמונה ממש מצחיקה פה.. רק חבל שאור לא נותנת יותר יד.. ותגידי אם אין לי דירוג בליגה אז אני לא יכולה להשתתף?? התחרות היחיידה שהצלחתי לסיים מסלול בליגה הייתה התחרות לפני שבוע בנצר.. כל השאר נפסלתי
מה התנאים פה?!?

TauraMan

New member
זאת חופית ../images/Emo3.gif../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

התחרות הזו היא כמו כל התחרויות הקודמות, פשוט שכאן הניקוד הוא כפול, זאת אומרת שבתחרות ליגה רגילה מקום ראשון הוא 12 נקודות, שבוע הבא מקום ראשון יהיה 24 נקודות. וזה ההבדל היחידי (זה והחלוקת פרסים
) אילן כבר התחיל להגיד לי כמה זה באסה לחשב על המקום דירוגים

אה אופסס חחח ../images/Emo9.gif

וואייי איזה חרא גם אם אני יזכה מקום ראשון.. מה שסביר להניח לא יקרה זה לא יספיק לי... איזה ביאוווס... ודורון את יכולה להעביר את הנקודות דירוג שלך של טאורה לדיזל??? כי יש לך די הרבה אני חושבת... כאילו יחסית היית מקום 2 או 3..

TauraMan

New member
חבל על הזמן יהיו מלא../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

וזה עוד צ'לאנג'..... יקח איזה 4 שעות מקצה... חחחח באמת נראה שהיה מעט! אבל היו איזה 20 במטר ואיזה 15 בכל שאר המקצים..

TauraMan

New member
חחח לא ../images/Emo3.gif../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הם מחקו איזה 9 שמות בעיקר מהמרכז..

למעלה