מי בא לצמח?

מי בא לצמח?

צמח יהיה ב13 לאוגוסט... עם אביבוש, הדג נחש, דנה ברגר מוניקה סקס... ולמחרת יהיה הופיעה מיוחדת של שלום חנוך ל"חתונה לבנה". אתם בטח יודעים. הקטע הוא.. שהייתי בפעם האחרונה שאביב הופיע בצמח, וממש התאכזבתי! כאילו... במקום רוק קיבלנו טראנס... וגם אביב נתן שם הופעה קצרה מאוד יחסית ל-DJ'S הנוכחים, אולי יותר מידי.. ו..השנה גם יהיו מלא הרכבי טראנס, ומרגישים שהרוק הישראלי קורס מתחת לאף. תראו למה הפך פסטיבל הרוק היחידי שנשאר? (עזבו את ניצנים, יש שם מזרחית בימים הראשונים לפסטיבל..) שימו לב לרשימה הארוכה של אומני הטראנס שיהיו בצמח: dj סהר זנגלביץ´ dj צ´ופי dj אלה גוטמן dj ארן לביא dj יהל dj מורן קריב vj לב Infected mushroom Sun Project ואין צורך לרשום את הרשימה הקטנטנה של אומני הרוק. הטראנס- מוסיקה מכוערת ואופנה מכוערת
אביב אמר את זה- לא אני!
וממש חבל שהפסטיבל נהרס ככה... אני אישית לא אוהבת טראנס אולי אתם כן, ואני מכבדת את זה, אבל מבחינתי צמח נהרס. במקום "ליל אהבה בצמח" השם נהפך ל"ליל אהבה ודאנס בצמח"... שמעתי שקמה קבוצת מחאה נגד הטארנס בצמח- ואני חייבת להגיד להם כל הכבוד! עלו והצליחו..... אולי זה יהיה המרד של הרוק הישראלי....

black eyelash

New member
אני איתך אבל

אבל מה שהכי איכזב אותי שבשנתיים האחרונות הייתה את התקווה שברוק ואהבה בניצנים כתחליף לליל אהבה בצמח... ועכשיו גם זה הלך, ואני עדיין לא מבינה איך ויתרו על זה.איך אביב ויתר על זה. אני לא הולכת להגיע לניצנים בשביל פאקינג 3 הופעות...5 שעות, ולא יותר. אני לא מבינה איך אביב ויתר על זה. הוא מתחיל ונגמר בסיסמאות-לא יותר. "אני לא אתן לרוק הישראלי להמשיך לגסוס" בלה בלה בלה. רק כסף מהפסטיבל קולה המזדיין הוא רוצה. ברגע שהכיס מתמלא לא איכפט יותר מכלום. שיהיה בכיף לכל מי שהולך ומעודד את ביטול הפסטיבל ועידוד הפסטיבל החדש, כפר מוסיקה מזדיין. הרי זה ברור שגם שנה הבאה זה יהיה אותו הדבר. יום נעים ליאור

ליאור אני ממש לא מסכימה איתך...!

תישמעי יש הרבה דברים שלא תלויים בו ונכון הוא אמר את זה ואין לי מושג מה קרה לניצנים אבל תישמעי אל תשפטי אותו עד שתגיעי למקומו קל מאוד להאשים ולישפוט אבל זה לא ככה תנסי להבין ולא להיתעצבן.

black eyelash

New member
מה הקשר בכלל

לנסות להבין ולא להתעצבן?. אולי אני לא יודעת הרבה על מי מקבל את ההחלטות אבל אני חושבת שלא צריך להיות גאון כדי להבין שלאביב יש מילה חזקה מאוד. ואני כן יתעצבן, כי אני וגם את הם הנפגעים מכל הסיפור. אז אולי לך זה לא מפריע, אבל לי זה כן. זה צריך להפריע לך. ומה שהכי מרגיז אותי הוא שבסוף אני כן הולכת...מה שמוכיח את כוח הרצון וההשפעה של כל החרא הזה

דבר ראשון אל תיתעצבני עליי...!

תישתלטי על עצמך חומד אני לא אשמה בזה... דבר שני מה אמור להפריע לי פה?! אני מקבלת את ניצנים ,צמח, מה אכפת לי לפי דעתי זה מצוין אני לא רואה שום בעיה אבל למה לחפש בעיות...

black eyelash

New member
תקשיבי...

הדבר האחרון שהתכוונתי לעשות זה להתעצבן עלייך....אז אם זה נראה ככה אני מצטערת. ... ואני דיברתי על תוכן הערב. לא על המקום שזה נמצא- בהקשר להודעה הבאה שכתבת.... אני אישית אוהבת פסטיבלים בנוסח ניצנים צמח ז"ל וערד ז"ל... ואולי גם עדיף לכתוב כבר ניצנים ז"ל... ולא מתאים לי הופעה פה הופעה שם....זה אני הולכת כבר בכל מקרה להופעות ספציפיות של אביב... זה כל הרעיון בפסטיבל כזה...

black eyelash

New member
לדוגמא

יש את החמישי לאוגוסט שזה נותנים ברוק או איך שהם לא קוראים לזה.... ויש גם את רוק ת"א.... או משהו, שזה בימים שונים ואני רוצה להיות בשניהם ואם היה את הפסטיבל הרגיל לא הייתה את הבעיה הזאת.... זה הכל....סתם מכעיס ומעצבן

black eyelash

New member
אמ..

אם זה מה שיש לך לומר...טוב ברור שזאת בעיה שלי הכל כאן זה בעיה שלי... אם זה מה שאת אומרת לא הבנת בכלל שיהיה...

ההופעה בצמח מחולקת ל-2 חלקים...

אני יענה על שאלה אחת ששאלת... כמה זה עולה אני לא יודעת... ביום הראשון יהיה את הטראנס והרוק ביחד (גועל נפש... זה לא הולך ביחד) וביום השני יהיה רק את שלום חנוך בהופעה מיוחדת ל"חתונה לבנה"...

לא דעת מה דעתכם...

דעתי.. אחלה שילוב... טראנס אם רוק.. בננננננזונה של דבר.. ואל תקחו את זה בצניות...

חחחח את רצינית?!מה ניסגר איתך?!

טראנס ורוק?! את בטוחה חשבת על הקהל שהולך להיות שם ביחד באותו מקום זה רק בלאגן זה גועל נפש שאנחנו באים אנחנו באים לישמוע רוק ישראלי בלי שום טראנסים וערסים.

למעלה