מי אמר ספין של התאחדות הסטודנטים?

מי אמר ספין של התאחדות הסטודנטים?

כבוד שר האוצר ניסה להציג את אורי רשטיק ואת התאחדות הסטודנטים כעושי "עורבא פרח", וכמלהגים להגים על חשבון הסטודנטים.

ועכשיו התברר שאכן הייתה שיחה בין נציג משרד האוצר לבין אורי רשטיק וכבוד שר האוצר לא היה מודע לשיחה הזו.

עכשיו תגידו לי האם זה באמת ספין של ההתאחדות או שמא משחק פוליטי כזה או אחר, שנועד לעורר תגובות כאלו ואחרות?

כתבה מצורפת

במשרד רצו לעדכן אותו

אבל כרגיל, הוא ישן בזמן ש(גם)זה קרה. לא הרגישו בנוח להעיר אותו, גם ככה השיער לא נראה טוב בשעות האלה.

GuestOfHonor

New member
בתואר הראשון

היה בחור שלמד שהיה תמיד בספריית הרמן בגבעת רם כשהייתי בא ללמוד שם. כנראה מתמטיקאי שנה א'. הוא היה מאוד וורבלי כשהוא היה פותר תרגילים, בעיקר כשלא הצליח לו, ולמרות שאף אחד לא ישב איתו בשולחן. בהתחלה אנשים היו ניגשים לתקן אותו כשהוא זרק לאוויר משהו שהיה לא נכון בבירור, אחרי זה כבר נמנעו.

אני חושב שלפיד לומד בקול כרגע. אני מעריך שכמו בהרבה תקריות מתוקשרות עד פה, הכוונות טובות (מבחינת קהל הבוחרים שלו) והביצוע קלוקל.

טלפון זריז לרטשיק בטרם פיזור סטטוסים בפייסבוק היה פותר את העניין. נקווה שלפיד לומד מטעויות בניגוד לסטודנט מהרמן.

Someone 2011

New member
לפיד הזה נבלה וחתיכת שקרן

עלק ספין .. אתם עדיין לא מבינים שהוא משחק אותה שה תמים, הוא יודע מהכול, ראה את כל ההתקפות שהיו נגדו מהפייסבוק וכל חברי הכנסת יוצאים עליו ועל הרעיון של ההעלאה של שכר הלימוד ויצא בהצהרות שהכול שקר .. בעוד שאנשי משרדו מקיימים ישיבות בנושא.

כבוד שר האוצר צריך להפסיק להשתמש בפייסבוק בתור העיקר ולהגיע לישיבות החשובות כמו שיחימוביץ (שפעם ראשונה שאני מסכים עם דבריה..) אמרה, במקום להיות בישיבה החשובה ביותר של התקציב הוא בוחר לישון ... ולעדכן סטטוסים מהפייסבוק ... ככה נראים פניה של מדינת ישראל.

למעלה