מיתחלפים

מיתחלפים

יום חמישי ערב שעה שבע וחצי רק עכשיו חזרתי מהעבודה . לילי קפצה עלי עם חיבוק ונשיקה אוהבת כולה ריחנית רעננה. היתי עיף ועצבני חיבקתי אותה חזרה . היא הרגישה את שעובר בראשי ,מיסכן לא יכול להיתנתק? נישקתי לה ופניתי לשבת בכורסא מול הטלביזיה. לילי ישבה לצידי על המישענת ידה חיבקה את ראשי לחצה את שדיה לפני. ריחה היה משקר הטבעתי את פני בשדיה הרכים. שבוע הבא אתה נישאר בבית ואני יוצאת לעבודה , החלפת תפקידים ! שטויות אמרתי יש לי אחריות והמון עבודה. קיבלת צוו שמונה אתה חולה . החברה לא בנויה על אנשים ללא תחזוקה תמיד אפשר להיסתדר. שתקתי ידעתי שבזה היא צודקת. והיכן את תעבדי שאלתי אני הסתדר יש לי קשרים משלי אתה יודע . אבל כך בחשבון החלפות מלאות אתה האישה ואני הגבר ברור? הרגשתי שיש על מה לדבר, היתרגשות עברה במבושי . הלכתי למיקלחת להוריד את היום שעבר. המים הקרים עסו את שלהם, הרגשתי טוב יותר, חשבתי לעצמי מה היא כבר מתכננת. היתנגבתי ויצאתי . לילי היתה בושה ליציאה ,שימלה שחורה רכה שהבליטה את הנשיות שלה. לרגליה גרבי נילון שחורות משולבות תחרה. בהליכתה אפשר היה ליראות את רצועות הבירית ניגלות מידי פעם. לא חפשתי את קוו התחתונים שלה ידעתי שאין. לילי חיבקה אותי , עמדנו כך חבוקים ומיתגפפים בולעים אחד את השני. אני יוצאת לגדי הערב אחזור מאוחר. נשקתי לה תהני יקירה. לילי יצאה מהבית לבלות עם החבר שלה לא דאגתי ידעתי שהיא בידים טובות. גדי היה מנכ"ל של חברה צעירה ומבטיחה לילי הקירה אותו בחופשה האחרונה שלנו באילת. הם שמרו על קשר ויצא לבילוים לפחות פעמים בשבוע. היתרווחתי הכורסא אל מול לטלביזיה חדשות ולאחר מיכן סרט , אינני זוכר אותו נירדמתי לי כך. נשיקה חמה העירה אותי לילי גחנה מעלי בא למיטה חמוד . השעה היתה שלוש ליפנות בוקר , למה לא נישארת לישון אצלו שאלתי . העדפתי לישון איתך , חוץ מיזה שהבנות שלו מגיעות אליו בבוקר ולא רצינו להביך אותן. היה לך טוב ? כן תמיד עם גדי טוב לי. נעמדתי לצידה חבקנו אחד את השני לילי שלך יד לכינון מיכנסי ופתחה אותם . הזיין עמד לי הרחתי בשערה את ריחו של גדי. לילי חזרה ללא גרבי הנילון והבירית. ידיה חבקו את צוורי אישתי ניתלתה עלי רגליה חבקו את מותני, זיני היה זקוף ובוער ידה כיונה אותי לערוותה חדרתי לתוכה ברכות . הרגשתי את הרטיבות הרבה שהשאיר גדי אהבתי את ההרגשה הזו. עמדתי כך בסלון לילי חיבקה אותי אחזתי בה עזרתי לה לעלות ולרדת. הרגשתי איך הרטיבות שלנו ניגרת אחוצה ויורדת לאורך רגלי. שפתיה נשקו לשפתי לשונותינו היתאמתו בפראות חושנית. ידיה היו השערי חובקות אותי ידי אחזו בישבנה מרימות ומרפות. ניסיתי להיתקדם כך לכיוון חדר השינה. שולחן האוכל בפינה קרץ לי יותר . השכבתי את לילי שלי עלין רגליה לא הרפו ממני לגרע. חדרתי שוב ושוב אהבתי כל כך את אישתי .ריחה רכותה עורה החלק עירבלו את חושי נשיקתינו היתמשכה גניחותיה היו בפי כידבש. גופה פירכס עם האורגזמה הראשונה ,שפתיה עזבו את שלי לילי כעט ממש צעקה ציפורניה היו בבשרי. תנועותי היו ארוכות ורגועות חדרתי בחוזקה ויצאתי עד הסוף ושוב. רעד הישטלת על גופה. מצאתי עם לשוני את פיטמותיה ינקתי אותה נשכתי קלות לילי קראה קריאות מבולבלות . הזרע בעשכי עלה וחישב ליפרוץ הגל הראשון היכה עמוק בתוכה המשכתי לחדור ולצאת הגל השני והשלישי הותחו אף הם . רציתי לצאת ולסיים על שדיה לילי החזיקה אותי ברגליה , הבנתי והמשכתי בתנועות רחבות וחזקות. גמרנו שנינו הינו עיפים ראשי היה על שדיה אהבתי אותן שדים גדולות ורכות אהבתי את השלמות שלהן. עברו כמה דקות עזרתי לללי לרדת מהשולחן .שנינו נפלנו למיטה עיפים חיבקתי אותה שפתיה לחשו אני רוצה ליקוק . ירדתי לשם הרטיבות והריח היו משקרים , תמנתי את אפי בערותה הרחתי לקירבי את ריחותיה . ריחותינו היו מעורבבים . נוזלי הזרע שלי ושל גדי מילאו אותה , ינקתי ליקקתי מלא הפה גמעתי את הנוזלים שמילאו את תוכה. לשוני עברה על שיפתותיה , ידיה לחצו על ראשי להמשיך. החלקתי לשון על הדגדגן שלה הוא היה מלא וקשה למגע. נעצתי בו שיני ברכות ומשכתי לילי צעקה בפראות המשכתי היתרכזתי רק בו לשוני חקכה בו בחוזקה אצבעי חיפשה את הדרך לישבנה , חדרתי לתוכה הרגשתי שגדי היה גם שם רטיבות סללה את הדרך שלי פנימה לילי דחפה את ראשי בשתי ידיה עגנה נידחף לפני בחוזקה הרגשתי אותה נישטפת באוגזמה חזקה .גופה היתקשה והיתקשת. זו היתה אורגזמה חזקה במיוחד הרגשתי את אהובתי בפי. הרגשה של שלמות . נירגענו שנינו נישארתי כך בין רגליה . ידה ליטפה את שער ראשי . שקענו בשינה ופני בערוותה. כשהיתעוררנו השעה היתה מאוחרת החדר היה מוצף באור יום. לילי ליטפה את פני קום חמוד פני עדין בערותה שפתיה לחות פני רטובות . יום חדש אהובי יש המון להשלים ליפני כניסת השבת. קמנו שנינו היתקלחנו ביחד . אתה זוכר שבשבוע הבא אתה בבית בימקומי, ואני יוצאת לעבוד נכון? כן מה שהוחלט יבוצע צחקתי, לאמיתו של דבר ממש הישתוקקתי לחוויה הזו. אישתי לבשה משהו פשוט , אני יוצאת לקניות ליקראת שבוע הבא . בנתים תירחץ את הכלים ותישטוף את החדר . המשך יבא.

למעלה