מישו פה ראה

TRIPLEfnH

New member
זה הסרט שמאט וטריי שיחקו בו ?

כן... לא מצחיק. בכלל... שיתרכזו בסאות'פארק כי מאז העונה ה 6 הענקית הם מדרדרים מאוד.

Green mnm

New member
אתה פאקינג מגזים

היו קטעים טובים.. והם ימשיכו להדרדר כי לכל אחד מתיישהוא נגמרים הרעיונות, והכל מתחיל להתיישן. אני מודה שהעונות הישנות היו הרבה יותר מוצלחות מהעונה הנוכחית שמשודרת עכשיו בביפ, אבל לפי דעתי הם צריכים לעשות עוד סרט.

richter

New member
אבל למה "שטויות"?

כל אחד ודעתו שלו זה שהיא לא זהה לדעה שלך זה לא אומר שהיא שטויות מותר לך להתנגד לדעה של מישהו, אסור לך לפסול אותה. לכל אחד מותר להתבטא. וזה לא שאני חושב שהסרט טוב (או לא טוב), לא יצא לי בכלל לראות את כולו מההתחלה ועד הסוף, רק חלקים ממנו. הנקודה היא שלכל אחד יש דעה משלו ומותר לו להעלות אותה על גבי הפורום (בהנחה שהיא לא עוברת על חוקים אחרים כמובן).

wanna get high

New member
סרט גדול!!!

לא מקרב אפילו לרמה של מונטי פייטון אבל עדיין ממש טוב... ורק להזכיר לכולכם, הסיבה שמאט וטריי נהיו חברים בכלל היא אהבתם למונטי פייטון... רולז...

TRIPLEfnH

New member
יווו, איזה NUT HUGGERS...

גם אם מאט וטריי יעשו סרט של שעה שלמה בו רואים אותם מפליצים תגידו שזה ענק...

microbe15

New member
אתה מכיר אותנו שאתה קובע כזה דבר?

אורגזמו, גם מבית היוצר של מאט וטריי, סרט משעמם ולא מצחיק

כרמל 1

New member
סרט אדיר!!!!

הייתי צריך לצרוב אותו כשהיה לי אותו על המחשב... |מוריד את הסרט ונשלח למאסר עולם|

Or Jacob

New member
לא אהבתי . בכלל מאט וטריי

לא מוצלחים מחוץ לסאות'פארק . גם אורגזמו בינוני ומטה. לא מומלץ לראות. אור

elcool

New member
אני קורא אותך לסקר!

(או לסדר..
) מי פה בעד סקר כדי להחליט אחת ולתמיד אם בייסקטבול (או שמו הגרוע בעברית: הכדור מת מצחוק) באמת מצחיק?

חחחח

אתה מנסח פה שאלה, כאילו אתה שואל על סקר, שיקבע מי בעד סקר, שיקבע אם בייסקיטבול מצחיק... בכל אופן אני בעד

למעלה