מישו הזמין פיצה?..

אגם גם

New member
מישו הזמין פיצה?..

היא חמה, היא צבעונית, היא טרייה (כולה חודש וחצי..) והיא מחפשת בית חם! קבלו את פיצה - מתוקה אמיתית. נמצאה אבודה בלב צומת קניון איילון, מפוחדת עד עמקי האנשובי, ונאספה אלי הביתה. מאחר ויש לי כבר איזה עשר פיצות במקפיא אני מחפשת לה בית אחר. אז מי שמעוניין במלאכית הזו, שעברה כבר תילוע וטיפול נגד פרעושים והשבוע תחוסן - מוזמן להתקשר 1700-70-70-70. או, לשלוח לי מסר
תבוא עליכם הברכה.

המממ....

נראה לי שהיא תלך יופי עם אנשובי.... זה מגיע גם עם בקבוק שתיה...?

אגם גם

New member
אם אתה לוקח אותה..

מוכנה לדאוג לך לארגז דיאט קולה מידי שבוע, מעכשיו ועד אחרית הימים. אבל אחת לחודש אני מגיעה לבדוק לה דופק/סימנים חיוניים כלשהם..

1 לחודש....פחחח...

אופטימית את.... תוך שעתיים נוני מכסחת לה ת'צורה... היא גם בטח תאפר אותה..תשים לה מסקרה במקום ליפסטיק...מה שטוב בשבילה..יהיהי טוב גם בשביל הפיצה הזו שלך.

אגם גם

New member
יש לי אחלה פיתרון..

קח ת'פיצה.. תן את נוני. מה אתה אומר?.. ככה גם החתולה תשרוד, ולי תהיה בובה בלי סימני מתיחה בבטן

בעצם...פה היא עם אודם...

נראה לי יותר עדיף.... (באמת...אמא שלה החביאה לה את כל הליפסטיקים...אז יומיים אחורי זה היא מרחה על עצמה מסקרה.....בשפתיים....)

אגם גם

New member
אאוצ'.....

איזו בובהההה... כמה גדלה העוגיה המתוקה הזאת. טוב... לקחתי

Boolintz

New member
אם את מבטיחה לי שהיא לא נוגעת

בכורסא החדשה שלי, אני עושה איתך החלפות.

אגם גם

New member
החלפות?

יענו, את לוקחת את הפיצקלחית, ואני מקבלת ת'כורסה החדשה?.. תראי, אני מוכנה להבטיח הכל בשלב זה, ולסמוך על זה שכאשר היא תקרע לגזרים את הכורסא, את תהיי כבר מספיק מאוהבת בה כדי להשאיר אותה למרות הכל....

למעלה