היתה אצלי חברה-עשינו מרתון 12 פרקים של חברים אז זה ההסבר שלך
ק קרקפת New member 22/9/04 #1 מישהי ראתה היום אודטה ? הטבח (שאת שמו אני זוכרת) לבש הסינר שאני מחפשת (כגבר ערום), יש לכן מושג איפה אפשר לקנות כזה ? (מאזור חיפה-הקריות) ומה המחיר שלו אמור להיות ?
מישהי ראתה היום אודטה ? הטבח (שאת שמו אני זוכרת) לבש הסינר שאני מחפשת (כגבר ערום), יש לכן מושג איפה אפשר לקנות כזה ? (מאזור חיפה-הקריות) ומה המחיר שלו אמור להיות ?
S SupeRonit New member 22/9/04 #7 אם בא לך לשוחח עמי - אז כן אבל אני חייבת להזהיר אותך שאני פישרית -אצלי זה דיבורי "היפים והאמיצים" ושות' בלבד
אם בא לך לשוחח עמי - אז כן אבל אני חייבת להזהיר אותך שאני פישרית -אצלי זה דיבורי "היפים והאמיצים" ושות' בלבד
S SupeRonit New member 22/9/04 #9 חחחחחחחזו המקבילה של "דפנה ודוידו" למבוגרים בלבד זאת אומרת בפרקים שברוק עסוקה בליצור את אלה שכעבור שנה יצפו בהופ-שזה בערך כל פרק
חחחחחחחזו המקבילה של "דפנה ודוידו" למבוגרים בלבד זאת אומרת בפרקים שברוק עסוקה בליצור את אלה שכעבור שנה יצפו בהופ-שזה בערך כל פרק
L limooor New member 22/9/04 #5 רולנדו מה קרה היום לצאט??? למה אין אף אחת????? פרשתם מוקדם מחר עוד יום לשביתה רציתי לצחוק קצת איזה בעסה
רולנדו מה קרה היום לצאט??? למה אין אף אחת????? פרשתם מוקדם מחר עוד יום לשביתה רציתי לצחוק קצת איזה בעסה
M momx3 New member 22/9/04 #12 נדמה לי שראיתי פעם סינר כזה בלב המפרץ. יש שם חנות מתנות גדולה בקומה השניה. אין לי מושג אם יש עדיין או מה מחירו.
נדמה לי שראיתי פעם סינר כזה בלב המפרץ. יש שם חנות מתנות גדולה בקומה השניה. אין לי מושג אם יש עדיין או מה מחירו.
ט טלאפ New member 22/9/04 #13 תשובה שאולי תשמח אותך בשביל זה צריך לטוס עד לאיטליה, שם ליד מגדל פיזה יש המון דוכנים עם סינרים כאלו עד היום אני מצטערת שלא קניתי אחד... (התקמצנתי ומאז פיתחתי את העקרון שפיתחתי לגבי חו"ל שנקרא: ראיתי, אהבתי, קניתי כדי שלא אוכל להגיד הצטערתי..)
תשובה שאולי תשמח אותך בשביל זה צריך לטוס עד לאיטליה, שם ליד מגדל פיזה יש המון דוכנים עם סינרים כאלו עד היום אני מצטערת שלא קניתי אחד... (התקמצנתי ומאז פיתחתי את העקרון שפיתחתי לגבי חו"ל שנקרא: ראיתי, אהבתי, קניתי כדי שלא אוכל להגיד הצטערתי..)
צ צביה אמא של עומר New member 22/9/04 #15 בקריון ליד שילב יש חנות מתנות כזו לגברים (למעשה בכל קניון יש), זה עולה 75 ש"ח (נראה לי)
ה הכי חמודה באמת New member 22/9/04 #16 לי יש ולי יש! אבל באמת קניתי את זה בונציה באיטליה.... זה כמו פסל של דוד...