מישהי קונה את שמלת הכלה ?

כתומית10

New member
מישהי קונה את שמלת הכלה ?

להבדיל מהשכרה, כמובן. אני דיברתי עם מיכל מעמנואל על השכרה, אבל בשביל 400 ש"ח נוספים, לא כדאי להשאיר אצלי ? מצד שני - מה בדיוק אני אעשה איתה אחרי החתונה ?

Mikella

New member
התשובה שלך בגוף השאלה , באמת

מה תעשי איתה אח"כ ? חוץ מהאבק שהיא תעלה לך בארון אני לא חושבת שתוכלי להשתמש בה שוב

שחמג

New member
השמלה אכן בארון..

בהתחלה ניסיתי למכור אותה והתופרת אמרה לי מקסימום תתפרי ממנה תחפושות לילדים. עכשיו זה נשמע כמו רעיון לא רע. למרות שנחמד לפתוח את הארון ולראות שהיא שמה. אולי עוד כמה שנים ישבר לי ואני אתן אותה לצדקה.

pomelit

New member
400 זה מעט ../images/Emo13.gif

אצלי הם רוצים עוד 1500 - אבל באמת מה יש לעשות עם זה אחר כך? במקרה הטוב תורמים את זה לגמ"ח (זה מה שעבר לי בראש), אבל לא נראה לי שאני אלך על זה. אם וכאשר תהיה לי בת (
) - אני מקווה שהמידות שלה יהיו אחרות

חסונוס

New member
אני הלכתי למעצבת לבד והמחיר

של העיצוב והחומרים עלה כמו השכרה בערך (4500). מה שכן אני אזתמש בה גם לאזרחית באיטליה. ואשר למה תעשי באמת אין הרבה חוץ מלתת מתנה לחברה/ אחות, או פשוט עבור הנוסטלגיה.

כתומית10

New member
זהו בדיוק - נוסטלגיה, זכרון יפה ...

לא מעבר לזה. זה יותר עניין פסיכולוגי, נדמה לי - האופי הרכושני שלי !!!!!

Mikella

New member
תחשבי שב- 400 ש"ח את קונה נעליים

לדוגמא. (יש לי מחלת נעליים)

אני קונה את השמלה

האמת - גם לי זה לא היה חשוב, אבל לאבא שלי משום מה זה כן. מאחר והוא סגר את המחיר עם המעצב, הם הגיעו להבדל בין השכרה לקניה ממש קטן, בעיקר בגלל שלאור העובדה שאני נמוכה (1.56-1.58 מ', תלוי מי מודד...) אז למעצב פשוט אין מה לעשות עם השמלה אח"כ. עקרונית - הסיבה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה להוסיף עוד קצת כסף לקניה לעומת השכרה היא אם תרצי למכור את השמלה אח"כ.

....

האמת היא שאף פעם לא ראיתי את עצמי כקטנה במיוחד - כשהתחלתי לחפש שמלות כל הזמן הסבירו לי איך אני צריכה גזרה כזאת או אחרת כי אני נמוכה, ואיך זה יאריך אותי וזה יקצר אותי וכו'... באמת כמעט בכל מקום הציעו לי לקנות את השמלה ובמפורש אמרו "אין לי מה לעשות עם שמלה כל כך קצרה אח"כ" - ולא הבנתי מה הבעיה - יש עוד די הרבה בנות בגובה שלנו. בכלל "ספגתי ביקורות" במהלך ההכנות לחתונה- המאפרות הסבירו לי כמה העיניים שלי קטנות והגבות שלי בהירות מדי, מעצב השמלה ממש התלבט איך לתקן את המחשוף כי המרחק בין החזה לצוואר אצלי קצר מדי לטעמו, והספר הסביר לי איך הוא יסדר לי את השיער ככה שקו הצמיחה הלא אחיד שלי(?) יוסתר....ממש הפבו אותי למוטציה - מזל שאני לא לוקחת ללב את ההערות. אני יכולה להכין אותך לדבר אחד - כשמודדים שמלות, וגם במדידות תוך כדי תפירת השמלה שבחרת, את עומדת על שרפרף שמאוד מגביה ומחמיא, פתאום כשתגיעי למדידות האחרונות, והמכפלת כבר סודרה ותרדי השרפרף, תזכרי שאת נמוכה...

poogi27

New member
2 תשובות לי אליך

1. יכולה להיות מתנה נפלאה לחברה טובה 2. את יכולה למכור אותה במחיר נמוך וקצת להחזיר מההשקעה

כתומית10

New member
מה פתאום למכור ?

את שמלת הכלה האישית שלי ????????????? אם זו הגישה, אז אין טעם בכלל לקנות ..... מבחינתי.

שירלושה

New member
שמלת כלה

אני לא ההיתי קונה ולו רק בשל העובדה שבעוד כהנה וכהנה שנים אני אסתכל עליה ואומר לעצמי צ'אק כמה שאני אשמנתי....

כתומית10

New member
רוצה לשמוע קטע ??????

לפני כמה שנים חשבנו להתחתן ואפילו התחלנו לחפש מקום וכו' .... בסוף דחינו את החתונה מכל מיני סיבות, אבל לא משנה ... במהלך אותה תקופה, היינו בניו יורק ובהמלצת חברה, נכנסתי לחנות של שמלות ערב ושמלות כלה וקניתי שמלה, אותה תכננתי ללבוש לחתונה. כאמור, החתונה בזמנו לא יצאה לפועל, אבל כשאני מסתכלת היום על השמלה שרציתי אז ללבוש, אני בשוק !!!! גם היום אני דיי רזה, אבל אז (לפני 4 שניםב ערך), הייתי פשוט "שחיפה" (בערך 7 ק"ג פחות). ניסיתי למדוד אותה והיא לא נסגרת עלי ונצמדת לבטן ולירכיים ..... מעניין מה אני אחשוב בעוד 4 שנים על השמלה הנוכחית שלי ....

אני תפרתי והיא אצלי

אני תפרתי ועלתה 2200 כולל ההינומה וצעיף ענק והיא מורכבת ממחוך וחצאית נפרדים כך שחשבתי שאולי בחג השבועות אוכל לבוש את המחוך הלבן... וגם שמעתי ממישהיא בפורום שכאשר היא החזירה את השמלה המושכרת לחנות אז היה לה עצוב להיפרד ממנה.

למעלה