מישהי עשתה הזמנת לידה

אור שלי

New member
מישהי עשתה הזמנת לידה

במחסני תינוקות בצרופה ויכולה לומר לי איך התרשמה? ראינו מיטה ושידה מאוד חמודים שמצאו חן בעינינו וגם לא היו יקרים והמיטות שראינו במוצצים לא ממש דיברו אלינו אז חשבנו לחלק את הזמנת הלידה או לעשות את כולה בצרופה. מה דעתכן?

b a b y b l u e

New member
לא יצא לי להיות שם

של מי הריהוט שהם מחזיקים? מכינים את השידות בעצמם?

meital101

New member
חברה שלי קנתה שם והיא מאוד../images/Emo13.gif

מאוד מרוצה מהם אני כבר קניתי במוצצים ואם הייתי יודעת על צרופה הייתי קונה שם כי ראיתי את הסחורה אצלה ומאוד התרשמתי. היא אמרה ששרות היה מעולה ולא עשו לה בעיות וגם הם לא כל כך יקרים מכל מקרה בהצלחה. אני שמעתי רק טוב עליהם עד עכשיו.

meital101

New member
צרופה זה ליד חיפה יותר לכיוון עתלית

דרומית לחיפה יש כמה מושבים כמו מגדים כרם מהרל עין אילה וביניהם זה צרפה קצת אחרי כלא 6.

אור שלי

New member
יש להם מבחר גדול מאוד

של משכל, רהיטי טל, עגלות כמו פג, גרקו, מדריד, אוונפלו, יש להם מבחר גדול של עזרים, של בגדים וממש לא יקר שם.

קרנית27

New member
אני עשיתי

אני עשיתי שם והתרשמתי מהם, מהיחס ומקווה שגם אחרי קבלת הדברים.. בעקרון יש להם את אותם דברים כמו שילב וצוציק גם משכל וגם טל ויש מבחר גדול במחירים נוחים...

b a b y b l u e

New member
את בטוחה שיש להם את דגמי הריהוט

של שילב? כי אני יודעת שטל מייצרים את הריהוט באופן בלעדי לשילב...

b a b y b l u e

New member
טוב,התקשרתי אליהם....

הם מחזיקים רק את רהיטי טל שמופיעים גם בשאר המקומות,ולא אלו המיוצרים ספציפית עבור שילב. לידיעה...

tookmy

New member
שלחתי לשם השבוע חברה שלי

היא נכנסה לאתר וכמעט התפלצה ולא רצתה ללכת לשם (ככה שהאתר לא בדיוק עושה להם שירות טוב). אמרתי לה שתנסה ללכת בכל זאת, כי שמעתי דברים טובים, למרות שלא הייתי וזה קרוב אליה. היא היתה שם ואכן אמרה שמאד מומלץ. לא עשתה שם הזמנה, כי קיבלה כל מיני דברים כמו מיטה ועגלה, אבל בהחלט מצאה שם מה שחיפשה וכנראה במחירים סבירים מאד, בניגוד למה שמוצג באתר, שזה רק מוצרים מאד יקרים שלהם ולא כל המבחר.

למעלה