מישהי עוד פוחדת שבחתונה שלה...

ורד55

New member
מישהי עוד פוחדת שבחתונה שלה...

לא ירקדו אנשים או שאני היחידה פה ???

ברורררר!

זה הפחד הכי גדול שלי. איזה פאדיחה אם לא רוקדים, הא?

אני מודה

נראה לי פחד של כל זוג. אצלנו במיוחד הרחבה ענקית ויש לנו חתונה גם ככה די קטנה שרוב האורחים הם חברים של ההורים והחברים שלנו יהיה במיעוט. לכן היה חשוב לנו לקחת תקליטן טוב שידע מה לעשות ואיך לנהל את החתונה בצורה הטובה ביותר. מקווה שתהיה לך חתונה שמחה ושהרחבה תתמלא באנשים שמחים

לולי 2629

New member
גם אנחנו חששנו בהתחלה

החתונה שלנו באחד הגנים של אות קדומים והגן בנוי מ3 מפלסים שונים במפלס ה1 החופה יורדים 1 לכיוון רחבת הריקודים והאחרון למטה שם הכיסאות הפחד שלנו היה שאנשים לא יקומו ויעלו מפלס כדי לרקוד אבל אחרי שראינו שם כמה אירועים העונה וחשבנו על פתרון(לפזר פינות שאנטי בצמוד לרחבה לאנשים לנוח) והזמנו מלא צעירים והדי ג'י חייב להיות תותך אז עכשיו אנחנו רגועים אנחנו פשוט נתחנו את החשש שלנו וניסינו למצוא לו פתרונות ובסופו של דבר לא שמעתי על חתונה שלא רקדו בה בכלל לפחות עד 12:00

ורד55

New member
גם אצלי הכול מבולבל

יש לנו אומנם הרבה חברה צעירים ( אגב אנחנו הזוג האחרון בחברה שמתחתן אחרי 7 שנות חבורות ) אבל רובם זוגות צעירים עם ילדים קטנים שבחתונות עברו לא ממש אצו לרחבות הריקודים על המשפחה אין על מה לדבר דודים דודות מאופיינים כביישנים כרוניים אחים ואחיות די מבוגרים אמאלה.... רק שלא יצא חתונה יבשה....

nishlup

New member
אחד הפחדים הגדולים!

ולדעתי זה ממש חבל, כי כשחושבים על זה? מגלים שבעצם אנחנו עסוקים בהפקת מסיבה, ולא מתרכזים בעיקר. זו התובנה שנשארה איתי מההכנות שלנו. אנשים מסתובבים שנים ע"ג שנים בתחושה שהחתונה שלהם היתה גרועה כי היא נגמרה ב23:00. גם זורים לי כל מני הוראות נוראיות מהדיג'י... "תרקדו כי אנשים רואים את החתן והכלה והולכים אחריהם".... מה אני ? צוות רקדנים סמוי? ממש מכניס לחרדות ביצוע כל הדיעות האלה... ואני אומרת שממש חבל לאמלל את עצמנו ככה רק כי הדיעה הרווחת היא שחתונה מוצלחת אמורה להיות מסיבת ריקודים פרועה עד 01:00 ויותר. יש כ"כ הרבה דברים טובים שחשבו לנצור מהארוע הזה... ואל דאגה, אנשים רוקדים. ככה זה, אין שום סיבה שבחתונה שלכם זה לא יקרה.

batz6

New member
אני מבטיחה עד אור הבוקר

אתן לא מכירות את האורחים? לא יודעת אלה לא היו הדאגות שלי.... אבל יהיה בסדר אני אומרת, בלי דאגות סתמיות

ellush81

New member
את ממש, אבל ממש לא היחידה

גם אני מאוד מפחדת ומקווה שלא אלחץ אם לא יקומו לרקוד מיד.

batz6

New member
מה קרה לכולם?

אני מבטיחה תזמינו אותי אני ארקוד בכולם עד שהמנקה תטאטא אותי לפנות בוקר. תנו לי בחפירות
תנו לי במיוזיק
סתם נו................. אבל זה ממש מבאס לראות כמה ממכן חוששות מזה, אן מה לטעמי, יהיה בסדר ובאמת מספיק לחשוב שלילי.

chenshotokan

New member
אני פוחדת שהרחבה לא תיהיה מספיק גדו

גדולה.. כי יש לנו להקה והמקום שם לא כזה ענק :(... נחקה עוד שבוע ונדבר עם הלהקה

foxik

New member
אני מפחדת שלא יהיה מספיק מקום

לכולם למרות שהרחבה די גדולה
אני יודעת שיש לנו חברים שיודעים לעשות שמח וליצור רושם של המוני אנשים

בחתונה שלנו...

ב11 אני וזוגתי מסתכלים על השעון במבט של...יאללה שילכו הביתה..מה הם קופצים כמו טמבלים... וקשישטופה צודקת. אנשים שבחיים שלהם לא אייתו את המילה קרחנה...מצפים ותולים יהבם במצב רחבת הריקודים בשעה 12. זה הפרמטר....? העשן והתימרות עשן ...?

נובית

New member
גם אצלנו הפחד הזה עבר

כשעשינו חישוב וראינו שאין לנו הרבה צעירים, זה העלה בנו חששות. אבל אז - כמו שבנות פה אומרות, הבנו שזה לא סוף העולם גם אם החתונה לא תסתיים ב-3 לפנות בוקר. בסופו של דבר, ביננו, גם אנחנו לא טיפוסי מסיבות פרועות שכאלה... דבר נוסף שעשיתי זה להעלות את החששות הללו בפני החברים הקרובים שלנו. ככה כל אחד מגיע בדעה שהוא "מחוייב" לעשות שמייח. היום אני רגועה ובטוחה שיהיה בסדר.

כן, זה הדבר שהכי מפחיד אותי

אפילו יותר משמלה קרועה או אוכל רע...אבל הייתי דוגרית עם החברים הקרובים. אמרתי להם שדיר בלק אם הם משאירים אותי לבד על הרחבה, וכולם אמרו שהם ירקדו. אז אני מקווה, אבל כמובן שמפחדת, זה טבעי לגמרי...

למעלה