אף אחת לא מכירה? מה רק אני שמעתי את השם?
ע ערבהאיןקץ New member 15/6/07 #22 היא בעד מי ברז בכל מקום שבו לא מוסיפים להם פלואור, ובעד מים מיובאים ממקומות נטולי פלואור - ביתר המקומות. היא אומרת שמסננים הם בתי גידול לחידקים ומתכות.
היא בעד מי ברז בכל מקום שבו לא מוסיפים להם פלואור, ובעד מים מיובאים ממקומות נטולי פלואור - ביתר המקומות. היא אומרת שמסננים הם בתי גידול לחידקים ומתכות.
ע ערבהאיןקץ New member 15/6/07 #24 על נזקי הפלואור הרחיבה פעם RONY אני אנסה למצוא. יש טענה (בנוסף) שהפלואור מקדם של אוסתאופורוזיס. ומתכות שוקעות בצנרת ומסכנות מאד את כליותנו.
על נזקי הפלואור הרחיבה פעם RONY אני אנסה למצוא. יש טענה (בנוסף) שהפלואור מקדם של אוסתאופורוזיס. ומתכות שוקעות בצנרת ומסכנות מאד את כליותנו.
ט טוסברהינדא New member 15/6/07 #21 אבל זה מזכיר לי שהאמא השניה של ילדי היתה מכנה אותי "הפונדקאית"....
ט טלודליה New member 14/6/07 #3 שלום בובה מה שלומך? שאלתי על טבע בר לא על תמי אז מה את מתערבת בכלל? אה??? הדק שלנו מחכה לכן...............
שלום בובה מה שלומך? שאלתי על טבע בר לא על תמי אז מה את מתערבת בכלל? אה??? הדק שלנו מחכה לכן...............
ש שבלולית בשלולית New member 14/6/07 #19 ראית מה זה? אני נותנת למטפלת לגלוש באינטרנט איזה כיף לי שהיא עוזרת לי, אה?
C colourful New member 14/6/07 #11 סביבות 18:00 ככה, מתאים???? ואני רואה שגם את אףפם לא יודעת מי זו משתינו שמדברת אלייך