מישהי יודעת אם

מישהי יודעת אם

הציטוטק משפיע רק עד שבוע מסויים של ההריון או רק עד גודל מסויים של ההריון?

בבקשה תענו לי מה דעתכן...אני כבר מתפוצצת כי לדעתי נכנסתי לחודש רביעי..רק שהעובר התאים לשבוע 7 (2ס"מ) והבטא התאימה לחודש רביעי 82,127
כי לא קיבלתי מפורים והרופא אמר לי שהעובר מתאים לפסח (חודש אחרי) והיה דופק לעובר אבל אני כבר הבנתי שההריון הזה אינו תקין. וחזרתי להיבדק אחרי כמה ימים.לא הייתי שקטה

נכון לעכשיו השק נפלט אבל התוכן נשאר ברחם.הרופא נתן כדור נוסף מכווץ והדימום פסק.חשבתי שהכדור המכווץ אמור לפלוט את כל השאר אבל הדימום פסק. בעלי אמר לי שגם הוא הבין מהרופא שהכדור המכווץ מפסיק את הדימום ומכין את הרחם למחזור שאמור להופיע בעוד כמה ימים..

מבולבלת.אוףףף שיגמר כבר

מקוםבלב

New member
היי,

נהוג לתת ציטוטק עד שבוע 7-8 ובמקרים מסוימים עוד קצת אם העובר לא מתפתח או שיש רק שק הריון ללא תוכן.
האם עשית בדיקה חוזרת לבטא?
בד"כ נותנים סבב שני על מנת לגרום לעוד חומר הריוני להשתחרר החוצה.
הווסת לא תגיע כל עוד הבטא לא מאוזנת.
ממליצה לך לגשת לעוד רופא ולקבל חוות דעת נוספת.

יווו איך שימחת אותי עכשיו

אני כל כך מדוכאת כי השק הריון יצא,לצערי ילדתי אותו בבית,ובאותו היום היתה לי בדיקה והרופא אמר שהרוב יצא אבל לא הכל ויש עדיין סיכוי לגרידה
הוא הסביר שאמור להיות שינויים במצבי רוח ומעכשיו הכל תופעות הורמונליות,ונקווה שהכל יישטף במחזור...ואני מחכה כבר שבועיים וכלום.
ממש פחדתי. אבל את אומרת שרק כשההורמון הבטא מתאזן יש מחזור וכנראה שזאת הסיבה כי הבטא שלי היתה 82157 ועדיין אני עם צרבות בבוקר והרגשה מגעילה
זה מעודד מאוד
תודה רבה

למעלה