מישהי יודעת אולי - מה אפשר לעשות בשמיכת פוך

alonaski

New member
מישהי יודעת אולי - מה אפשר לעשות בשמיכת פוך

בת גילי בערך (40...
) שכבר מחוררת ופצועה במלא מקומות והנוצות כל הזמן מתעופפות ממנה החוצה?... לאחרונה פשוט נשברתי - ארזתי אותה אחר כבוד בשקית ניילון גדולה ועכשיו - לא יודעת מה לעשות בה... האם ניתן לשפץ או למחזר אותה/את הנוצות שבה? האם לתרום לנזקקים? לקבור בחצר?...
אני, בכל מקרה, לא אקנה לעצמי לעולם שמיכת פוך של נוצות (מתוך הכבוד לבעלי-חיים...). אם לא אוכל למחזר את זאת - אקנה במקומה פוך סינטטי. רק שהייתי שמחה אם היה אפשר עוד לנצל אותה ולא להשליך לפח כ"כ הרבה נוצות של כ"כ הרבה אווזים מסכנים שהקריבו את חייהם עבורה...

מרפדים אותה מחדש.

חמי לקח שמיכה עתיקה שכזו שהייתה פשוט ענקית, הוא ריפד אותה מחדש ועשה גם כריות מדהימות. בקיצור- זה יקר מאוד, אל תזרקי, תמצאי רפד טוב וזה שווה את ההשקעה.

ארי ../images/Emo26.gif

שאלתי אותך לפני כמה ימים בעקבות תגובה שלך, אילו מאכלים לא ניתן להקפיא כנראה שהשאלה שלי נבלעה לה בתוך דפי הפורום ואשמח לתגובה
תודה ויום נפלא! איריס

מתוקה, סליחה

אני עם הפרעת קשב ודיסלקציה שרק התגברו לאחרונה ואני מפספסת המון, אז סליחה. לשאלתך אני מקפיאה כמעט הכל למעט תפוחי אדמה. כל השאר עוברים הקפאה נהדר, כולל פסטות טריות ומוכנות וכולל אורז שעובר הקפאה נהדר. תפוחי אדמה בכל תצורה- לא. מה שכן צריך להקפיד על הוצאת אוויר מהשקית והכנסה לקופסא אטומה ולרשום בפיתקית מה יש בקופסא ומתי הקפאת, ככה לא תשמרי דברים יותר מהזמן הרצוי. שוב- סליחה.

mykal

New member
מותר להוסיף משהו, בלי לחלוק על דבריך.

כדי להנות מהאוכל הקפוא, נכון להפשירו לאט לאט.

צודקת במיליון אחוז

יש טעם ומרקם אחרים למזון שהופשר לילה במקרר ולא ב'בום'. אני לעולם לא מפשירה מהר. ויקירה- את יכולה חופשי לחלוק עליי- זה מה שיפה פה בפורום שאפשר לסער מוחות בלי לחשוש, אני בעד בגורף ....

אין לך על מה להתנצל...

גם אם לא היתה לך את הדיסלקציה וההפרעה לא היית צריכה להתנצל. בפורומים ״מתים״ נבלעות הודעות - אז פה??? המון תודה על התשובה

תודה יקירה, אבל אני אוכלת את עצמי על זה שאני

מפספסת. קורה לי שאני קוראת כל הודעה והודעה ואכן מפספסת כי הכל קופץ לי בעיניים, וזה מה שקורה הרבה לאחרונה. מרגיז.

שמיכות פוך מחדשים .

ישנם הרבה עסקים שעוסקים בחידוש שמיכות פוך ,לא רפדים! שמיכות פוך ניתן לנקות את הפוך להוסיף או לגרוע ולהכין כריות ושמיכות ,אצלי אחת למספר שנים כל הכריות פוך והשמיכות הולכות ל"מקור הפוך" בקריות ועוברות רחצה והחלפת הבד. בהצלחה לך

בלונד23

New member
יש חנות שמתמחה בזה בפ"ת

ברחוב ההסתדרות מצד ימין (הצד של הבורגראנץ') בחנות זו יתפרו בעבורך כיסוי חדש לשמיכת הפוך. בחלון הראווה יש אווז. לא תפספסי.

alonaski

New member
תודה... לא אשקיע בזה נסיעה לפ"ת וחזרה... ../images/Emo13.gif

יש אולי רעיון יצירתי אחר? מישהו רוצה אותה לשיפוץ?

mykal

New member
מאיזה אזור את? יש בכל מקום

מקומות אפשריים לתפירת שמיכה כזו. אני עכשיו עשיתי שמיכות לבת שהתחתנה. זה מחמם לגמרי שונה משמיכה של פוך סינטטי.

mykal

New member
אני מהצפון, אבל יש לי חברים בכ"ס

אם היית שולחת אלי הייתי מארגנת לך כאן. פשוט אני בענין כי ממש לפני חודשים התעסקתי עם שמיכות פוך.

mykal

New member
פרמו את כל השמיכה,

הוציאו את כך הפוך לתוך /מכונת כביסה' של פוך, ניקו היטב, איוררו והתפיחו מחדש את הנוצות. שקלו, היה חסר קצת השלמתי נדמה לי שלכל 100 גרם משהו כמו 90 ש"ח. וקניתי בד חדש יפה ועמיד, והכניסו פנימה. גודל שאני בחרתי היה 150x200 יצאו יופי של שמיכות.

למעלה