מישהי בודדה ומוכאבת

מישהי81

New member
מישהי בודדה ומוכאבת../images/Emo7.gif

הייתי כאן רק פעם אחת ומאז לא היה לי אומץ אולי כי אני פוחדת שאנשים ישפטו אותי אני לא ממש יודעת למה אני פשוט פוחדת אולי לדבר על זה אני שומרת הכל בפנים והמון פעמים אני בוכה ואף אחד לא יודע למה אני אומרת כי זה סתם כי עצוב לי על שלא עברתי את המבחן עיניי עיוורות וכך ישארו לעד מי יודע כמה זמן זה לעד...

חמודה.

אני חושבת שאת צריכה לדבר על מה שמפריע לך.. אף אחד לא ישפוט אותך.. מקווה שתרגישי יותר טוב.

../images/Emo24.gif

ילדה אני מבטיחה לך שכאן אף אחד לא ישפוט אותך.. ואם את רוצה לספר ולשתף אז את מוזמנת ואנחנו נקשיב, נתמוך ונגיב (אבל לעולם לא נשפוט!!). כל אחת פה מתמודדת עם רגש האשם העצמי בדרך זו או אחרת וכולם פה מנסות לתמוך כמה שיותר.. אז אם את רק רוצה תשתפי ואל תפחדי.. מנור

ליאללל

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

אני מבינה את הפחד לשתף ולדבר על מה שקרה לך את הפחד שישפטו אותך ולהמשיך לשמור בבטן.. את יכולה לקחת את הזמן שלך, לקרוא קצת, אולי גם להגיב וכשתרגישי מספיק בטוחה, לכתוב את כל מה שאת רוצה או יכולה.. את מה שמכאיב, מעציב או מציק לך.. אנחנו כאן ולא הולכים לשום מקום..

שנהביי

New member
מישהי יקרה ../images/Emo39.gif

מקווה שתמצאי את המקום הזה כמקום שמקבל ולא שופט, שבו תוכלי להביע את כל מה שיש לך על הלב בלי חשש... אני יודעת שככל שמוציאים יותר מהלב, מעבירים הלאה את המשא הכבד הזה.. כך קל יותר עם הזמן. העינים לא חייבות להשאר עוורות, כי הן כבר מודעות וכבר יודעות מה קרה, גם אם הן עצומות... אז כמו שכבר אמרו, קחי את הזמן, קחי נשימה עמוקה, וכשתרגישי נוח ואם תרצי את מוזמנת לשתף אנחנו תמיד כאן

למעלה