מישהו
יוכל אולי לעזור לי?...

Digi Lista

New member
מישהו../images/Emo92.gif יוכל אולי לעזור לי?...

אם אתם זוכרים כתבתי בעבר שאני אמורה לעשות תוכנית רדיו(אני לא רוצה לשדר,אני חייבת כדי לקבל ציון)בנושא מיסטיקה, התוכנית נדחית מאוקטובר בגלל שכול פעם יש בעיה עם המרואינים(רק עוד ראיון אחדויש שידור)- אני ושותפתי למשדר פנינו להמון אנשים שעוסקים בתחום זה או אחר של המיסטיקה וכול פעם קבענו תאריכים(זה ריאיון טלפוני), הכנו שאלות לתחום המיסטיקה הספציפי ואיכשהו זה לא יצא- הברזות של המרויאנים ברגע האחרון,ביטול שלהם,אי רצון להתראיין,זמני ריאיון שלא נוחים מבחינת האולפן...יש מישהו שמבין באסטרולוגיה(אנחנו לא יכולות לראיין את עצמנו...)/נומרולוגיה/חלומות/טארוט/גלגולי נשמות או כול תחום(למעט רייקי שזה הדבר היחיד שלא היו עם המומחית בעיות) שקשור למיסטיקה ויסכים להתראיין?(שוב, רק ריאיון טלפוני- לא בזמן השידור ולא צריך לבוא לאולפן) אם כן בבקשה תענו לי,אפילו במסר זה ממש חשוב(רציני, ניסינו להשיג באמת מלא מיסטיקנים!!!).
מראש

longshut1

New member
נשמה בואי ננסה לעשות סדר,אוקיי?../images/Emo13.gif

אהלן נשמה מה קורה?הכל טוב? צ´מעי,מאוד מוזר הקטע הזה,של כאלו שמבטלים ראיונות,היה נדמה לי שמיסטיקנים שואפים לפרסם את עצמם,ולהשמיע את קולם...אבל כנראה שלא,הא? את צריכה מישהו שמבין גם באסטרולוגיה,גם בנומרולוגיה,גם בחלומות,גם בטארוט,וכן הלאה?או שאת צריכה מישהו לכל תחום? צ´מעי,אם מדובר בטארוט,אני אשמח שתסנג´רי אותי,אבל אני לא מבין גדול בחלומות,נומרולוגיה,וכן הלאה.זתומרת,אני קודם כל טארוט,והמון מהטארוט,ובאחרים יש לי פירורים להציע..טוב,אם תרצי שאגיד כמה מילים על טארוט,אז צרי איתי קשר במסרים או משהו כזה,כדי שאני אדע מה אתן בדיוק מחפשות.. בקשר למרואיינים בתחומים אחרים,ניסית אצל מנהלי פורומים כאלו בפורטלים שונים? לישתמע

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

טארוט זה בסדר גמור,מה שאנחנו צריכות זה מישהו שמבין לפחות בתחום מיסטיקה אחד, מרוב כול המיסטיקנים שניסינו נוזמן בקרוב לבית משפט על הצקה והטרדת מיסטיקנים תמימים, חלקם בהחלט שמחו להתראיין אלא שמסיבות שונות שלא תלויות בנו אלא בהם הריאיונות לא יצאו,ניסינו באתרי מיסטיקה,התקשרנו אפילו לאיזה אסטרולוגית בעיתון מפורסם והיא לא הסכימה בטענה מתנשאת ומגעילה, ובקיצור לא חסכנו במאמצים(אני כבר זוכרת מספרים של מלא מרוב הניסיונות להתקשר אחרי שקבענו איתם),היה שלב שממש הייתי עצבנית על כול המיסטיקנים שקיימים(אפילו שאני לא מכירה אותם,הייתי כמעט נואשת וכעקרבית אני קיצונית מאוד ככה ש...)... אני אשמח אם תסכים להתראיין על הטארוט,טארוט זה מצוין!(אם כי זה רק רדיו ולהדגים ממש אי אפשר,לצערי)עכשיו השאלה היא רק אם אתה מסכים?(ואז אני אדבר איתך במסר) תודה רבה על ההתייחסות

longshut1

New member
עשו לכם פוזות,הא חמודה?טוב,

כנראה המיסטיקן של היום הוזה מספיק לחשוב שהוא סלבריטי,שלא נאה לו לדבר קצת על התחום שהוא אוהב,בתוכנית רדיו של צעירים...כאילו,מה,נהיינו כאלו ציניים? צ´מעי,בטח שאני "מסכים",למה לא?רק מה,דברי איתי כדי שאדע יותר באילו שאלות מדובר,ובואי נעשה את זה כך שזה לא יפול לי על מבחן או משהו כזה,אוקיי? יאללה

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

כמות הקללות שהכנסתי למיסטיקנים(אני יודעת, זה לא יפה ולא מנומס ותרבותי אבל הייתי ממש בקריזה...) שעשו פוזות הייתה ענקית,אומנם השתדלתי להתאפק ולא להגיד להם בפרצוף(כי הם לא חייבים לי כלום,אם כי המתנשאת ממש הגזימה- אני לעולם יותר לא אקרא את הדברים שלה בעיתון!)ששתי דקות מזמנם לריאיון שנקבע איתם כמה פעמים זה לא כזה עניין... בכול אופן, אני והשותפה למשדר נכין שאלות ואז יהיה לי קצת יותר מושג(כי מישהו שמבין בטארוט עדיין לא יצא לנו לרדוף אחריו...),זה יכול להיות מאוד מעניין בגלל שאני בעצמי לא מבינה הרבה בטארוט ואני אוכל להשכיל ולהרחיב את הידע(מה שאני עושה כאן והרבה בפורום)
ברור שנתאם איתך מראש לפי הזמנים שנוחים לך(ולאולפן...כי הוא נסגר בשלוש בצהריים ולפעמים יש שידורים וכדי להקליט ריאיון...)אחרי הכול אתה עושה לנו טובה ענקית(
)שאתה מסכים התראיין
אגב, אם יש לך רעיונות לשאלות שיהיו מעניינות אתה מוזמן להציע,אחרי הכול אתה המומחה ואנחנו לא מבינות הרבה בטארוט(לעומת אסטרולוגיה ונומרולוגיה שבהן אנחנו יותר מיודעות....) ושוב תודה רבה
(אני אפנה אלייך במסר כנראה מחר, כשיהיו לי שאלות ואני אעדכן אותך בפרטים)

longshut1

New member
העונג כולו שלי-ועוד כמה מילים על כך

אל תדאגי,יבוא יום ואותם מיסטיקנים ייזכרו בימים שלהם לא היה מושג כל כך,והם ביקשו את עזרתו של מישהו רציני,שילמד אותם..את יודעת,אני חושב שטבעה של היסטוריה הוא למפות את עצמה מחדש,ע"י הזזת אותם מומחים שעובש עולה מהם,והשמת כוחות צעירים,נלהבים,מבריקים ששומרים על מעט אמפתיה ורגישות.הוא הדין לאותם מיסטיקנים,חכי ותראי:)..אני מכיר גם בפורום הזה,וגם מחברים ללימודים,קבוצה של אנשים כאלו,שאין לי ספק קל שבקלים-הדור שלנו הולך לכבוש את העולם,ובגדול.דור האינדיגו,אוהבים לקרוא לזה,ובאמת שאין ברירה אלא לעשות את העבודה שההוא מלמעלה הטיל עלינו.להביא מעט מזור לאנושות,ליישם רעיונות חדשים,לא מתוך רחמים על האנושות הגוועת,אלא מתוך הכרה בחשיבותו של המין האנושי,ובחשיבות הישרדותו.ואיך אני מתחבר לתוכנית שלכן?ובכן,אני סבור שלכל אחד ואחת יש את הזכות להיכנס בשערי עולם הטארוט;לכל אחד ואחת,ללא הבדל גיל,דת,מין,גזע ומפה,שמורה זכות במידה זו או אחרת,לטעום מהמטעמים הנפלאים שיש לטארוט,לאסטרולוגיה,ולשאר ענפי המיסטיקה-להציע.אני חושב שככל שאנשים יכירו את הטארוט מקרוב,הם יבינו טוב יותר את עצמם,ילמדו להעריך את הכאב בחייהם באופן הנכון,ולכן גם ילמדו לשמוח באופן מועיל יותר.אבל איך,באמת איך,אותם צעירים,אותם ילדים שרוצים לדעת,איך הם יידעו עד כמה הטארוט רלוונטי לחייהם?איך הם יתוודעו לנפלאות שיש לטארוט להציע לא רק בנוגע לסיטואציות האישיות בחייהם,אלא גם בנוגע לחיי המין האנושי?איך,אם לא נסכים,ואפילו נשמח,דחיל רבאק,לדבר קצת על טארוט,וכמה נורא,בחינם? דיגי חמודה,אני באמת אחשוב על כמה כיוונים שעשויים לעניין אתכן,ואכתוב לך אותן תוך יום יומיים. עכשיו תשמעי,בקשר לשעות-כרגע אני בחופש,עד ל18 בפברואר.ב 23 לינואר,ב29,ב6 לפברואר וב13 לפברואר,יש לי מבחנים ,ורובם בשעות הבוקר והצהריים.בקשר לאחרי ה18 בפברואר,גם אם תיאום בכל זאת יהיה אפשרי,יהיה לי קשה מאוד,מכיוון שלמעט שישי,אני כל יום אהיה באונ´ עד הערב. דברי איתי לגבי זה,ובכל אופן,אני אעשה כל מאמץ שיהיה לך בדיוק,אבל בדיוק את מה שאת צריכה כדי לעשות תוכנית סקסית. יאללה נשתמע,ואל תהססי לפנות לכאן בבעיות נוספות בעתיד,שמעת אותי?את יודעת כמה אנחנו אוהבים אותך כאן,נכון?

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אני באמת כבר לא יודעת איך עוד להודות לך,נחמד לדעת שאחרי בערך חצי שנה של רדיפות אחרי מיסטיקנים אני מוצאת את מבוקשי באחד המקומות הכי קרובים שאני אוהבת להיות בהם(ניסיתי בעוד מקומות אהובים,אני לא אתחיל לפרט שמות)
זה יהיה ממש כבוד לראיין אותך(אם אכן הריאיון יצא לפועל,אני כבר לא רוצה לשמוח שוב לפני הזמן...)ואם כבר תוכל לעשות לעצמך פרסומת לפורום(אני גם אמליץ באופן אישי!!!)
כרגע אנחנו עדיין עובדות על שאלות בנושא(ליתר דיוק אני, שותפתי חולה ולא יכולה כרגע לדבר- זה בסדר לשתינו בנושא טארוט אין ידע רחב
)אבל כמובן שעזרה מצד מבינים בטארוט תועיל- תמיד(כלומר פאדיחה אבל השאלות היחידות שבינתיים מצאתי הן "מהן סוגי החבילות?", "לצורך איזה חיזוים משתמשים בטארוט?" ושאלת ´המחץ´ "יש איזה מקרה מיוחד שנתקלת בו שניבוי בעזרת הטארוט היה מדויק לחלוטין?"... אני מודעת לכך שהשאלות עדיין לא משהו,לכן אני לא פונה אלייך במסר עדיין כי אני לא יכולה לבקש לראיין ולא להיות מוכנה ומסודרת...), רשמתי לפניי את התאריכים בהם אתה לא יכול כדי שכבר נדע מתי לא יתאפשר ולא נשאל על האולפן(
...)....
בתקווה שהריאיון אכן יצא לפועל לא יהיו לי דאגות אבל אני בטוחה שאני ארצה להעמיק אפילו יותר בנושא(אני אומנם קוראת הכול כאן אלא שאני עדיין לא יכולה להשתתף באופן ממשי בדיונים עקב חוסר ידע עצום...)ולא אהסס לשאול כאן את הכול(אני מתה על האנשים כאן!!!וגם על הכסף שאתה משלם לי כדי להיכנס לכאן
)
ושוב אינספור תודות לך ולתמר(המבין יבין)
אין כמוכם!!!

longshut1

New member
אוקי דוקי(מישהו עוד אומר את זה?)../images/Emo6.gif

היי היי דיגי,מאמאצב? שימי פסיקים כי לא רואים חצי מההודעה שלך חחחחחחח רק רציתי להבהיר משהו-אין מצב שלא יהיה ראיון.אני בטוח שאם יד נעלמה לא תעשה כך שדווקא ב4 ימים שאנ´לא כאן,רק אז תוכלו לראיין:) בכל מקרה,אני לא עד כדי כך תופס מעצמי כדי סתם לתקוע אתכן,כך שאני בטוח שנצמא את ה2 דקות חחח יאללללה,מחר מחרתיים אכתוב לך כמה שאלות שעולות לי בראש(זה מה שנקרא שחיתות ברשות השידור),שאולי ככה תעזורנה לכן לארגן טוב יותר את צורת המחשבה בקשר לטארוט וכו´... שמחתי ותודה לתמר(האמת?אני לא מבין אבל סתם אוהב להידחף לכל מקום חחח) ביי ביי

למעלה