מישהו שמע על התאונה בבת ים

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member

ב18/4...בשעה 18:00 לערך אוטובוס של "דן" בקו 43 פגע בהולך רגל שחצה את הכביש שלא במעבר חציה ברחוב העצמאות בבת ים..... הולך הרגל הפצוע הועבר לבית החולים וולפסון ושם מת מפצעיו.

ארזS

New member
שלא נדע.

ב18/4...בשעה 18:00 לערך אוטובוס של "דן" בקו 43 פגע בהולך רגל שחצה את הכביש שלא במעבר חציה ברחוב העצמאות בבת ים..... הולך הרגל הפצוע הועבר לבית החולים וולפסון ושם מת מפצעיו.
שלא נדע.
עכשיו שמעתי על כך ממך לראשונה. ומה יכול הנהג לעשות אם הולך הרגל חצה במקום אסור ? דרך אגב, הרבה אנשים חושבים רק על ההרוג המסכן ומשפחתו ולא חושבים על הנהג הפוגע שגם הוא מסכן כשקורה לו דבר שכזה. ככה גם עם נהגי הקטרים ברכבת כשקורה להם כזה מקרה אומלל.

fireman

New member
אני מאשים את ההולך רגל

שלא נדע.
עכשיו שמעתי על כך ממך לראשונה. ומה יכול הנהג לעשות אם הולך הרגל חצה במקום אסור ? דרך אגב, הרבה אנשים חושבים רק על ההרוג המסכן ומשפחתו ולא חושבים על הנהג הפוגע שגם הוא מסכן כשקורה לו דבר שכזה. ככה גם עם נהגי הקטרים ברכבת כשקורה להם כזה מקרה אומלל.
אני מאשים את ההולך רגל
כמו השרשור עם המחסום רכבת.... מי שיורד לכביש במקום אסור, ללא מעבר חציה ובלי להזהר הוא מתאבד.

ארזS

New member
עצוב אבל נכון מאוד !

אני מאשים את ההולך רגל
כמו השרשור עם המחסום רכבת.... מי שיורד לכביש במקום אסור, ללא מעבר חציה ובלי להזהר הוא מתאבד.
עצוב אבל נכון מאוד !
ובדיוק רציתי לקשר את שני הנושאים רק שהקדמת אותי.

אוהד11

New member
מתוך היכרות עם שדרות עצמאות בבת ים

עצוב אבל נכון מאוד !
ובדיוק רציתי לקשר את שני הנושאים רק שהקדמת אותי.
מתוך היכרות עם שדרות עצמאות בבת ים
יש מקומות שגם הנהג הזהיר ביותר אינו יכול למנוע בהם תאונה !

מצב
הנושא נעול.
למעלה