מישהו שמע על המתופף תומר צדקיהו??

מישהו שמע על המתופף תומר צדקיהו??

אתמול שמעתי אותו מתופף אצל אביב גפן והטעויות ברוק עצמאות...ואני חייב לציין שהוא מתופף לא רע בכלל והוא מוסיף המון ללהקה...כבר לא אותו תיפוף משעמם כמו שהיה פעם בלהקה הזאת... הוא גם עשה איזה סולו אחד מאוד נחמד... בכלל יצא לי לראות את המתופף הזה בכמה תוכניות...באלי יצפאן...בערוץ 24 אצל כל מיני אומנים והוא גם נראה ממש צעיר ככה שלדעתי עוד ישמעו עליו הרבה... חוץ מזה מישהו היה אתמול ברוק עצמאות?

ToiletDuck

New member
כן, בהחלט מתופף על רמה...

אם אני לא טועה, הוא מופיע גם עם נקמת הטרקטור ועוד איזו להקה אחת, פחות מוכרת (ברח לי השם שלה)...

REAL boy

New member
אני הייתי..

אני למדתי אצל תומר,הוא המורה הראשון והיחיד שהיה לי עד היום..הוא פשוט מצויין... ונצל"ש-חחחח איזה מצחיק אח שלי אתמול תיקלט שם ברוק עצמאות,אז הוא היה מאחורי הקלעים והביא לי מקל של שחר אבן צור,של יהב לפינסקי,ושל תומר צדקיהו..סתם היה בא לי לספר...

REAL boy

New member
נראה לי סביבות ה-25-30

אח שלו הוא גם מתופף די מפורסם בארץ אבל בעיקר בעולם..שכחתי איך קוראים לו...=\

The Real CKYGUY

New member
איכככ..לא סבלתי ת'סאונד שלו..

נשמע כאילו מתחו לו ת'צורה, אבל המערכת עצמה נשמעה דיי טוב! מה שגם , השומרים המאניקים לו הביאו לעשות פוגואים נורמאלים! ..והיה איזה פוגו שבאמצע היה אחד שנראה כמו נאצי מגודל ...כזה בחור דיי חזק , עבה וגבוה עם קרחת חח..הוא היה אימת הפוגואים!! הוא העיף את כולם איזה 4-5 מטר חח...זה היה מפחיד.. ולדעתי גם הדורבנים דפקו הופעה!

חחחחח במוניקה סקס היו פוגואים סבבה

וגם ביהודים קצת..חחח היה קטע מצחיק במוניקה סקס שהם הגיעו לפזמון בשיר "על הרצפה" אז כמה פריקים התיישבו באמת על הריצפה...כולם מסתכלים עליהם ...מה זה יושבים על הרצפה?!?! פוגואיםםםם עצבניים חחחחח אחי כולם עלו עליהם חחח

The Real CKYGUY

New member
חחחחח....מה שמזכיר לי

שהיו את המפגרים האלה שישנו ליד הבמה ... כמעט דרכתי למישהי על הראש חחח....

חחחח כן גם אני

אתה לא יודע איזה מושפעים היו שם, איזה אחת הציעה למישהו שעמד ליד הגדר 50 שקל בשביל שיתן לה את המקום שלו חחח.

Jimi Page

New member
היה באמת טוב במוניקה...

אבל תשמע דיי הגיוני שהם ישבו על הרצפה בשיר על הרצפה... ואני הייתי לידם... צחקתי בטרוף... אבל לא עלו עליהם... נראה לי שבבית השני הם קמו...

REAL boy

New member
תראה..

אני למדתי אצלו לפני כמעט שנה(הפסקתי בגלל הלימודים),והוא לימד באיזה סטודיו פה בראשון..אבל הקטע שסגרו את הסטודיו לפני כמה זמן אז אין לי מושג עכשיו איפה הוא מלמד..אולי בבית שלו..אבל אין לי מושג איפה הוא גר... והוא לקח\לוקח 90 שקל לשיעור

itaysk

New member
באמת???

ראשון זה טוב לי! ו 90 שקל זה סביר יחסית לאחרים! ישך טלפון שלו?

DotanSid

New member
אני מכיר אותו חלקית

הוא המתופף של השכנה שלי (זמרת) תמי אשל אם מישהו שמע...

Dillinger

New member
תומר צדקיהו

לפי דעתי הוא בערך בן 24-25. מנגן סוף הדרך. מזכיר קצת את הנגינה של יהב. מאד מכונתי. הוא לא המתופף של נקמת הטרקטור, זה אביב ברק. תמי אשל.... מוכר לי השם. היא מרמת השרון במקרה? אח שלו באמת מדהים-ניר צדקיהו.

למעלה