מישהו שאני מכיר,

NuDeNiCk

New member
מישהו שאני מכיר,

בהמתנה לצנפים.. הוא קיבל צו גיוס ל30.3... כמה שאלות יש לו באוסף, שלא ממש ידעתי מה לענות לו... - יש הרבה סיכויים שהוא יכנס מההמתנה? -במידה והוא אכן מתקבל בסופו של דבר האם הוא יוכל לעשות את הגיבוש יחטיות ולהתקבל לדוגמא לדובדבן או למגלן? -נגיד בבקו"ם מודיעים לו שהוא לא התקבל בסוף האם הוא יוכל להתגייס לחטיבת חי"ר אחרת, אפילו שכל שאר החטיבות כבר התגייסו?! -נגיד הוא עובר לחטיבה אחרת (במידה והוא יכול), האם הוא פיספס כבר את הגיבוש יחטיות של אותה יחידה?

מצטרף לשאלה

למרות שחבר שלי עבר לדובדבן והתאריך שלו זה ה-30 אז אולי זה אומר משהו

assaffur

New member
לפי מה שהבנתי...

גם אלה שיתקבלו אחרי שיהיו על תנאי יעשו עם כולם גיבוש יחטיות ויוכלו להגיע לכל היחידות שיש בגיבוש למעט דובדבן כמובן שדורשת איתור מוקדם... לגבי לאן ממשיכים...לפי מה שאמרו לי (מקור לא מוסמך) כול מי שלא מתגייס לצנחנים מתגייס לגדודים הייעודיים

NuDeNiCk

New member
אאתה בטוח ש...

אי אפשר להתקבל לדובדבן בלי להיות מאותר? לפי מה שהבנתי אתה יכול להתקבל לשם גם אם אתה בקבוצות הרגילות בגיבוש... אני מניח שזה הרבה יותר קשה, אבל עדיין...

assaffur

New member
בוודאות...

לא אפשרי...לא סתם קוראים לזה גיבוש דובדבן פשוט כי למרות שזה חלק מגיבוש יחטיות רק הם עושים את הגיבוש לדובדבן בנוסף לשאר היחטיות וכל השאר עושים רק לכל היחטיות ומגלן...הסיבה נובעת מזה שרק את הקבוצות הללו מפקדים חבר'ה מדובדבן והם עושים להם כל מיני תרגילים מיוחדים שבודקים רק ליחידה הזאת (מעגלי כוח לדוגמה) שאת התרגילים אין בשאר הצוותים של הלא מאותרים ולכן לא ניתן למיין אותם לדובדבן

טעות אח שלי

בין שאר ההטבות שיש לדובדבן מאז שהם סיירת הם קיבלו גם אפשרות לבחור את המצטיינים מהגיבוש יחטיות שלא היו מאותרי דובדבן, כך שיש עדיין סיכוי.

למעלה