מישהו ראה/רואה את הסידרה

shyrs

New member
מישהו ראה/רואה את הסידרה

בשם דקסטר? אם כן אז מה דעתכם? פשוט מחפשת מה להוריד כי עוד מעט העונה ה 3 של אבודים תיגמר....

TheLegendKiller

New member
ראיתי

סדרה די צולעת האמת היא... ראיתי את הפרק הראשון והיא די דומה לCSI וכל השטויות האלה. חבר שלי תרגם חלק מהפרקים וגם הוא לא אהב אותה

Elsewhere

New member
בניגוד לזה שמעליי - ראיתי ואהבתי.

סדרה גאונית. טיפה טלנובלית בהמשך, אבל אני מניח שככה זה חייב להיות בסדרות אמריקאיות. בכל אופן - היא ממש טובה.

אם את מחפשת אז..

אני יכולה להציע לך סדרות שאני רואה ואני אוהבת..יש את: נמלטים 24 גיבורים ואם את מחפשת משהו יותר קליל יש את האו.סי (ממש ממש מומלץ!) עקרות בית נואשות (לא ממש מומלץ ממני, אבל יש ביקורות טובות =))

mor10101

New member
מסכימה!!

לא ראיתי דסקטר, (או איך שלא כותבים את זה) אבל האנטומיה של גריי מומלץ, ג'ריקו זה נחמד.

nusaka

New member
סדרה גאונית !!!

נעשה על פי סדרה של ספרים מצליחה .. העונה השניה תשודר עוד שנה בארה"ב.

Coolioo

New member
ממליץ לכולם להתחיל לראות את הסדרה

דרייב..DRIVE ..סידרה מעולה...

Coolioo

New member
חח מי זה טים..

יש מצב התכוונת לכותב של הסדרה Tim Minear? ובאמת סדרה גדולה כדאי לכולם לראות יצאו עד עכשיו 3 פרקים..

Elsewhere

New member
כן, התכוונתי ליוצר.

הוא עבד על פיירפליי ואנג'ל, הרי. נו, הצוות של ג'וס. הם מגיעים לגדולה
.

BloodSugarCrazy

New member
אני ממש אוהבת!

הורדתי את כל העונה הראשונה ואני רואה אותה בעקביות. מאוד אהבתי את שני הספרים שעליהם היא מבוססת אז הורדתי ולדעתי זו סדרה מעולה.

Strike-A

New member
סדרה מדהימה

עריכה, משחק, דמויות, צילום, בימוי - כל אלה מדהימים. העלילה מצוינת אך היא משנית לעומת הסטייל המטורף של הסדרה. דקסטר זה מבית היוצר של showtime, שזו רשת בארה"ב שבשנים האחרונות מנסה להתחרות ב-HBO (סופרנוס, אוז, קרניבל), יש להם עוד סדרות לא רעות כמו sleeper cell (הידועה כ"תא רדום" בארץ) תנו לי דקסטר על פני אבודים כל יום..

למעלה