מישהו ראה את פינת השאלה הקטנה

נרי כ

New member
מישהו ראה את פינת השאלה הקטנה../images/Emo35.gif

כי יש לי אחת כזאת.

נרי כ

New member
מחפשת ערסל תינוקות יפה ומשובח

שמתאים לדירה. הכי בא לי כזה שאפשר להזיז ממקום למקום (כלומר לא תלוי בדבר), ויש אכן אחד כזה, בסכום הצנוע של 1300 שקל. אז באותו סגנון, רק במחיר של אנשים - מישהו מכיר, יכול להמליץ ויודע איפה קונים?

ס ת י ו 3

New member
לנו יש ערסל

כזה.אמנם אצלנו הוא מחוץ לבית אבל אני יודעת שיש גם כאלו שאפשר לשים בתוך הבית ואם אני לא טועה, יש אפשרות גם לקנות מתלה שלא תלוי על התקרה או הקיר.

נרי כ

New member
יש לכם לגדולים או לתינוקות?

כי את ההוא של הגדולים אני מכירה והוא כיפי. אבל באשר להוא של התינוקות אני קצת בספק.

ס ת י ו 3

New member
אני הנקתי אותו שם

כשהוא ישוב עלי.אפשר גם להושיב אותו לבד אבל להיות לידו, מאד קשה לו לצאת משם לבד אפילו אולי בלתי אפשרי.אנחנו נהנים ממנו מאד.

ס ת י ו 3

New member
נדמה לי של: גלי1973 יש גם ערסל

נסי לשלוח לה מסר. אם אני זוכרת נכון, זה היה ממש גלגל הצלה עבורם.

Gali1973

New member
באמת יש לנו ערסל

אבל הוא לא זז ממקום למקום, אלא נתלה מהתקרה. אצלנו היה תלוי באמצע הסלון ובאמת היה הצלה. רק לאחרונה הורדנו אותו. קנינו אותו במחיר הרבה יותר ריאלי במיש-מש. http://www.mishmash.co.il (בהודעה מהירה אי אפשר לשים לינק)

נרי כ

New member
גם הערסלים מגניבים וגם אמא שלהם.

חוץ מכמה דגמים שיש שם ולא ראיתי בשום מקום (גלי, איזה יש לכם? הכיס מוצא חן בעיני), זה אתר חמוד ומלא השראה בעיקר לנשים שרוצות לעבוד מהבית. נראה לי שיש לנו מנצח. תודה לכן!

Gali1973

New member
לנו יש את הנענע

כי היה לנו חשוב שהערסל יהיה תלוי מהתקרה ולא מהצדדים. וממליצה מאוד לא לקנות בשלט רחוק כי לכל ערסל יש את התנועתיות שלו והתינוק צריך לבחור. לא תאמיני, אבל אלה בחרה את הערסל שלה בגיל 2-3 חודשים. את הכיס היא לא כל כך אהבה. סעי לשם (ליד כפר יונה) ותנענעי את הגוזל עד שתביני איזה ערסל מועדף.

נרי כ

New member
אבל רציתי לקנות את זה מתנה לחברים.

אני לא יכולה לנסוע עם התינוקת הפיצקית שלהם ולנענע אותה. כרגיל, ריבוי האופציות רק מסבך לי ת'חיים. אני שוברת את הראש על המתנה בשבילם עוד מאמצע ההריון. עד שהחלטתי על ערסל, עכשיו אני צריכה להחליט גם על איזה? כמה חבל שאני נגד צ'קים.

למעלה