מישהו ראה את "עבודה ערבית" אתמול?
D DORIY1 New member 7/2/12 #5 תודה על הקישור מירה עווט' נחמדה. המציאות מעל לכל הוויכוחים. ירצו או לא ירצו שני הצדדים נגזר עליהם לשהות יחדיו בחלקת אלוהים הקטנה הזו.
תודה על הקישור מירה עווט' נחמדה. המציאות מעל לכל הוויכוחים. ירצו או לא ירצו שני הצדדים נגזר עליהם לשהות יחדיו בחלקת אלוהים הקטנה הזו.
ש שמים כ ח ו ל י ם New member 8/2/12 #7 אני אוהבת את המשחק של השחקניות הערביות במיוחד סלוא נקארה. סלים דאו בעיקר מקלל... לסייד קשוע יודע להגיע לשיאים...
אני אוהבת את המשחק של השחקניות הערביות במיוחד סלוא נקארה. סלים דאו בעיקר מקלל... לסייד קשוע יודע להגיע לשיאים...
ש שמים כ ח ו ל י ם New member 8/2/12 #8 קראת את הספרים של סייד? והיא אכן ענקית, למרות שאמרו לי מה כבר הערבי יעשה: כבר עבר לבנין של יהודים, כבר היה במשמר האזרחי וכו'... נשאר המון לעשות.
קראת את הספרים של סייד? והיא אכן ענקית, למרות שאמרו לי מה כבר הערבי יעשה: כבר עבר לבנין של יהודים, כבר היה במשמר האזרחי וכו'... נשאר המון לעשות.
ה הטבח מבגדד New member 8/2/12 #11 קראתי את השניים הראשונים את האחרון עוד לא הספקתי. אני גם קורא את הכתבות שלו כל שבוע בעיתון הארץ. הכתיבה שלו, במיוחד בספרים, מזכירה את חניף קוריישי שהוא אחד הסופרים החביבים עלי ביותר.
קראתי את השניים הראשונים את האחרון עוד לא הספקתי. אני גם קורא את הכתבות שלו כל שבוע בעיתון הארץ. הכתיבה שלו, במיוחד בספרים, מזכירה את חניף קוריישי שהוא אחד הסופרים החביבים עלי ביותר.