מישהו ראה אתמול את התוכנית על מייקל

רותי ע

New member
מישהו ראה אתמול את התוכנית על מייקל

ג'קסון בערוץ 2 ? זה היה פשוט מזעזע לחשוב שאדם פגוע נפשית כמוהו מגדל 3 ילדים. הילדים גדלים מגיל 0 ללא אם. כשהכתב שאל אותו אם לא חסרה להם אהבת אם הוא ענה "למה שיהיה חסר ? הם מוקפים בהרבה נשים". ואיזו אם מוכנה למסור ככה את הילדים שלה תמורת X מליונים ? מסתבר שלא חסר כאלו. ובכל פעם שהם יוצאים הם צריכים ללבוש מסכות כדי שלא יזהו אותם ולהיות מוקפים בשומרי ראש. ממש כלוב זהב...

תגובה ...

אכן הוא לבטח מעורער בנפשו , אבל מה שמטריד אותי זה שאותו אדם שסבל בילדותו ובנערותו מיחס משפיל מצד אביו שגרם לו בסופו של דבר להגיע למצבו,ולמראה חסר האף - הוא לא מקל על ילדיו ונהפוך הוא גורם לילדים האומללים לתיסכול שילדינו יקראו עליו בעוד 2 /3 עשורים ח ב ל ... חבל... חבל... על זה נאמר כסף זה לא הכל בחיים.

ראיתי והזדעזתי

התוכנית ממש מטרידה אותי. ברור שהאדם מסובב לחלוטין וחייב עזרה. נותנים לאדם כזה לגדל ילדים ("ילדים שלו" כמו שהוא אומר- שמישהו יסביר לי איך מאדם שחור יוצאים ילדים בלונדינים..). הילדים האלה שהוא מחשיב כילדים שלו הם מסכנים ואומללים ואני לא מבינה איך הרשויות שם לא עושות דבר מהעניין. חוץ מזה, כל העניין של הילדים שישנים אצלו בבית והוא רואה בזה מצב טבעי.. איך האדם הזה לא נמצא בבית הסוהר או לפחות בבית חולים שמתאים לאנשים במצבו?

הוא הגעיל אותי, כל המעריצים שעטפו

אותו הגעילו אותי. לצערי כנראה רוב העולם שלנו מטורף, חיים בנינו פסיכופטיים ועוד יש כאלו שמעריצים אותם. שמתם לב לטרוף שהוא נכנס כאשר המעריצים שלו מסביבו? אני מזועזעת.

nush1

New member
והתינוק (תינוקת?) שהוא ניסה

להאכיל עם הבד הזה על הפרצוף? לא התעללות???? תינוקת לבנה לגמרה והוא טוען שהאמא שחורה, חולה נפש זאת הגדרה קלה מידי לדעתי!

הוא כנראה גם לא שולט

בעצמו יותר מדי. בקטע הזה בדיוק (היחידי שראיתי) הוא כמעט הוציא לילד את העיניים בניסיון להאכיל אותו מול המצלמות. האצבעות שלו שותטו ולחצו שם שזה היה מפחיד!!!

מה שכסף מורשה לעשות

אני לא מבינה עד כמה יש לכסף כוח, מייקל פשוט סתם פיות גם של ההורים של הילד שטען על מעשה מגונה מצד מייקל וגם הרשויות המשטרה, הוא צריך לשלם על מעשיו ולא כספית. איזה מין הורים שמוכנים תמורת כמה מליונים לשתוק על מעלליו של הפסיכי הזה. הוא צריך טיפול עברה עליו ילדות מאוד קשה. ואיך הורים שכאלה מרגישים אחרי הכתבה ביודעם שאם הם היו נכנסים במייקל משפטית עד הסוף ילדים אחרים לא יפגעו וגם לא ילדיו שלו. אוי לנו מה שכסף מורשה לעשות.............

MSHAULY

New member
אני רק לא מבינה דבר אחד

אולי אני תמימה או נאיבית אבל איך יש לו כ"כ הרבה כסף בשביל להחזיק את האחוזה הזאת שלו עם הלונה פארק וגן החיות ועוד הוא רוצה לבנות פארק מים. נכון שהוא אמר שהוא שווה מיליארד דולר אבל האם זה באמת הרבה בשביל להחזיק את כל זה?

אמאורית

New member
זה מה שקורה לגאונים

הם נהיים הכי מוטרפים והכי פסיכיים כי לא יעזור, הבנאדם גאון והצלחה שלו היא התעודה לכך ומי שהיה בהופעות שלו בארץ יכול להעיד כמה הבנאדם מוכשר בטירוף (הלכתי לשתי ההופעות) (בתור ילדת אייטיז מושבעת....) והמסכנות שבעניין, שדרך הילדים האלה (שלו ואלה שלא) הוא חווה את הילדות שלו שלא הייתה לו בסך הכל - תחשבו על זה - הוא נורא נורא מסכן!!!! אני לא מקלה ראש באומללות של ילדיו או בקניות האובססיביות שלו ואני רק מרחמת על ילדיו מזל שיש לו מספיק כסף בשביל לשלם לפסיכולוגים ולפסיכיאטרים עבור הילדים שלו לכשיגדלו.....

מחשבות

New member
מאחר ומדובר בצרוף נסיבות של אדם

מסכן עם רכוש עצום ותפיסת עולם "אחרת", אנחנו ממש לא יכולים לשפוט, רק להשתאות. וזה אכן היה מדהים מכל זוית שהיא.

הל

New member
מזעזע../images/Emo46.gif

ילדים מסכנים.עם איזה בעיות נפשיות הם יגדלו עם אבא כזה! לא יכולתי לראות בלי דמעות את התינוקת כשהוא דחף לה את הבקבוק והקפיץ אותה על בירכיים כשפנים שלה מחוסות... עוד אני חושבת על אמאות שמסרו את הילדים שלהן לבן אדם חולה נפש.איך אפשר?!!!

etilly

New member
אנחנו עדיין בהלם!

התכנית איתו היתה מ-ז-ע-ז-ע-ת ! ! איך בכלל נותנים במה לבן אדם כזה??? (אמרתי בן אדם???) הוא פשוט בהמה! צוחק אלינו פנים מול פנים! (אמרתי פנים???) ייצור פרוורטי, סוטה, חולני מתנהג כילד מפגר ומפונק ("אני רוצה את זה, אני רוצה גם את זה, ובדרך תארוז לי גם את זה - סרקופג מזהב טהור - סה"כ הקניה 3 מיליון דולר!!!) מה זה???? ראינו את זה, כמה חבר'ה בבית, והיינו מזועזעים היה נראה כמו דמות של סרט דימיוני, משהו שלא שייך לעולם שלנו... סך הכל 2 ניתוחים פלסטיים, 3 ילדים בלונדינים "שלו" לישון עם ילדים במיטתו ולעשות "כייף"... על מי הוא חושב שהוא עובד??? אם הוא לא היה מייקל ג'קסון, הוא כבר היה נרקב בכלא

ענבל30

New member
שאלתי בדיוק את אותן שאלות

אחרי שפורסמו התמונות בהן הוא מנפנף את בנו התינוק מחוץ לחלון...
עצוב מאוד מה שקורה שם. בלי קשר לכשרונו הגדול - ועם כל הכבוד לגישות חיים אלטרנטיביות, לא נראה לי שילדים גדלים בצורה בריאה כך. הלוואי ואתבדה. אגב - מאיפה הכסף - צריך לזכור שמעבר להיותו פסיכי מנפנף תינוקות בחלונות ומחוסר אף (וחלקי פנים אחרים, נראה לי) - הוא זמר ומוזיקאי מוכשר שמכר מאות מליוני אלבומים ועושה הון קטן בכל סיבוב הופעות. גם כמה השקעות חכמות בנוסף (אל תשכחו שהוא הבעלים של הזכויות של כל שירי הביטלס!) והופה - יש כסף. כמה שרק רוצים...

אמאורית

New member
וואלה שכחתי שהחוצפן חטף למקרטני

וחבריו את כל הזכויות של הביטלס!!!!!!!! וחוצמזה זה מזמן ידוע שכסף זורם לכסף.....

כנראה שהבנתי את הסרט הפוך מכולם

אומנם ייש לו את הטראומה מהעבר שהוא לא מסתיר אבל הדרך שהוא בחר להתמודד עם הטראומות בהווה נראות לי כנות ויותר מזה נעלות הדאגה שלו לילדים נראית אומנם קצת מוזרה וחריגה, נקודה תחתונה האושר שהוא מסב לילדים זה העיקר ואם ייש לו אמצעים אז אדרבה אני דווקא לא חושבת שהוא מנצל את הילדים לרעה וזו סתם עוד דרך לעשות כותרת (כסף) על חשבונו. בעניין התביעה המשפטית שהייתה, לו הציניות האמריקאית וכמות התביעות על שטויוית באמריקה הם ההוכחה הכי טובה לזה שההורים של הילד מצאו פתח לעשות כסף קל. אני לא מבינה למה לא מגיע לו להיות אבא, הרי גם זוג הומויים\לסביות יכול להביא ילד דרך אם פונדקאית אז למה למייקל ג'קסון אסור. אני מקבלת את ההסבר שלו לגביי זה שהוא מסתיר את הילדים מהתקשורת "בכדי להגן עליהם". מכורח המציאות אין ספק שהילדים שונים גם ילדים בבתיי מלוכה חיים בעולם אחר (לומדים, משחקים, גדלים בחצר המלוכה) וזה לא אומר שהם חיים רע הם חיים אחרת. ומי שלא הבין את הכיסוים שמו להם רק בגלל המצלמות ולא ראיתי שזה הפריע לילדים. בסופו של דבר האיש תרם תרומה גדולה למוזיקה וכל עוד הוא לא פוגע באיש זה לא צריך לעניין איש. נקודה נוספת למחשבה - אם המראין היה מביא סרט מנקודת מבט חיובית בלבד על מייקל ג'קסון האם הסרט היה מוקרן ברוב תחנות הטלויזייה בעולם?

niritcat

New member
התרשמתי שמדובר באדם טוב, חם וישר

בבסיסו, פגוע בנפשו מטראומת אביו שהתעלל בו ובאחיו ואמו ששתקה. לא יצליחו לשכנע אותי שהוא מתעלל מינית בילדים, אלא הוא באמת זקוק לאהבה שלהם ומרגיש גם צורך עז להעניק להם חזרה.

גם אני התרשמתי יותר מהפן של מייקל

הפגוע ולא הפוגע. בעקבות התוכנית (צפיתי רק בחלקה הראשון) נפתח דיון עם בעלי באשר להשפעת ההורים והסביבה בינקות, בילדות ובהתבגרות. אני ממש מאמינה שצורת החינוך של בני תעצב אותו כאדם בוגר. אני מקווה שאעמוד באחראיות הזו שאין מילים לתאר את עוצמתה. אני ובעלי גדלנו במשפחות מאוד חמות ואוהבות. א-ב-ל, לשנינו יש ביקורת על דרך גידולנו ואיך זו "דפקה אותנו בקטן" ועוררה בנו תכונות אופי מסוימות. אני בשוק שמייקל הצליח להגיע לכזאת גדולה אחרי שגדל ללא שום תמיכה משפחתית רגשית. אני בטוחה שכשרונו יוצא הדופן והרבה כוחות נפש תרמו לכך. אומנם גם אני הטלתי ספק במידת שפיותו אבל התרשמתי מהיותו אדם מאוד רגיש ופגוע.

גם אני חשבתי על הילדים שלו

וכמה מסכנים הם עם המסיכות האלה. ואיך שהם הסתובבו בגן החיות עם כל ההמולה סביבם. והעובדה שהם לא הולכים ואף פעם לא ילכו לבית ספר. פשוט נורא.

למעלה