מישהו קרא היום ב- Ynet...

volkano

New member
מישהו קרא היום ב- Ynet...../images/Emo7.gif

חברתו של גבר בן 60 נאלצה לחזות במחזה המזויע שלו נשרף בחצר ביתם המשותף למוות,האיש התאלמן לפני כשנתיים ופוטר לפני כשנה וחצי מעבודתו... איך אפשר שלא להבין אותו? אחד המגיבים לידיעה כתב משהו מאוד נכון והנה דבריו: מי שבדרך כלל בדיכאון לא מראה סימנים לכך שהוא רוצה להיתאבד.הסימנים הקלושים ייראו רק למי שבאמת קרוב ואכפת לו מאותו אדם.לא מבין מאיפה ההשערה שחומר דליק שבדרך לא דרך נשפך ללא שהאיש המסכן ירגיש ולאחר מכן גם ידליק גפרור שיעלה אותו באש.רצוני לשאול בתקופה ובמקום בו אנו חיים שיקום אדם אחד ויגיד בפה מלא שלא עלו לו מחשבות היתאבדות ולו המזעריות ביותר ובמידה ויש אדם כזה אני לא האמין לו.הרי ברור מהכתבה ,האדם היתאלמן לא מזמן ולאחר מכן פוטר מעבודתו ולאחר מכן ראה איך המדינה נהרסת בידיי גלגסים הנקראים שרים ראשי ממשלה ופקידונים.ראה גם איך עם המתיימר להיות אור לגויים רומס את כבוד האדם ללא רחם ולא חשוב מוצאו עדתו ומי הוא.הוא גם ראה את ההרג בכבישים את הדקירות במועדונים את ההיתפוצצויות באוטובוסים הוא ראה ראש ממשלה נרצח הוא ראה ילדים רעבים ללחם הוא ראה מוסדות רפואיים קורסים הוא ראה ים מזוהם הוא ראה נהרות ונחלים מזוהמים ,הוא ראה זקנים שכל חייהם עמלו נזרקים לרחובות הוא ראה עם מפוצל לעשירם עשירים ועניים עניים ללא מעמד בניים,הוא ראה חופיי ים נלקחים ע"י קבלניי ממשלה לבניות לא חוקיות הוא נופיי טבע נרמסים בקלות בלתי נסבל לבניית כביש לעשירים בלבד , הוא ראה וצעק וגידף וקילל ושאג ונדם כל ערב מול הטלויזיה בשעת החדשות \ישנות ואף אחד לא שמע אותו מפני שהוא היה אילם לא במתריי הקול אלא באוזניי האנשים שלא אכפת להם מכלום אכפת להם רק לשמור על התחת שלהם "האים מישהו מתפלא שהוא הצית את עצמו"אני לא מתפלא בכלל ואני מצר על כך, על הקלות הבלתי נסבלת של מוות באזורנו ובסביבת כל אחד ואחד מאיתנו.

YLEE

New member
וחשבתי שאני בכיין....

תראה - אנשים חיים ככה כבר המון זמן לא? זה התחיל עוד בשנות ה90 ב"פריחה הכלכלית" בו לכל נגר היה 4X4 שחרץ שבילים באותם חופים שהיום כבר לא שלנו. גם הבאת מאות מזרחיים (תאילנדים וכדו') ללא הכרה והגדרה חוקית בקשר למעמדם - בהחלט תרמו לצמיחה,לא? בקיצור - מי כאן חולה הנפש? אני נוטה להאמין שאני! כי ברחוב כולם נראים די בסדר. יעידו על כך מליוני הישראלים שטסים (וחוזרים!!!) לחו"ל. אז אני באמת שואל את עצמי כל יום - מי לא בסדר כאן? אולי אני ששמח להתנדב למילואים - כדי להשלים הכנסה?

לוולקאנו - מצדיעה לכל מילה !!|חיבוק

אכן- הקלות הבלתי נסבלת של ערכים ויופי אנושי וטבעי הנרמסים כל היום מול לבבות אטומים, זילות החיים- ופשטות המוות הדרמטי כפתרון, וכל שנותר לנו הוא להיות אמיצים וחזקים מול כל אלה- ולדאוג לאיכויות שלנו של יאבדו אף הם, לדאוג ששמורת הטבע שלנו- תשאר שרידה, ובלתי פגיעה, ועם המון המון תקווה !!
כתבת דברים נכונים וכואבים - אני אתך !!

למעלה