מישהו פה אוהב ספורט ?

winkkk

New member
מישהו פה אוהב ספורט ? ../images/Emo86.gif

טוב, המונדיאל התחיל, ובכלל. איזה סוגי ספורט אתם אוהבים? לא חייבים לעשות ספורט אלא גם צפיה בטלווזיה
. לי היו תקופות שהייתי חולה על כל מיני סוגי ספורט. היום אני מתעניין בצורה די רגילה יחסית.
פורמולה 1 , Moto GP , במיוחד העונה הנוכחית שמאוד תחרותית.
- כדורגל ספרדי - טוב, המשפחה שלי מברצלונה. גם ליגת האלופות לפעמים.
- מונדיאל- התחברתי לחבילה של הרשות הפלסטינאית. האמת לא ראיתי עדיין משחק, שבל בשלבים הבאים יהיה יותר מותח.
- ESPN - לפעמים, לפני השינה ב 1 בלילה , יש sport senter , נחמד לראות איך האמריקאים אוהבים את הספורט שלהם.

אני אני אני אני!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo86.gif

אוהב את פורמולה 1, כדורגל אנגלי, מונידיאל (ברור!), טניס והאבקות... וכמובן את מכבי-חיפה אני אוהב יותר מכולם!!!

eliormagick

New member
אתה גם פה?

בכל חור אתה אה?... וטניס זה נחמד פעם הייתי משחקP:

../images/Emo210.gif אני אוהב....

בעיקר כדורגל. בליגה הישראלית - מכבי חיפה, מאז ומתמיד. רואה גם ליגת אלופות לפעמים, או משחק מליגה אנגלית... את המונדיאל יש לנו בבית אז גם רואה את המשחקים הטובים... כדורסל לעיתים אם כי פחות, נמאס שמכבי ת"א כל הזמן לוקחת אליפות בארץ... אני גם נורא אוהב את ערוץ VH1 CLASSIC של שירים קלאסיים מערבות הימים.... חחחח זה בעצם לא קשור, אבל סתם התחשק לי להוסיף
היום היה שיר יפה של D.I.S.C.O וגם C.moon - על בחור (סימון) שהוא בכלל בחורה!! אבוי!!! יאללה אני זזתי, אחזור מאוחר בלילה... אל תחכו לי

winkkk

New member
מחברים את האנטנה

הרגילה שיש על הגג לטלוזיה במקום החיבור של הכבלים. תעשה סריקה של תחנות בטלווזיה. היכות סבירה, לא מושלמת אבל ניתן לצפות.

אני חולה ספורט../images/Emo3.gif

כדורגל-כל הליגות חח ..ליגת אלופות וואפה מונדיאל כדורסל -ליגה ישראלית ואירופה.. מונדיאל ברור יש לי תחבילה פורמולה וכל זה בעעעעעעע

../images/Emo201.gif../images/Emo56.gif

עכשיו זה יותר גרוע! אין את המשחקים בטלוויזיה, אז הם משטלתים לי על המחשב ורואים את זה באינטרנט
אז גם לגלוש אני לא יכול
אני כבר שניטם לא רואה ויוה
רק מידי פעם אם קולט איזה כוסון בזוית העין

eliormagick

New member
אממ

אני שוחה הרבה אז אני מניח ששחיהP: והרגע חזרתי מהבריכה יאיP:

T M T

New member
אני בעיקר אוהב כדורגל

בעיקר יורו או מונדיאל או ליגת האלופות, בעיקר אני מעודד את פורטוגל ובעיקר את כריסטיאנו רונאלדו
אני לא הכי מתעניין בכדורגל או כל סוג של ספורט אבל מדי פעם כשיש משחקים כאלה גדולים אז זה מעניין. אין לי כל כך משיכה לכל סוג ספורט אחר , גם שמכבי משחקת באירופה אני לא כל כך מתרגש, אבל מדי פעם יוצא לי לראות מירוצי מכוניות, אני אוהב את הרעשים ואת המהירויות.

../images/Emo210.gif רונלדיניו הכי חתיךךךך

חחחח סתם... אבל כולם מתים עליו כי הוא גאון כדורגל

למעלה