מישהו עובד עם עכבר אלחוטי?

ת ב נ

New member
מישהו עובד עם עכבר אלחוטי?

אז היום התחלתי, אחרי שאבי קנה ( הרי הוא מתלהב מכל החידושים וההמצאות). מאוד נחמד ואין חוט שיפריע .

ת ב נ

New member
מחשבות , השאלה היא האם יש מישהו

בפורום שעובד עם עכבר כזה ומהי דעתו. ממש לא שאלה של חיים או מוות, סתם העברת מידע.

ת ב נ

New member
הקא´ץ היחיד הוא שכשלא משתמשים בו

הוא חייב להיות בטעינה ונגיד שכחתי , אז הוא לא יעבוד ואז צריך לחפש את העכבר עם החוט לחבר וכאן מתחיל הסיפור... אתם בטח אומרים : " זאת מה רוצה מאיתנו"?

מחשבות

New member
אם זה היה הקטץ´ היחיד, מילא. מה עם

התגובה האיטית שלו יחסית או ההערה מההרדמות שלו?

*אתוש*

New member
היי תמי גם לי קנו מתנה

מאחד המכרזים (נחשי מי-בעלי)
עכבר ומקלדת אלחוטים העכבר קצת כבד לדעתי -ועכבר האופטי הרבה יותר נוח ממנו (-לא צריך להטעין אותו יש לו סוללה) אבל המקלדת זה ממש רעיון מעולה - נוח מאוד אפשר להשען לאחור ובכיף להקליד תתחדשי ותהני

ת ב נ

New member
אתוש, תתחדשי גם את , ורק שאבי

לא יתלהב עכשו מעכבר אופטי. מחשבות אתה צודק בהחלט. אבל יש עוד פלוס שלא צריך ללכת לחיצים כדי להעלות או להוריד דף , פשוט מגלגלים את הרולר שבאמצע העכבר.

ת ב נ

New member
אה רגע גם שלנו הוא אלחוטי אופטי,

אבל יש בו סוללות נטענות. אצלך אתוש הסוללות הם רגילות וכשהם יגמרו תצטרכי להחליף. בסוללות הנטענות פשוט כל לילה , שמסיימים לעבוד על המחשב מניחים אותו בטעינה. השכלולים יהרגו אותנו...

*אתוש*

New member
כן הסוללות הם רגילות

אבל יש לי ערכה עם סוללות נטענות כרגע הם בשימוש במצלמה הדיגיטלית והעכבר הוא רק אלחוטי ולא אופטי כמובן שאופטי הרבה יותר נוח לגביי הגלגלת יש בשנהם ואין ספק שממש נוח עם זה

מחשבות

New member
להעלות או להוריד דף אפשר בכל עכבר

עם גלגלת. עם תלחצי על הגלגלת, יופיע סימון עם חץ מעלה-מטה. רצי בעדינות עם העכבר מתחת לסימון והדף ירד למטה במהירות שתקבעי וההיפך.

אמיר.

New member
הכי טוב שתקנו גם...

חתול סלולרי... נראה לי שזה יפתור את הבעיה..

אמיר.

New member
כן, בתנאי שהם..

מלאים בפוך או לכל היותר - ספוג... וזה בהחלט טוב נגד עכברים מהסוג הנ"ל.. (אבל לא נגד המקקים ...)

אני

זה אכן נחמד, אבל שותה את האמאמאמא של הסוללות. כל כמה ימים צריך להחליף. היתרון הגדול הוא הנוחות שלו בעיצוב והנדסת האנוש. אבל יש גם עכברים כאלו עם חוט. ו- תתחדשי

AYELET1

New member
עכבר אלחוטי אופטי

הוא נהדרררר ולעניין הסוללות שמתכלות במהירות מדהימה- אך ורק סוללות נטענות ו-ה-ר-ב-ה למצלמה, לעכבר ולעוד כמה דברים.

למעלה