יש הרבה "שיעורים" איך עושים את העוגות המצויירות. יופי של הסברים. אפשר גם לעוגיות? האם קודם אופים את העוגיות ואח"כ מציירים עליהם? איך? איזה חומר זה? אשמח לפרטים מדוקדקים! ושוב...מדהים! (חוץ מזה אני מתה על עוגיות קטנות!)
רויאל אייסינג במיקסר. ראיתי את הקונדיטור בפעולה בתוכנית ב"ערוץ החיים הטובים" שאת שמה אינני זוכרת.לדיסני יש אולמות אירועים והם עושים עוגות שרוב הקישוט בהם נעשה בעזרת הרויאל אייסינג. השימוש במיקסר הוא מהסיבה שכמות החומר גדולה מאוד.
היחסים הם 500 גרם אבקת סוכר ל-3 חלבונים. זה בערך 170 גרם לכל חלבון. אני מוסיפה כמה טיפות מיץ לימון ונותנת לזה להקציף 10-15 דקות במהירות הגבוהה ביותר. יוצא אחלה רויאל.