מישהו ניסה להכין רויאל עם מיקסר???

שגיגאיה

New member
מישהו ניסה להכין רויאל עם מיקסר???

נראה לי רעיון גאוני..השאלה אם נוסה...מה אתם אומרים?
 
רויאל אייסינג

לעיטור עוגות ועוגיות. בעוגות משתמשים לזילוף שיער, קצף לאמבט, לעיטור שוליים וכו.. מתכון: חלבון ביצה+מיץ לימון+ 250 ג"ר (בערך) אבקת סוכר. מתקבל מרקם משחתי ואותו צובעים ומזלפים. מצרפת תמונה של עוגיות שעשיתי לאחותי
 

סיקסקית

New member
איזה יופי העוגיות האלה! אפשר מתכון?

יש הרבה "שיעורים" איך עושים את העוגות המצויירות. יופי של הסברים. אפשר גם לעוגיות? האם קודם אופים את העוגיות ואח"כ מציירים עליהם? איך? איזה חומר זה? אשמח לפרטים מדוקדקים! ושוב...מדהים! (חוץ מזה אני מתה על עוגיות קטנות!)
 

DOLPHINREEF

New member
למה נועד בעצם המיץ לימון? ../images/Emo19.gif

לחזק את הרויאל אייסינג? ומה הכמות שאת משתמשת במיץ לימון כף? יותר? תודה
 

נויתן

New member
אני לא ניסיתי אבל הבנתי מאחרות

שניסו שאם מקציפים נכנס אויר. אם נכנס אויר זה כבר לא אותו דבר - הוא כבר לא אטום וחלק אלא עם בועות שעם ההתקשות הופכות לחורים
 

אודיG

New member
בקונדיטוריה של "דיסני לאנד"עושים

רויאל אייסינג במיקסר. ראיתי את הקונדיטור בפעולה בתוכנית ב"ערוץ החיים הטובים" שאת שמה אינני זוכרת.לדיסני יש אולמות אירועים והם עושים עוגות שרוב הקישוט בהם נעשה בעזרת הרויאל אייסינג. השימוש במיקסר הוא מהסיבה שכמות החומר גדולה מאוד.
 

Nיכל

New member
מחלבון לא מקציפים, מתחליף מקציפים

גפם אץ תקציפי חלבון- לא יקרה אסון
 

לאפין

New member
בהחלט כן, אבל עם פחות אבקת סוכר

היחסים הם 500 גרם אבקת סוכר ל-3 חלבונים. זה בערך 170 גרם לכל חלבון. אני מוסיפה כמה טיפות מיץ לימון ונותנת לזה להקציף 10-15 דקות במהירות הגבוהה ביותר. יוצא אחלה רויאל.
 

נטעים

New member
כן אפשר

אני מכינה את הרויאל במיקסר עם וו גיטרה לא עם הוו להקצפת חלבונים או לפעמים גם במגימיקס בכערה כשיש לי כמות יותר קטנה ואז עם הסכין הפלסטיק שיש
 
למעלה