מישהו מסתתר כדי שלא אראה אותו.?

magy

New member
מישהו מסתתר כדי שלא אראה אותו.?

צעקתי, אבל אין קול ואין עונה..........

שקדי

New member
מה.....יש מצלמה במסך שלי????../images/Emo8.gif

איך הבחנת בי.....הייתי בטוח שהסתתרתי טוב הרגע חזרתי מערב שירה לזכר דודה רינה היה גדול ....ועצוב תיאור טיפה יותר מפורט יבוא בטח מחר השיר הראשון בחוברת שהופקה לרגל הערב היה גשם אחרון נזכרתי שמישהי התעינינה בו וגם הוא יבוא בהמשך......מחר

magy

New member
ווווווווווווווואוווווווווווו

אני רוצה את השיר...................עכשיווווווווווווווווווווווו

שקדי

New member
גשם אחרון........לפקודתך...........

גשם בוא רד עלי בוא כסה אותי עכשיו אותי ואת ימי רד לאט רד ושא אותי לשם אל נא אל תחדל לרדת לעולםאל תחדל עכשיו רד עלי שא אותי ואת ימי אל תוך הנעלם וענן יחוג מעל ימי הים חוג יחוג יומם וליל חוג יחוג ברוח מילל והים יגיע עד גגות תבל אין אויר אין אש אין חול ואור אחרון יגוע בלי קול וקץ לכל ליל בוא רד עלי בוא עטוף אותי עכשיו עצום את שתי עיני רד לאט את עין השמש האפל שים ידך ביד הגשם הנופל ונופל פזמון: וענן........... אהוד מנור ויאיר רוזנבלום בתקוה ששיר זה יביא לנו גשם......ולא אחרון לילה טוב לכככככככלנו.................

magy

New member
תודה ממוש...........

אני יודעת שפחדת שאולי תאלץ לשיר לי באוזן.......... בכל אופן , המון תודה.............אוכל לשיר כל הלילה........... בלי קול...........הוא אבד לי לפנות ערב.....מרב שיחות טלפון שהיו לי כל היום.................

עיניים

New member
אהוד מנור ויאיר רוזנבלום,,,,

ה-שילוב ה-מנצח !!!!! וגשם גשם שם הרחק מחוץ לחלוני מציצה בדמעותיו מתחת שמיכתי. מזמרים פרחי הגן, הדשא הירוק, לוגמים עצי התפוזים נוזל גשמים מתוק. עץ הזית פרש עליו פרחה השקדייה ושקדי עם עצי הפרי שרים שיר הודייה,,,,, שיהיה לך לילה, שקדי של חלומות גשומים

magy

New member
מקסים עיניייייייייים

לא ידעתי שאת מושכת ......לעת לילה................באת..........חפירה חפרת לי..................

magy

New member
האם תשאיר אותי למשך הלילה

אם חצי תאוותי בידי?????????? גשם אחרון ..... גשם טוב רד עליי עכשיו רד עליי שא אותי ואת ימיי אל תוך ה וענן יקום מעל ימי הים חוג יחוג יומם וליל עוד יחוג ורוח מיילל והיום יגיע עד גגות תבל אין אויר אין אש אין חול ואור אחרון יגווע בלאט בלי קול וקץ לכל לילה טוב רד עלי עצום את שתי עיניי רד לאט אל העמק האפל שים ידך על הגשם הנופל כתוב תוך כדי שמיעה............שיר לא שלם...........

magy

New member
אם לא תכתוב אותו מיד

אוציא אותך ממיטתך החמה...........לשיר לי אותו באוזן..........
))))))) בבבקשההההההההההההההההההההההההה פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז פור פאבורה...................................

עיניים

New member
תגידי

יש פה קירות זכוכית??? בדיוק רציתי לשאול אם מישהו ראה את בן-אהרון ?!?!? חושבת שאצלו - ה"ערב" - טרם הגיע? או שמא - הוא מתאמן עדיין,,,????

magy

New member
הכנסתי אותו לרשימה השחורה

הורדתי לו ציון......בשליש השני הוא דופק נפקדות כבר יומיים לפחות אולי הוא נהנה במקומות אחרים??????????????????????

עיניים

New member
הלו, הלווו, אל תעשי בושות

אולי הוא דופק במקומות אחרים נפקדות, נוכחות, או איך שקוראים להן, אבל לפחות היום בצהריים, (אם עינייה של עיניים לא הטעו אותה) - הוא דפק נוכחות פה, בפורום שלך, גברת מנהלת, ועוד עם שתי
,,,,

magy

New member
עיניים תמיד צודקת...........

היה ........ואפילו כתב על אורגזמות.......וזיופים.......... סליחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?id=233&msgid=2205857

למעלה