עוגת התפןחים של רולדין../images/Emo140.gif
מצאתי שמור אצלי... עוגת תפוחים החומרים לבצק: 2 ביצים 2 כפות סוכר כף שמן כפית תמצית וניל 2 כפות קמח תפוחי אדמה החומרים למילוי: 6 תפוחים שלושת רבעי כוס סוכר חצי כוס מים כף קינמון כוס אגוזים קצוצים חבילה ג'לי בזק בטעם לימון כוס מים ההכנה: הכנת הטורט: להקציף את החלבונים עם הסוכר, להוסיף את החלמונים, שמן ותמצית וניל. לאפות בתבנית עגולה מס' 26 כ- 15 דקות. הכנת המילוי: לקלף את התפוחים, לחתוך ולבשל עם הסוכר והמים עד שהתפוחים רכים. להוסיף את הקינמון ואגוזים. את הג'לי להמיס במים חמים ולהוסיף לתפוחים תוך כדי ערבוב. אחרי רבע שעה לשפוך את התערובת על הבצק ולקרר. למעלה אפשר לשים שמנת מתוקה מוקצפת + 2 כפות סוכר. מקור המתכון: קונדיטורית רולדין