מישהו מכיר את קוים 970 ו972 של אגד?

מצב
הנושא נעול.

seffic

New member

ראיתי שילוט שלהם בשכונת ויז'ניץ שבחיפה.

orib44

New member
קו 970.

קו 970.
אני ראיתי שילוט של קו 970 בדרך ז'בוטינסקי בני ברק, בו כתוב שהקו מגיע לחיפה. גם ראיתי בז'בוטינסקי שילוט של קו 998, בו כתוב שהוא מגיע לקרית אתא, אך באתר האינטרנט של אגד לא מצאתי מידע עליו.

אני ראיתי אוטובוס בקו 998

קו 970.
אני ראיתי שילוט של קו 970 בדרך ז'בוטינסקי בני ברק, בו כתוב שהקו מגיע לחיפה. גם ראיתי בז'בוטינסקי שילוט של קו 998, בו כתוב שהוא מגיע לקרית אתא, אך באתר האינטרנט של אגד לא מצאתי מידע עליו.
במחלף גהה, כך שכנראה הוא באמת קיים... דרך אגב, המספר הזה לא היה תפוס בעבר ע"י קו קרית-שמונה-אילת (בזמן שהוא היה קיים)?

orib44

New member
אכן כן...

במחלף גהה, כך שכנראה הוא באמת קיים... דרך אגב, המספר הזה לא היה תפוס בעבר ע"י קו קרית-שמונה-אילת (בזמן שהוא היה קיים)?
אכן כן...
היה כזה דבר קו 998. זה היה קו עונתי מקרית שמונה לאילת דרך בקעת הירדן, וזה היה הקו ההכי ארוך בארץ. הקו הזה החל בקיץ 1995.

מישהו אז נסע בקו הזה?

אכן כן...
היה כזה דבר קו 998. זה היה קו עונתי מקרית שמונה לאילת דרך בקעת הירדן, וזה היה הקו ההכי ארוך בארץ. הקו הזה החל בקיץ 1995.
מישהו אז נסע בקו הזה?
זה לא נשמע כל כך מועיל לנסוע בו... המון זמן ונוף משעמם חלק מהזמן. אולי בגלל זה ביטלו אותו?

איליה.

New member
כן, אני זוכר תחנה של 998 באילת.

כן, אני זוכר תחנה של 998 באילת.
לגבי 972, ייתכן שהוא מגיע לרכסים וכפר חסידים, כי 72 הוא מספר הקו מחיפה לרכסים וכפר חסידים.

traiNir

New member
קו קרית שמונה-אילת

קו קרית שמונה-אילת
קו 998 היה קו עונתי במסלול קרית שמונה-אילת, ופעל באמצע שנות ה-90 בחודשי הקיץ ובחגים. באותן שנים חייתי בערבה ואני זוכר אותו.

aas111

New member
ובד"ץ../images/Emo6.gif

אלו קווים כשרים למהדרין ! + הפרדה
ובד"ץ

איליה.

New member
איזה הומור? פשוט אני מחפש עבודה

ומותר להכינס בחורות עם ביקיני

בחייך איזו שאלה קצת הומור לא יזיק לפורום
וחשבתי להיות זה שעומד בכניסה לאוטובוס, אומר "פותחת תיק בקשה" ומוודא שבתיק יש רק אוכל כשר למהדרין. כוונת הודעה זו אינה לפגוע בדתיים, יש לי כבוד לכל אדם בלי קשר לאמונתו.

aas111

New member
אהה

וחשבתי להיות זה שעומד בכניסה לאוטובוס, אומר "פותחת תיק בקשה" ומוודא שבתיק יש רק אוכל כשר למהדרין. כוונת הודעה זו אינה לפגוע בדתיים, יש לי כבוד לכל אדם בלי קשר לאמונתו.
אהה
"פותחת את ה...." הבנתי אתותך
אני גם מחפש עבודה מצב היום קשה מאוד

shooky33

New member
970 נהריה - ת"א..

970 נהריה - ת"א..
לפני שנה לפחות זה היה הקו.... אבל נראה לי שהוא כבר לא פועל בימינו...

matany

New member
הקו היה קיים עד פתיחת מרכזית המפרץ

970 נהריה - ת"א..
לפני שנה לפחות זה היה הקו.... אבל נראה לי שהוא כבר לא פועל בימינו...
הקו היה קיים עד פתיחת מרכזית המפרץ
מאז שנפתחה התחנה התחיל קו 909 (חיפה-מרכזית המפרץ - ת"א, דרך יקנעם). בשבת יש שני אוטובוסים (17:00, 19:00) שבמקום להתחיל מחיפה הם מתחילים מנהריה ואוספים בצמתים מרכזיים עד חיפה וממשיכים במסלול 909. 998 - קו חרדי כשר מבני ברק לרכסים ישיר. רואים אותו די הרבה באזור יקנעם... ואיפשהו קראתי שיש כמוהו גם 999 בני ברק- כפר חסידים אבל לא ריתי אותו אף פעם

מצב
הנושא נעול.
למעלה