מישהו מכיר את הדג הזה??

• פותח הנושא roif
  • פורסם בתאריך

roif

New member
מישהו מכיר את הדג הזה??

נתפס היום במרינה אשדוד..

alonps

New member
שפמית ארסית

לשחרר חזרה לים. זהירות! יש קוץ בארסי בגב.

גרשוןןן

New member
דג מסוכן!!!!!!!1

יום שישי בלילה חברת חשמל אשדוד תפסתי כזה דג ולא ידעתי החזקתי ביד וה***** הזה עקץ אותי ביד.......... שאלתי כמה דייגים רוסים שהיו שם ואמרו לי אם נעקצת תשתין על המקום וזה יעבור........ חשבתי לעצמי אני אשתין לעצמי על האצבע?......מה אגיד לכם זה שרף לי חבל על הזמן.......במשך שעה שרף כאילו היד בתוך מנגל ועוד אמרו לי אם יעלה לך החום ישר למיון.......... חשבתי זה שורף.....מה יעשה קצת שתן על האצבע......מה אגיד לכם ניסיתי וראו זה פלא פתאום הפסיק לשרוף ופתאום כאילו כלום לא קרה......... מקדימה זה נראה פנים של כריש חול מאחור זנב של צלופח .....הסנפיר בגב זהו החלק המסוכן שדוקר וחותך ככמו סכין........ הזהרו לא לגעת בו .....את הדג החזרתי לים את הקרס השארתי בפיו עם קצת חוט ...... בקיצור לא נעים !!!!!!!!!!

Papageno1791

New member
כאשר אתה הולך לדוג...

...קח תמיד אלקוהול וקמה דברים לתיפול
במיקרים כאלה: אתה לוקח דג מסוקן, קרס נכנסת ביד... אני לא רופא, אבל האמת לא כל-כך מאמין בתיפול עם שתן.

Papageno1791

New member
הוא ממשפחת השפמנונים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני תפסתי אחד קטן כזה באשקלון.....דומה לשפמנון. טוב לעדת שהוא מסוקן.

chumbawamba

New member
חחחח גם אני תפסתי אחד כזה היום בת"א

הוא בלע את הקרס כ"כ עמוק, משהו כמו 10 ס"מ בתוך הגוף.. (ושם היא נשארה..)

zulunation

New member
גם אני תפסתי כזה דג לפני חודש הוא

היה חשוד ביותר עם הקוץ בגב. גם בלע את כל הקרס וחזר איתה לים

זה...

שפמנון ים חייי בלהקות של פריטים בין 3 ל10 לא למאכל ממה שאני יודע קצת מסוכן בקיצור זרקו למים.

בחברת חשמל יש מלא ג'יפות כאלו!

יצא לי לתפוס לא פעם את הדג הזה... למרות הגודל שלו הוא נותן משיכה כמו של סרגוס גדול ..... איין מצב שהוא לא בולע את כל הקרס! דג מג'נון!

ronbs

New member
למה להחזיר, זה דג פולש ????

האם לא עדיף להשמיד?

../images/Emo207.gif כפול !! היום דייג לילה

סתם לא כפול חחח.. היום דייג לילי בסידני עלי דרומית למצילים דייג פיתיון + חי קל .. אני יהיה שמה החל מהשעה 10 עם שופתי לדייג הרצלייני הפסיכי.. עם מישהו בא לו להצתרף מוזמן לשלוח אלי מסר !!!

למעלה