מישהו מכיר את דליה?

thegreengirl

New member
מישהו מכיר את דליה?

מבקתות דליה באמירים? קראתי ביקורת גרועה אחת, ואין לי מידע נוסף. הפרסומים נראים טוב. מישהו? תודה רבה

בקרנו אצלה כבר כמה פעמים...

מדובר בצימרים צנועים אבל מאוד נחמדים לפי דעתי. יש שקט. למרות שהצימרים סמוכים זה לזה מעולם לא הפריעו לנו. דליה אשה מקסימה שעוזרת אם יש צורך ודואגת בלי שירגישו בה. אנחנו התארחנו בצימר שאליו מטפסים במדרגות העץ וככה זכינו בפיסת נוף. החסרון של הצימר לפי דעתי הוא בעיית המיים החמים. יש - אבל תוך כדי הזרימה טמפרטורת המיים משתנה. הבעיה הזו לא קיימת בג'קוזי אלא רק במקלחת.

N y q u i s t

New member
אכזבה אצל דליה באמירים

רצינו חוויה רומנטית באמירים. הגענו (דרך פרסום באתרים) לבקתות העץ של דליה באמירים. באתר כתוב "בקתות עץ, רומנטי, מפנק ומבודד" קיבלנו חדר בבית, שהורחב ע"י תוספת מעץ עם מטבחון וג'קוזי. מיד הבנו שבקתת עץ זה לא, אבל לא נתנו לזה לקלקל את האווירה הרומנטית שעמה הגענו. אבל מצעים ישנים ומכוערים, מזגן שלא ממש הצליח לחמם (לא היה יום קר), מקלחת עם עובש על הקירות, יין שהובטח מראש ולא הגיע ועוד הצליחו לקלקל... על עיצוב וריהוט אומרים על טעם ועל ריח, אבל גיבוב של דברים ישנים מביתה של דליה (הצמוד, להזכירכם)זה לא בדיוק סגנון אישי... במקרה גם בלון הגז שמחמם את המים בג'קוזי נגמר כשהשמפו היה לנו בעינים... בקיצור, להתרחק.

thegreengirl

New member
אני מצטערת לשמוע...

תתעודדו בידיעה שהגברת הלא- משקיעה הפסידה אותי כלקוחה. (ואני צרכנית צימרים כבדה...)

למעלה