מישהו מכיר את דוד מYNET ??

בועז בר1

New member
מישהו מכיר את דוד מYNET ??

המגיב ה"כורדי"," אוהד בית"ר" ... שמגיב בעיקר על כתבות על בית"ר אבל לא רק..... הבנאדם הזה כמה שהוא נדוש הוא מצליח להצחיק אותי כל פעם מחדש... הנה התגובה שהוא כתב למשחק הקרוב נגד כפ"ס: יא ואראדייי ויאאא סססאאללםםםם תירו את התמונה למעלה של אריק בנעדו נירה לי חיפה עבדו עלינו החושרמוטה למה חסרה לו רגל נירעה לי שקנינו חתול בסקית בישביל זותי המאמן שלנו חאררדו פסאדובלס לא משתף אוטו בהרכב למה הוא יעסה לנו חורים החושרמוטה בהגנה למישחק נגד כפר סבא יש לנו קמה דרישות מכפר סבא כי אם לא אז לא נבו אנחנו רוצים כניסה חופשית אם לא נביא את קול החמולה אנחנו רוצים קמה עמודים מברזל שיהיה אפשר לטפס עליהם אחרי שאיזה שחקן מביתר כפרה עליו יסים גול בשער עם הכדור אנחנו רוצים שיהיה רשת למה שיהי לנו על מה לטפס אחרי שנסים עוד גול אנחנו רוצים שבמיזנון של כפר סבא יהיה קובה חמוסטה וכוסיות ערק זחלאווי וזה לא יעלה יקר אנחנו רוצים שיהיו דיילות שימקרו לאחוקים פיצוחים ובוטנים ואגוזים בזול אנחנו רוצים שיסימו לנו ביציעים פינות מנגל עם צל שיהיה אפשר לנפנף בזמן של המישחק זהו אין לנו פול דרישות יש לנו רק דרישות של אדם רגיל וזה התנאים המינימליים בישביל אוהד ביתר יענו האחוקיאדה אז יייאאאלללאאא בבביייתתתררר ואחוקים שלי הפעם יש לי ספר החושרמוטה טוב ליקרוע ולספר קורעים התפתחות האדם החל מתקופת האבן ועד לתקופה הביזנטית תוך מתן דגש על יכולת החשיבה שלו זה ספר עם שלוש חלקים ועם פול תמונות יענו ספר החולמניוקי הבנאדם מוכשר בלשחק טיפש לא?

michaeler

New member
יש שמועות שמדברות על זה שאלה

עורכי וואי-נט שכותבים את זה... לך תדע. בהחלט כשרון

JOKER KK

New member
הוא לא אוהד בית"ר

זה המערכת השמאלנית של YNET שיישרפו עם הפועל "ערבים" תל אביב. ואין פה אמירה גזענית אלא חוות דעת פוליטית שונא הפועל שונא שמאל

JOKER KK

New member
הנה ילד מסכן..

לא ציפיתי לתגובה אחרת מאוהד הפועל.. הו ילד מסכן שתלמד את ההיסטוריה של הפועל ומי השמאלנים שעומדים מאחורי הארגון הזה גם אתה תבין למה שמאלנים זה חרא

אני לא אוהד הפועל תל אביב , אז אני

אובייקטיבי . כשאני חושב על מה שאמרת , אני יכל להסכים שהשמאלנים אולי חארות . אבל דווקא אוהדי ביתר במראה ובצבע העור יותר מעלים קונוטציה של חרא כשמסתכלים עליהם . ואותי לימדו שאם זה נראה כמו חרא ומדבר כמו חרא אז כנראה שזה חרא. בלי גזענות כמובן. (כמוך).

JOKER KK

New member
אויב מספר 1 ?!

"כשאני חושב על מה שאמרת , אני יכל להסכים שהשמאלנים אולי חארות ." מסכים איתך "אבל דווקא אוהדי ביתר במראה ובצבע העור יותר מעלים קונוטציה של חרא כשמסתכלים עליהם ." מתי יצא לך לפגוש את אוהדי בית"ר? מתי דברתם איתם? מתי קבלת מהם מכות? "ואותי לימדו שאם זה נראה כמו חרא ומדבר כמו חרא אז כנראה שזה חרא." פחח המורה שלך כנראה נפטרה בכיתה א' "בלי גזענות כמובן. (כמוך)." הגזענות שלך היא כלפי אוהדי בית"ר ואינה מייצגת דעה פוליטית לפי דבריך אתה לא שמאלני, אז מה אתה אויב המדינה?

red 1

New member
ללמוד תהיסטוריה ?

אם אתה רוצה שיעורים אתה מוזמן.. נכון שהקבוצה נוסדה תחת ההסתדרות שהיא כעקרון מסמלת את השמאל וגם כיום למעשה הפועל זה מייצג את השמאל. אבל בקשר לקהל של הפועל היום אני בטוח ש 60 אחוז מהם ימניים כמוני.. אז אל תזיין פה תמוח ודרך אגב מוות לכול השמאל

למעלה