מישהו מכיר אתר שיפורים למגאן קופה?

רעם 23

New member
מישהו מכיר אתר שיפורים למגאן קופה?

אני מתעניין בקיטים ואיבזור......

sronis

New member
עוד אחד עם מגאן קופה??

מיד יקפצו בעלי המגאן קופה בפורום ויענו לך
רק אל תשים ספוילר מאחור שמעת!
רוני

אני מהעמותה לספויילר קטן לקופה שלך!

אל, אבל אל תעיז לשים ספויילר מכוער! תפנה ל E&A, יש להם קיטים מכוערים למדי... רק שאלה אחת קטנה... למה לך לשנות משהו ברכב? הוא מושלם!

רעם 23

New member
שלי דווקא עם ספויילר, ולמה לשנות?

קודם כל שלי עם ספויילר וחישוקי מגנזיום כמו שלך. שנית, צודק. למה לשנות? האוטו יפהפה ומושלם עבורי. שלישית, הרכב שלי אדום (!) מה שהופך אותו למושלם, השילוב עם הבקליות האחוריות הרבה יותר מוצלח, להבדיל מהכחול, בלי לפגוע בנפשך הרכה. תענוג!

עתיד©

New member
דווקא אני מעדיף את הכחול,

ובכלל הכי הכי זה הצהוב והמגנזיום הזה ממש זוועה, נראה כמו טאסה זולה

באמת לא פגעו במיוחד עם הג´אנטים!

בשנים קודמות הוא היה יותר נורמלי... לרעם... איזו שנה שלך? 2002? אדומה, או בורדו? היא צריכה להיות ממש יפה...( לא כמו שלי... אבל זה סובייקטיבי! ) אין לך תמונה שלה?

רעם 23

New member
2001 ואדומה....

וידנית כמובן, מה חשבתם?! היא יפהפיה ואני אוהב גם את הג´אנטים. הם לא נראים זולים וערסיים כמו בהונדה/סובארו/מיצובישי למיניהן.חוץ מזה האדום הרבה יותר קלאסי ומעודן מהצהוב הצעקני והמיותר שחוץ מ"תשומי", ו"שופוני" אין עליו כלום. מה גם שכחולות יש הרבה, אדומות- לא! (אבל זה עדיין סובייקטבי...). עשיתי לאוטו בוק שלם,אז יש הרבה תמונות הבעיה היא שאני לא יודע לסרוק. אם הייתי יודע להשתמש בגוש הפלסטיק הזה הייתי שולח לכם אין ספור תמונות פרי מצלמתי. (...אם מישהו רוצה לעזור לי לסרוק, בשמחה). אשמח להחליף חוויות.

itzik93

New member
הצהוב "תפור" עליה...

דווקא האדום הוא לא מן הצבעים הכי הכי למגאן קופה...אבל אם אתה מרוצה... איציק

בוקר טוב איציק! ../images/Emo13.gif

לדעתי המגנזיום לא להיט, בלשון המעטה, אבל זה מה יש! אם אתה רוצה עזרה בסריקה, תודיע לי. אני אשמח לעזור! ראית כבר את התמונות שלי, לא? הן גם באתר הולנדי של מועדון המגאן קופה... רוצה קצת קישורים?

צארלי

New member
הג´אנטים בסובארו לא יפים??!!

ב95 שלי באמת לא אהבתי את הג´אנטים אבל ב99 ובWRX אני חושב שהם קלעו יפה מאוד...

צארלי

New member
והג´אנטים של הWRX

האוטו לא יפה אבל הג´אנטים דווקא מוצלחים...

למעלה