מישהו מכיר אתר לפתוח תמונות לדיגיטל

מישהו מכיר אתר לפתוח תמונות לדיגיטל

אני רוצה לפתח תמונות של המצלמה הדיגיטלית,לאלבום,, הצטברו לי המון תמונות אבל להדפיס אותם זה לא ממש מאה אחוז, שמעתי שיש אתר מיוחד שמפתח תמונות למצלמה דיגיטלית, אשמח לקבל את הקישור אם מישהו מכם מכיר תודה מראש ודרך אגב מה עושים כל אלו מכם שיש להם מצלמה דיגיטלית???

TAIR A

New member
אני שיש לי מצלמה רגילה.

בעפולה יש חנות שמפתחים את הסרט ממש בזול וגם נותנים מתנה דיסק עם התמונות דיגי´ - נכון שזה נהדר?

ode

New member
היום כבר בהרבה חנויות לפיתוח

תמונות מפתחים גם תמונות ממצלמות דיגיטליות. תשאלי בחנויות.

ענתש

New member
מכירה שניים:

האחד הוא פוטופרינט והשני פיקטור. בשני האתרים תבחרי "מחירון" ותקבלי מידע על המחיר. אני יכולה להגיד לך שאני מתכוונת לעשות עכשיו פיתוח של 100 תמונות בערך (עוד לא פיתחתי כלום מאז שנגה נולדה ועכשיו אני עושה סדר) אז דיברתי עם פיקטור והם "יעשו לי מחיר טוב" בגלל כמות התמונות. לא סיכמתי מחיר סופי כי אני עדיין בתהליכי אירגון (=עבודה בפוטושופ). מי שהמליץ לי על פיקטור אמר שהם עדיפים כי הם לא סתם חנות צילום, הם מתמחים רק בזה - פיתוח תמונות מדיגיטלי.

TAIR A

New member
אני יש לי מצלמה רגלה

אבל בחנות שאנחנו מפתחים אז מלבד הסרט והתמונות הרגילות שזה ממש בזול אז הם נותנים לנו גם דיסק עם התמונות דיגי´ נכון שזה כיף?

אנחנו נהגנו לפתח בפיקטור

גלשתי באתרים נוספים וראיתי שהמחירים זהים (1.20 לתמונה). רק אחרי הרבה זמן גיליתי שהחנות במרכז העיר יותר זולה. בחנויות לרב לוקחים 1.0-1.10 לתמונה.

ברוריהה

New member
אני מפתחת בחנות ולא דרך אתר ...

ניסיתי דרך pictor והאיכות היתה זועתית. קיבלתי יותר כתמים מתמונות. את אותן תמונות הדפסתי ב "דיגיטל פוטונט" בכפר סבא והתמונות יצאו באיכות נהדרת ! היום כשכבר יש לנו מצלמה דיגיטאלית טובה, ממש אין הבדל בין הדיגיטליות לאלה שהודפסו מנגטיב !

הדרית123

New member
היי דיקלה

לנו יש מצלמה דיגיטלית ולאחרונה פיתחנו את התמונות בחנות "פוטגני" ברמת החייל. איכות התמונות נהדרת (אפילו תמונות שנראו כהות על צג המחשב, יצאו ברורות וברמת בהירות טובה), כמו כן הסתכלתי במחירוני הפיתוח באתרים ששלחו אלייך "לינק" שלהם הם קצת יותר יקרים, בפוטוגני זה עולה 1.30 לתמונה וככל שמפתחים יותר תמונות מחיר התמונה יורד. * היה לא מזמן (חודש שעבר?) תלוש מבצע, בישראכרט או ויזה כאל, לפיתוח תמונות דיגטליות ב"פוטגני" - פיתוח 100 תמונות + 50 תמונות חינם. אנחנו השתמשנו במבצע הנ"ל אז שבסה"כ עלות פיתוח תמונה עלתה לנו 0.80 אג´ - משתלם?! שווה לנסות.

חיפשתי איקון של מצלמה

דיקלה ביוניברס בנתניה החלו לפתח תמונות ממצלמה דיגיטלית. אני לא יודעת את המחיר אבל הם אמורים להיות זולים

יש המון במגוון מחירים

תיכנסי לWWW.START.CO.IL או לכל מנוע חיפוש אחר ותרשמי "תמונות דיגיטליות" או פיתוח תמונות ומייד תקבלי 30 אתרים של חניות צילום שמפתחות תמונות דיגיטליות על גבי נייר צילום.המחירים נעים בין1.5 ל 1.2 בהתאם לכמות שאת מפתחת .אני עדיין לא יכולה להמליץ על אתר כלשהו כי אני שולחת היום לשלוש חנויות לראות איך זה יוצא ואצל מי הפיתוח יוצא הכי טוב.

Shellylove

New member
יש לי בשבילך

הנה קישור לבו ברגע. האיכות שלהן נהדרת, כמו תמונות רגילות וממה שבדקתי גם המחירים טובים. לגבי התמונות, בעלי בדעה לשמור הכל על המחשב/CD, אבל אני כנראה עוד שבויה ב"קונספציית האלבום" מפתחת לפעמים, גם בשביל הסבתות שמבקשות תמונות.

למעלה