מישהו מזהה ??? משהו יודע ???? מישהו מזהה ??? משהו יודע ???? מאיזה תקופה ? קשור לארץ בכלל ?
ת תחבורתי New member 16/6/03 #1 מישהו מזהה ??? משהו יודע ???? מישהו מזהה ??? משהו יודע ???? מאיזה תקופה ? קשור לארץ בכלל ?
ת תחבורתי New member 16/6/03 #2 עוד אחת.. נכתב ע"י תחבורתי: מישהו מזהה ??? משהו יודע ???? מאיזה תקופה ? קשור לארץ בכלל ? לחץ כדי להרחיב... עוד אחת..
עוד אחת.. נכתב ע"י תחבורתי: מישהו מזהה ??? משהו יודע ???? מאיזה תקופה ? קשור לארץ בכלל ? לחץ כדי להרחיב... עוד אחת..
ת תחבורתי New member 16/6/03 #3 ואחרונה.... נכתב ע"י תחבורתי: מישהו מזהה ??? משהו יודע ???? מאיזה תקופה ? קשור לארץ בכלל ? לחץ כדי להרחיב... ואחרונה....
ואחרונה.... נכתב ע"י תחבורתי: מישהו מזהה ??? משהו יודע ???? מאיזה תקופה ? קשור לארץ בכלל ? לחץ כדי להרחיב... ואחרונה....
M McKaby New member 16/6/03 #4 אני מנחש נכתב ע"י תחבורתי: ואחרונה.... לחץ כדי להרחיב... אני מנחש SSSR - זה משאיות תוצרת gaz או zis . ניתן לראות את חיילי צבא האדום עם כובעים המפורסמים שלהם(פילוטקה).
אני מנחש נכתב ע"י תחבורתי: ואחרונה.... לחץ כדי להרחיב... אני מנחש SSSR - זה משאיות תוצרת gaz או zis . ניתן לראות את חיילי צבא האדום עם כובעים המפורסמים שלהם(פילוטקה).
R RedR New member 16/6/03 #5 משאית נכתב ע"י תחבורתי: מישהו מזהה ??? משהו יודע ???? מאיזה תקופה ? קשור לארץ בכלל ? לחץ כדי להרחיב... משאית מדובר במשאית מתוצרת ברה"מ 158 -ZIL , גרסת DUMPTRUCK בשרות צבאי.
משאית נכתב ע"י תחבורתי: מישהו מזהה ??? משהו יודע ???? מאיזה תקופה ? קשור לארץ בכלל ? לחץ כדי להרחיב... משאית מדובר במשאית מתוצרת ברה"מ 158 -ZIL , גרסת DUMPTRUCK בשרות צבאי.