מישהו מזהה את האוטובוס מאחורה ??? מישהו מזהה את האוטובוס מאחורה ??? אחרי זה אני אספר איפה זה צולם
T tp535 New member 28/5/04 #1 מישהו מזהה את האוטובוס מאחורה ??? מישהו מזהה את האוטובוס מאחורה ??? אחרי זה אני אספר איפה זה צולם
צ צחקן New member 28/5/04 #2 שוסון?. נכתב ע"י tp535: מישהו מזהה את האוטובוס מאחורה ??? אחרי זה אני אספר איפה זה צולם לחץ כדי להרחיב... שוסון?. ב"ה וזה צולם בגרמניה? . במפעל מאן? . (את השני פרטים החרונים אני לא בטוח... סתם מנחש.... .
שוסון?. נכתב ע"י tp535: מישהו מזהה את האוטובוס מאחורה ??? אחרי זה אני אספר איפה זה צולם לחץ כדי להרחיב... שוסון?. ב"ה וזה צולם בגרמניה? . במפעל מאן? . (את השני פרטים החרונים אני לא בטוח... סתם מנחש.... .
א איל רכניץ New member 28/5/04 #3 שלילי חזק נכתב ע"י tp535: מישהו מזהה את האוטובוס מאחורה ??? אחרי זה אני אספר איפה זה צולם לחץ כדי להרחיב... שלילי חזק נראה לי כמו RM
שלילי חזק נכתב ע"י tp535: מישהו מזהה את האוטובוס מאחורה ??? אחרי זה אני אספר איפה זה צולם לחץ כדי להרחיב... שלילי חזק נראה לי כמו RM
ה הטנדר נוסע New member 28/5/04 #4 זה נראה כמו משהו גרמני נכתב ע"י tp535: מישהו מזהה את האוטובוס מאחורה ??? אחרי זה אני אספר איפה זה צולם לחץ כדי להרחיב... זה נראה כמו משהו גרמני
זה נראה כמו משהו גרמני נכתב ע"י tp535: מישהו מזהה את האוטובוס מאחורה ??? אחרי זה אני אספר איפה זה צולם לחץ כדי להרחיב... זה נראה כמו משהו גרמני
T tp535 New member 28/5/04 #5 זה צולם במהלך נכתב ע"י הטנדר נוסע: זה נראה כמו משהו גרמני לחץ כדי להרחיב... זה צולם במהלך טיול רכבות באירופה במוזאון התחבורה אשר נמצא בלוצרן שוויץ וגם אני חשבתי שזהו אכן שוסון
זה צולם במהלך נכתב ע"י הטנדר נוסע: זה נראה כמו משהו גרמני לחץ כדי להרחיב... זה צולם במהלך טיול רכבות באירופה במוזאון התחבורה אשר נמצא בלוצרן שוויץ וגם אני חשבתי שזהו אכן שוסון
א אסף ונעה New member 29/5/04 #6 SAURER נכתב ע"י tp535: מישהו מזהה את האוטובוס מאחורה ??? אחרי זה אני אספר איפה זה צולם לחץ כדי להרחיב... SAURER זה אוטובוס של חב' Saurer השוייצרית, ששימש את רשות הדואר שם. זיהוי מדוייק של הדגם לא ברור - אבל זה נראה כמו שנות ה- 50 המוקדמות.
SAURER נכתב ע"י tp535: מישהו מזהה את האוטובוס מאחורה ??? אחרי זה אני אספר איפה זה צולם לחץ כדי להרחיב... SAURER זה אוטובוס של חב' Saurer השוייצרית, ששימש את רשות הדואר שם. זיהוי מדוייק של הדגם לא ברור - אבל זה נראה כמו שנות ה- 50 המוקדמות.