מישהו מוכן להסביר לי למה גנבו ממני?

מצב
הנושא נעול.

LocStock

New member

נכנסתי לאינטרנט של בנק הפועלים בלי אף עזרה מפקיד כזה או אחר, בדקתי קרנות נאמנות, השוויתי והכל לבד לבד... אני בא לקנות איזה קרן נאמנות ואני רואה שגונבים ממני 0.8% מההשקעה על עמלת הפצה, כאשר בכלל לא נעזרתי בפקיד ! גנבים! יש דרך להשקיע בלי לשלם לגנבים האלה את עמלת ההפלצה החדשה הזאת?

pamp1

New member
יש סיבה ויש גם דרך...

נכנסתי לאינטרנט של בנק הפועלים בלי אף עזרה מפקיד כזה או אחר, בדקתי קרנות נאמנות, השוויתי והכל לבד לבד... אני בא לקנות איזה קרן נאמנות ואני רואה שגונבים ממני 0.8% מההשקעה על עמלת הפצה, כאשר בכלל לא נעזרתי בפקיד ! גנבים! יש דרך להשקיע בלי לשלם לגנבים האלה את עמלת ההפלצה החדשה הזאת?
יש סיבה ויש גם דרך...
הסיבה: צריך לשלם משכורות למנכ"ל, ליו"ר, לדירקטוריון הבנק... הדרך: לעבור להשקיע דרך בית השקעות (גאון, טלנירי, B-טריידר).

מהיום צריך לחתום

יש סיבה ויש גם דרך...
הסיבה: צריך לשלם משכורות למנכ"ל, ליו"ר, לדירקטוריון הבנק... הדרך: לעבור להשקיע דרך בית השקעות (גאון, טלנירי, B-טריידר).
מהיום צריך לחתום
בנק הפועלים שלח אלי טופס שלאחר החתימה עליו אתה פטור מהעמלה והקרן משלמת אותה

hananhr

New member
לא מדויק

מהיום צריך לחתום
בנק הפועלים שלח אלי טופס שלאחר החתימה עליו אתה פטור מהעמלה והקרן משלמת אותה
לא מדויק
בבנק לאומי הסבירו לי שגם אם חותמים על הטופס אזי יש עדין קרנות ( כ 15% מסה"כ הקרנות ) שטרם הגיעו להסדר עם הבנק ולכן בכל מקרה תשלם עמלת הפצה. שים לב http://www.leumi.co.il/Leumi/Article/0,2777,159788,00.html

LocStock

New member
יש או אין עמלה דרך בתי השקעות?

יש סיבה ויש גם דרך...
יש או אין עמלה דרך בתי השקעות?
יש או אין עמלה אם אני משקיע דרך בית השקעות?

KajaGugu

New member
מה משמעות העמלה הזאת?

מה משמעות העמלה הזאת?
האם היא חלה על מי שכבר יש לו קרנות או מדובר בעמלה שלוקחים רק בזמן הקנייה?

LocStock

New member
בזמן הקנייה -כמו שכר טירחה של הפקיד

מה משמעות העמלה הזאת?
האם היא חלה על מי שכבר יש לו קרנות או מדובר בעמלה שלוקחים רק בזמן הקנייה?
אבל החוצפה האדירה היא שמי שקונה דרך האינטרנט ולא נעזר בשירותי הפקידות בבנק משלם אותה. ובכלל זו חוצפה, גם אם קנית בסניף. באמת אין מה לעשות, כשהמנכ"ל מקבל בונוסים של עשרות מיליונים זה צריך להגיע מאיפשהו....

KajaGugu

New member
פשוט תעזוב אותם...

אבל החוצפה האדירה היא שמי שקונה דרך האינטרנט ולא נעזר בשירותי הפקידות בבנק משלם אותה. ובכלל זו חוצפה, גם אם קנית בסניף. באמת אין מה לעשות, כשהמנכ"ל מקבל בונוסים של עשרות מיליונים זה צריך להגיע מאיפשהו....
פשוט תעזוב אותם...
בוא נפסיק להאשים אותם ונתחיל להאשים את עצמנו בתור פראירים. אני פותח עכשיו חשבון בחו"ל ומחליף את כל הקרנות/ETF שלי בניירות דומים מחו"ל.

mimamu

New member
ותשלם יותר מס...

פשוט תעזוב אותם...
בוא נפסיק להאשים אותם ונתחיל להאשים את עצמנו בתור פראירים. אני פותח עכשיו חשבון בחו"ל ומחליף את כל הקרנות/ETF שלי בניירות דומים מחו"ל.
ותשלם יותר מס...
אתה בטוח שזה כדאי לך?

chprz

New member
עמלת הפצה זה חלק קטן מהעמלות

שאתה משלם פשוט מאד צריך לפרנס הרבה .מקורבים.מה אתה רוצה שבמנהלים ילכו לכתל לאסוף נדבות. תחשוב על זה

bizmortal

New member
משלמים עמלות הפצה אם לבנק אין הסכם

שאתה משלם פשוט מאד צריך לפרנס הרבה .מקורבים.מה אתה רוצה שבמנהלים ילכו לכתל לאסוף נדבות. תחשוב על זה
אם לבנק אין הסכם עם מנהל הקרן אז יש עמלת הפצה! כיום לרוב הבנקים יש הסכמים עם מנהלי הקרנות. בדיסקונט שבו אני עובד הם עבדו קשה ולמעט דיקלה (אם אני לא טועה) יש להם הסכם עם כולם ואין עמלות הפצה. דרך אגב - היית חייב לקבל על כך הודעה באינטרנט (חוק גאגולה) ואם לא קיבלת - פנה לבנק בדרישה להחזר הסכום!

chprz

New member
אין משמעות

אם לבנק אין הסכם עם מנהל הקרן אז יש עמלת הפצה! כיום לרוב הבנקים יש הסכמים עם מנהלי הקרנות. בדיסקונט שבו אני עובד הם עבדו קשה ולמעט דיקלה (אם אני לא טועה) יש להם הסכם עם כולם ואין עמלות הפצה. דרך אגב - היית חייב לקבל על כך הודעה באינטרנט (חוק גאגולה) ואם לא קיבלת - פנה לבנק בדרישה להחזר הסכום!
אין משמעות
מהיכן מורידם את העמלה כי זה יוצא מהכיס שלך.

LocStock

New member
דרך בתי ההשקעות לא משלמים?

דרך בתי ההשקעות לא משלמים על עמלה?

idoba2

New member
אם היית עונה לשאלות ששואלים אותך,

דרך בתי ההשקעות לא משלמים על עמלה?
היו עונים לשאלות שלך...

LocStock

New member
אם היית מציב את השאלות שלך במיקום..

היו עונים לשאלות שלך...
אם היית מציב את השאלות שלך במיקום..
אם היית מציב את השאלות שלך במיקום נכון בשרשור ולא תחת תגובות של אנשים אחרים, הייתי עונה לך. עצה לחיים: תבחן את עצמך לפני שאתה מעביר ביקורת שגויה על אחרים.

חבר'ה אתם מוציאים אנרגיה ובמקרה

חבר'ה אתם מוציאים אנרגיה ובמקרה
הזה היא ממש לא ירוקה על סתם. כאילו שעד עכשיו לא שילמתם. ההבדל הוא שכיום פשוט השוו את העמלות שמשלמות הקרנות לבנקים. בעבר, קרן שבבעלות הבנק הספציפי הייתה משלמת כ 0.9% מהנכסים שלה לבנק לכן היה אינטרס לבנקים למכור קרנות שלהם . הנכסים שלה = הדמי ניהול שאתם משלמים ,פשוט עשו את זה בדרך עקיפה. היום הקרן משלמת 0.25,0.4,0.8 אחוז (קרן מנייתית, משולבת ולא מנייתית בהתאמה) לבנק שמפיץ אותה. זה חלק מהסכם ההפצה שהוא נתבך של ועדת בכר. אם הקרן לא חתמה הסכם עם הבנק, אז הלקוחות ישלמו באופן ישיר לבנק בעת המכירה (ולא הקנייה) .

מצב
הנושא נעול.
למעלה