מישהו כאן יודע למה מכנים את הפתח במכנסי "חנות " ?
א א י ל ה New member 4/10/06 #3 אגב זה לא רק במכנסים שלך. זה ככה במכנסים של כולם. <אילה עם רווחים, כל האמת בפרצוף בע"מ>
ג גלדיולה שלוחת רסן New member 5/10/06 #8 ומי זה כאן שנכנס לכולם למכנסיים????? <גלדיס שומרת שבת ויום טוב סמיה>
D Dan_Kap_ Active member 5/10/06 #9 זה אומר 1. שימכרו לך את אותו דבר, רק בחצי מהמחיר שהיית מוכנה לשלם קודם. 2. שיהיה להם להציע רק את מה שאף אחת לא רצתה עד סוף העונה. 3. שזה ייגמר מהר.
זה אומר 1. שימכרו לך את אותו דבר, רק בחצי מהמחיר שהיית מוכנה לשלם קודם. 2. שיהיה להם להציע רק את מה שאף אחת לא רצתה עד סוף העונה. 3. שזה ייגמר מהר.
י יעלילה2 New member 5/10/06 #10 זה ודאי אומר שזה כמו לקנות בית: נדמה לך שהוא שלך, אבל בעצם הוא של הבנק
א אצבעות יצאו לטייל New member 5/10/06 #15 פגש את סלי ואימץ אותה לחיקו כה חזק עד שעצמותיה התפוקקו והתנפצו לכל אבר שמוסתר בחנות המפעל חיים טופול ושות'
פגש את סלי ואימץ אותה לחיקו כה חזק עד שעצמותיה התפוקקו והתנפצו לכל אבר שמוסתר בחנות המפעל חיים טופול ושות'
ד דמעה ורודה New member 5/10/06 #17 סלי פילד אימצה לחיקה את ביתה אלי מקביל... אין בה מה לפוקק... היא בעצמה בגודל של פחית קולה.
א אצבעות יצאו לטייל New member 5/10/06 #19 איך אפשר לאמץ "לחיקה"? צריך לקבל אישור לזה? אני מזמן רציתי לאמץ לחיקה אבל נראה לי שעם הבירוקרטיה במדינתנו הקטנה עד שיאשרו לי הלחיקה כבר תמות
איך אפשר לאמץ "לחיקה"? צריך לקבל אישור לזה? אני מזמן רציתי לאמץ לחיקה אבל נראה לי שעם הבירוקרטיה במדינתנו הקטנה עד שיאשרו לי הלחיקה כבר תמות
ד דמעה ורודה New member 5/10/06 #21 בתוקף חוק האימוץ קל יותר לאמץ "לחיקה" מאשר "לחיקו" אתה יודע, זה בגלל כל הקטע עם ההטרדות המיניות...
P Pigulim New member 5/10/06 #13 מישהו יודע למה מחנים מול פתח החנות? זה לא בסדר, היא הרי פעילה בכל שעות היממה!
א אצבעות יצאו לטייל New member 5/10/06 #16 כן. הזברה לובשת פיג'מה, כי..... מתחיל להיות קר בלילות ואם מחנים מול חנות הספארי זה גורם לאפקט מנהרה שמעצים את הרוח שמקררת את הזברה (לא המשחת שיניים)
כן. הזברה לובשת פיג'מה, כי..... מתחיל להיות קר בלילות ואם מחנים מול חנות הספארי זה גורם לאפקט מנהרה שמעצים את הרוח שמקררת את הזברה (לא המשחת שיניים)