מישהו/י מבין/ה בחלומות ופשרם?

ben 911

New member
מישהו/י מבין/ה בחלומות ופשרם? ../images/Emo199.gif

אומרים שכדי שנזכור חלומות.. עלינו מייד עם היקיצה לרשומותם.. אז זה מה שעשיתי רשמתי את החלום שחלמתי אחה"צ..הריהו לפניכם. חלמתי שאני מאפיונר גדול ...לא בסדר גודל של דון קורליאונה...משהו רוזנשטייני כזה..זאב.
היות ובחלומות אין זמן לגינוני טכס וכל מיני שטויות, אז ישר איך שראיתי שאני מאפיוזו... תיכף בניתי קאזינו ענק בסיגנון לאס ואגס על חוף הכנרת... מהגזוזטרה (שרה לה
) רואים את הגולן, דגניה א', דגניה ב', קזינו חלומי.
אההה כן, אירגנתי שם קבלת פנים חמה לכל המי ומי, מעין חנוכת בית... הגיעו לשם פרצופים שאני בחיי היום יום לא הייתי מתקרב ל-ד' אמותיהם. אני לא מבין מה הפירוש או למה מרמז החלום.. אבל יתכן שהקזינו זה הפורום? כי שם אני גם מנהל. יתכן שאני מהמר כאן על משהו? תחשבו על זה... מי אמרה ז'טונים ולא קיבלה?

odo13z

New member
וואלה........חלום מעניין....../images/Emo66.gif

ואיך שהספקת בכזו מהירות.....לבנות מלון וגם קזינו.... אולי כדאי כדאי שתבחר למועצה המקומית של רמת-ישי. כי פה.......קטע כביש של 300 מטר הם סוללים כבר חצי שנה.......ואני לא רואה שזה הולך לקראת סיום..... ממש לא ייאומן...... אני בוחר בך.......מייד.

ben 911

New member
אודו, אולי בחלומי הבא אהיה מנכל נתיבי איילון.

ואז נדון בעינייני רמת ישי...

s h o o s h a

New member
פשר החלום

אני לא יוסף ולא יוספה גם אבל יש אתר שנותן פרשנויות. אז לא התעצלתי וחיפשתי וזה מה שמצאתי. לראות בחלום קזינו מצביע על ציפיות שווא הימורים- לפי האמונה הרווחת החלום מרמז על הפסדים בעסקים שולחן הימורים- לפי האמונה הרווחת לפני שאתה משקיע בעסק, עליך לבחון מכל הכוונים את מצבך מבחינה כלכלית

שושקה האם קיבלת את התמונות ששלחתי למייל שלך?

גם לי בתקופה האחרונה יש חלום שחוזר על עצמו הולכת לקרוא באתר שהיצעת....

לא מצאתי..אולי פשרו של חלומי ברור....

אני מוצאת את עצמי בתקופה אחרונה בנופים, ארצות אחרות, בחלום כל פרט כל כך מדויק באף אחד מהם לא הייתי בחיים...אבל כאילו שפעם הייתי שם....?????מה שכן אני יודעת שאני משוועת לחופש ומתכננת טיול לחו"ל אחרי החגים.....

ben 911

New member
שושה, הייתי שמח אם היית מביעה דיעה אישית

ולא שולחת אותי ע"ג איזה לינק.לאיזה אתר מעפן.
בכלל מדהים אותי איך שאת כל כך מחוברת למחשב.... לפעמים אני חושד שאת יוצאת בבוקר לעבודה עם לפטופ... רואה לפנייך אוטובוס דו קומתי אדום....ישר מקליקה על גוגל...חיפוש, אוטובוס קומותיים אדום.. והתוצאה... את נמצאת בלונדון.. זהירות, שימי לב לתנועה המגיעה מצד ימין.

s h o o s h a

New member
פחחחחח ... גוגל נישא

נו, מה אומר ומה אומר. דון קורליאונה לייט שכמותך... עושה רושם שאתה מושפע [קלות?] מהפרסומת הזו ששולחת כל אחד למחוז אחר במהירות ה...הקלקה. לענין החלום- אני דווקא [אם הייתי מפרשנת אותו] הייתי אומרת שמדובר באדם בעל רצונות ומאוויים גבוהים ביותר, בעל צורך אדיר לשלוט ולהטיל מרות על הסובבים אותו, לדרוש את כבודו, מין משה איבגי כזה בדמות הבורר. אלא שאינני פרשנית חלומות ומסתבר שאכן יש לאלו פירושים מדעיים, אז הבאתי אותם. אולם, כפי שציינתי בפתיחת דבריי כאן, דון קורליאונה לייט ביקש, וכפי שפירשנתי [בעל צורך אדיר לשלוט ולהטיל מרות על הסובבים אותו], הרי ש ... זה מה שיצא. עכשיו פורשת ומקווה שבחלומי לא אמצא את עצמי עם גוש בטון נקשר לרגליי ואותי מושלכת ל...ירקון. ליל מנוחה ושבוע קסום לכולם, [ערדניקית- קיבלתי. לעשות עם התמונות משהו?] חמודים חמודים הם!

רגע..צריך להתכופף?

לא עומדת ביניכם שלא יפגע בי משהו.
מקריאתי בפורום מאז שנכנסתי אני מאמינה שיש חיבה בין כל הכותבים ולפיכך אני לוקחת את הדברים של שניכם בהומור. וכשהבהרתי זאת, אני יכולה להגיד לכם שהרגתם אותי מצחוק שניכם, במיוחד עם הסיפא של דבריכם , אל תדאגי שושה לגוש בטון הרי את בכלל בלונדון

s h o o s h a

New member
טדאאאאאם

שרדתי את הירקון לאחר שצלחתי את נהר התמזה (River Thames - המבוטא: "תמז") בשחיה חופשית.
בוקר נפלא אנשים

ben 911

New member
נאו יו טוקינג. ../images/Emo13.gif

רק אני לא מבין, מה עושה ערדניקית בתוך החלום שלי?
רגע.....אהההה...וואלה. 21:12
את בטח "שפוכה" מכדי לפתוח עוד הודעה.

בוקר טוב שושקה ווווודאי...אני רוצה מחמאות מכל

חברי הפורום.....וצורפה תמונה ראשונה לחידון שהצעתי ת ו ד ה......יום קסום דרך אגב....פרשנות מחמירה קמעה לא????

מיי לי

New member
יש ז'יטונים?

לפי הקבלה *חלום בתחילת הלילה כולו שקר *חלום באמצע הלילה חציו שקר וחציו אמת *וחלום לפנות בוקר כולו אמת... היות וחלמת את החלום ביום, אין מה לדאוג, הכל שקר, והכוונה היא שהחלום נוגע לאירועים מהעבר הקרוב ומחיי היומיום האחרונים שעברו עליך. אין להם הרבה משמעות, אבל אולי אתה יכול להפיק מהם תובנות מסויימות. הימור זה דווקא טוב, מכיוון שהימור תמיד כולל בתוכו תקווה לניצחון והעובדה שהיה לך קזינו שלם של הימורים, זה אומר שיש לך המון תקוות שיהיה בהצלחה ושיתגשמו כל תקוותיך

בן, אנחנו מפרשי החלומות הכי טובים

של עצמנו. לדעתי חלום משקף רגשות שלנו, פחדים, רצונות, דברים שמטרידים אותנו וכו"... כך שלדעתי רק אתה יכול לפרש את החלום לפי היכרות שלך את עצמך, אתה כיוונת אותנו לכוון הפורום ...תגיד לנו אתה על מה אתה מהמר כאן ? לא סתם אדם פותח פורום לנהל אותו...האם ההימור שלך הצליח? הקמת פה פורום נחמד עם אנשים שיצרו חברה וירטואלית ביניהם, האם אתה מרגיש סיפוק כמנהל של משפחה (כמו משפחות המאפיה) ? אולי הייתה לך הכרות יותר אישית בעקבות הפורום ואתה רואה בה הימור ? (אני לא מכירה כאן אף אחד ולא יודעת כלום סתם נותנת כוון למחשבה) מתה מסקרנות
ספר לנו כשיהיו לך מסקנות
אורלי

שלום חברים קפצתי לרגע לאחל לכם שבוע נהדר

שבוע של כף שבוע של אהבה שבוע של ברכה והכי חשוב שבוע שקט על הדרום כי באמת זה כבר נימאס

כן ערדניק כל הבוקר טיילנו בנמל ת"א מקום מקסים

מיליון איש..ואחר אכלנו בפיר 23 מקום חמוד.... כבר הרבה זמן לא ראיתי דבר כזה כל עם ישראל בטיילת ת"א... כן שחכתי אחר אכלנו גלידה משהו משהו...

אני חולמת בהקיץ עכשיו על קפה בשפת הים- מישהו

מוכן להמר? הדלק עליכם הקפה עליי

למעלה