מישהו/י מבין בחוקי הביטוח הלאומי??

מישהו/י מבין בחוקי הביטוח הלאומי??

התחלתי להשתגע מהם כבר.. אההה.... ובוקר נפלא לכווווולם

היתקליף

New member
אף אחד לא מבין את חוקי ביטוח לאומי

בייחוד לא אלה שניסחו אותם אבל את יכולה לגשת לאתר שלהם ולנסות לדלות משם אינפורמציה.

אני עו"ס

ואני משתגעת מהם גם, ויותר מאשר מהם - מהאנשים שיושבים שם. הם מביישים לי את המקצוע אוריאנה

היתקליף

New member
במקרה שלי זה הפוך

האנשים שיושבים שם משתגעים ממני. הם מצפים שאתן להם כסף, אבל לי לא בא. ואני מה שלא בא לי - לא עושה. מזה אפשר להבין שמה שאני כן עושה, זה בגלל שבא לי.

בטח שלא בא לך

כי הם גנבים ומושחתים נכון שזה לא יפה ללכלך ככה על עמיתים-למקצוע, אבל זאת האמת. אוריאנה

*יערית

New member
מה אני מבינה??????../images/Emo13.gif

אכן בוקר כזה.... התחיל לא מי יודע מה אבל עבר...או עדין עובר! בכל אופן אני מבינה את מה שאני מבינה כי ניגשתי אליהם בתחילת הגרושין שלי ביקשו תלושי עבודה ואת ההסכם וצחקו לי בפנים..אמרו לי שהשתגעתי שמ-הכנסה יחד של 6000 ש"ח אני מיליונרית...לא חשוב עם השכירות שלי גבוהה ואין מה לעשות בעיניין או שיש שצריך לכלכל 3 נפשות שתיים קטנטנים ואחת שבקושי מכניסה משהו לפה
בכל אופן דעתם היא שהעדיפות היא שתהייה נתמכת שלהם כאשר את לא עובדת! כך הפקידה אמרה לי מפורשות..אז אמרתי לה טוב הבנתי תודה הייתי כאן! בכל אופן הם נוקשים בכל דבר...אבל שווה לך לגשת לסניף המקורב לביתך ולחפש את התשובות. המשך יום רגוע לכולם. יערית-מחוסרת שעות שינה

למעלה