מישהו יכול לתת לי את הנוסחה לחישוב סכום אורכי טופ טיוב וסטם?
נ ניב יעקב New member 28/12/04 #2 מקפיץ מי שיודע שיעזור בבקשה... קפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץ
מקפיץ מי שיודע שיעזור בבקשה... קפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץ
נ ניב יעקב New member 28/12/04 #4 יש נוסחה שאומרת לך איזה אורך סטם צריך להלביש באופניים לזה אני מתכוון אני לא צריך למדוד את הטופ טיוב והסטם, אני צריך להתאים סטם! ניב
יש נוסחה שאומרת לך איזה אורך סטם צריך להלביש באופניים לזה אני מתכוון אני לא צריך למדוד את הטופ טיוב והסטם, אני צריך להתאים סטם! ניב
M mtbRider New member 29/12/04 #5 ../images/Emo127.gif גם אני מעוניין ). אני יודע שיש אתר שנותן את המידע (לא מוצא אותו עכשיו ב favorites כנראה שלא שמור על המחשב הזה) .....אבל עדיין מעניינת אותי הנוסחא...
../images/Emo127.gif גם אני מעוניין ). אני יודע שיש אתר שנותן את המידע (לא מוצא אותו עכשיו ב favorites כנראה שלא שמור על המחשב הזה) .....אבל עדיין מעניינת אותי הנוסחא...