מישהו יכול לעזור לי עם אימיול?

מישהו יכול לעזור לי עם אימיול?

אני צריך פה מישהו שהוא מומחה אמיתי כי המחשב שלי כנראה בבלאגן רציני, ובבקשה אל תזרקו אותי מהפורום הזה בטענה שהנושא לא קשור כי כבר נואשתי מלמצוא בית לבעיה שלי, ואני מקווה שאנשים פה יהיו מספיק מבינים כדי לאתר את הבעיות אצלי ולהדריך אותי איך לסדר אותם: הבעיה אצלי כדילקמן: אני בדיל של בזק בינלאומי עם רוחב פס של חצי מגה. מקאזה אני מצליח להוריד במהירות סבירה של 50 קב"ש, אבל כאשר אני מנסה להוריד משהו מאי מיול - לוקח למחשב שלי זמן רב למצוא מקורות, וגם כאשר הוא מוצא אותם הוא מצליח להוריד בד"כ במהירות שהיא סביב ה3 קב"ש- וגם זה לעיתים נדירות. באופן מסתורי, למרות שאני בקושי מצליח להוריד משהו מאי מיול, אין לאף אחד בעיה להוריד איתי ותמיד מורידים ממני במקסימום שאני מגדיר. איך אני מסדר את הבעיה? נ.ב. בדיקה שהרצתי בפרום "רשתות ופס רחב" (לפני שזרקו אותי משם) העלתה שהבעיה היא אצלי ולא אצל בב"ל או אף אחד אחר.
תעזרו לי כי אתם המפלט האחרון שלי ב
מראש, אפרשימעון

z is dead

New member
אף אחד לא זורק אותך משום מקום!

עובדה שעזרו לך ב"רשתות" (אחרי שבתחילה האשמת את הספק). הפורום המתאים לשאלתך הוא פורום DIVX (עד שיפתחו פורום שיתוף קבצים...קישור מצ"ב). יש שם גם מדריך שכתב אחד מחברי הפורום שם (REUBEN).

Dr mikk

New member
../images/Emo26.gif

תראה, אימיול היא שונמה מקאזה, בקאזה אתה פשוט מוריד, בלי לחכות, בלי כלום, לא משנה באיזה מהירות העיקר להוריד, באימיול זה לא ככה, באימיול אתה מחכה בתור ואז אתה מוריד במהירות די גבוהה... (אמורה להיות מהירות גבוהה, תלוי ממי אתה מוריד...) עכשיו, יכול להיות שממי שאתה מוריד יש לו חיבור איטי לאינטרנט ולכן מהירות ההורדה היא לא גבוהה. יכול להיות גם שאתה מוריד דברים בנוסף לאימיול. ואתה יכול גם לנסות ללחוץ כפתור ימני על האיקון של אימיול בטאסקבאר ולשנות א מהירות ההורדה, זה הפתרון היחיד שאני יודע...

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

יכול רק להגיד לך שאתה לא הראשון

שיש לו טענות על מהירות של אמיול. אני לא משתמש באמיול אלא בקאזה לייט ולפני כן באיימש. אז למה לא תעברו כל המתלוננים לקאזה לייט? האמת היא שאתה יכול לעבוד עם שתיהן יחד אם המחשב שלך לא יקרוס. בכל מקרה תציץ כאן בהדרכה של KAZA (משמאל) יכול להיות שזה יאיר לך גם משהו לגבי אמיול. ובכל מקרה, תתקין גם את קאזה לייט ותתרשם.

תודה על כל התגובות:

בעיקרון אני משתמש באי מיול להורדת סרטים טובים ואיכותיים, שלא מגיעים לקאזה, אז בכל מקרה מומלץ להחזיק את התוכנה למקרה שמישהו יירצה להוריד, אני ממליץ לכם גם על האתר הזה, אתר מצויין עם קישורים להורדות מאי מיול (אתר בעברית
). מתי שאני רוצה להוריד קובץ נפוץ או שירים אני נעזר בעיקר בקאזה, אבל בגירסה יותר מתוחכמת של קאזה, משהו מצויין, עם הרבה אופציות מצויינות נוספות (כמו חיפוש אין סופי וכאלה...), חיפשתי את הקישור לתוכנה, אבל לא מצאתי, אז מי שימצא שיישתף. בקשר לפורום דיווקס, אני כבר אגש לבדוק. בקיצור, תהנו מהאתר.

למעלה