מישהו יכול לעדכן אותי לאן כריסטופר נעלם?

thetal23

New member
מישהו יכול לעדכן אותי לאן כריסטופר נעלם?

כי הפסדתי כמה פרקים ואין לי מושג מה קרה

a s r o m a

New member
זה לא עבד בינו לבין לורליי.

אז הם מתגרשים, ובינתיים הוא עזב את הבית.

מיטלוש8

New member
חחח זה נשמע כ"כ משעשע...../images/Emo6.gif

העונה הזאת עוברת מהר מידי, ודברים בה קורים מהר מידי או לאט מידי...לאן נעלמה דרך האמצע?...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifאני אמרתי שהעונה הזאת גרועה.../images/Emo178.gif

ניסו לדחוס יותר מדי. טוב שלא 6 עונות היא לא התחתנה, פתאום היא מתחתנת ומתגרשת!!XD

ornak

New member
מאיפה בכלל צץ פתאום כריסטופר?

לא אמין לחלוטין! סתם מנסים למשוך את העלילה כדי שלא ישעמם לנו מהדביקות שביחסים יציבים עם לוק. ובכלל הדמות של לוק משעממת כבר. אבל אני מכורה!!!

מיטלוש8

New member
לגמרי...../images/Emo3.gif

ואז היא עוד תהיה בסוף עם לוק... אשכרה דחסו בכוח... היחידה שהעונה עוברת עליה די בקו ישר זו רורי, מתמידה עם לוגן, יפה
(איך התבאסתי היום שהיא לא התקבלה לניו יורק טיימס...
בייחוד אחרי שכל הפרק פריס התקבלה לכל המקומות...) אתם יודעים מה חסר לי בעונה? חסר לי את ליין ורורי החברות, זה נעלם לגמרי

bep2cell

New member
אבל הפרק היום היה ממש מצחיק!

איך שלורליי מתווכחת עם לוק סתם כדי שיהיה לה על מה לדבר איתו, זה ממש הצחיק אותי וגם מישל בכמה פרקים האחרונים ממש מצחיק! בכלל, בזמן האחרון יש יותר הומור מדרמה והתפתחות... אבל רורי שלא התקבלה באמת היה ממש עצוב ד''א עוד כמה פרקים נשארו? גם אני מכור!

מיטלוש8

New member
כן, היה פרק טוב!

עם פריס היה ממש מגניב, היא ודויל ממש מתוקים!
ונשארו אכן עוד 3 פרקים... עצוב משו...

bep2cell

New member
אוי דויל...

הוא ממש חמוד כשהוא לא מנסה לזמן שדים או לירות בכל הבצפר כמו שהוא עשה בבאפי שלושה פרקים זה כלום!

מה שהכי מעצבן זה הזמנים

בפרק השני ליין מגלה על ההריון, הופ הופ עברו כמה פרקים והיא עם בטן ענקית והופ יולדת. רורי התבאסה שלוגן הזמין אותה רק לחג המולד וזה עוד הרבה זמן מבחינתה, הופ היא כבר חזרה מלונדון. כל פעם שמתחיל פרק אני לא יודעת אם עברו חודשים או ימים ספורים. וכן החברות לש ליין ןרורי חסרה מאוד.

מיטלוש8

New member
וואו לגמרי! ../images/Emo45.gif

כל כך מבאס.. לא הבנתי כמה זמן לורליי וכריס היו נשואים, כמה זמן הם יצאו בכלל, אשכרה הקטע שרורי פתאום נסעה לחג המולד כשבפרק הראשון זה היה נשמע כ"כ רחוק.. וליין וההריון הכי הזוי.. רגע היא רק בתחילת ההריון, רגע אח"כ היא עם בטן של חודש תשיעי, ופתאום יולדת, ואיפה התינוקות? מה הולך פה?...בעעע!! כמו שאמרת, בכל פרק את לא יודעת כמה זמן עבר מאז הפרק הקודם...

למעלה