מישהו יכול בבקשה לתת לי טיפים

em AllיKill

New member
מישהו יכול בבקשה לתת לי טיפים

של איך להתאמן על שירה ונגינה ביחד? אני רוצה להתחיל לשלוט בשירה והדיבור תוך כדי נגינה, שלא יבלבלו אחד את השני, אבל זה קשה לי מדי להתחיל לשיר ישר לשיר ולנגן, כי כשאני מתחיל לשיר אחרי כמה פעמים שאני מנגן את אותו ריף אז התזמון בין שתי הידיים הולך והפריטה והאקורדים הולכים לי. אז אני צריך טיפים, עצות ורעיונות(שניסיתם) לאימונים של שירה ונגינה ביחד. תודה מראש.

Shards

New member
שמע

לא ידוע לי על שיטות להתאמן דווקא על זה, אבל כמו בכל דבר שקשה לך במוסיקה: אם לא הולך מהר, נסה לאט, ובהדרגה תעלה את הטמפו. אם אפשר להתאמן מול מטרונום, עדיף. בהצלחה, עומרי.

כמה זמן אתה מנגן?

זו פונקציה של זמן לדעתי.עם הזמן זה משתלב באופן טבעי. כהתחלה - כשאתה מתחיל ללמוד שיר חדש - כדאי קטע קטע,שורה שורה(שיר),ובכל שורה,לשיר במקביל ללימוד האקורדים והתווים. בהתחלה זה יהיה מקוטע מאוד ואיטי, אבל לאחר כמה חזרות זה יתחיל לזרום. רק סבלנות ,זמן,ומצב רוח מתאים וזהו :)

em AllיKill

New member
משהו כמו שנתיים..

ואני גיטריסט די 'מתקדם' יחסית לזמן שאני מנגן, אבל זה לא קשור, כשאני מתחיל לדבר או לשיר תוך כדי הנגינה הכל מתפקשש, בינתיים רק יונתן הקטן הולך חלק חחח..

גיא באר

New member
פשט את המקצבים

נסה לנגן רק רבעים ביד ימין, ואז יהיה לך יותר קל לשיר. אח"כ תעבור לשמיניות,ובהדרגה למקצבים שאתה רגיל לנגן.

Gigantic Boots

New member
בטח שזה קשה.

כי שאתה מתחיל אתה חושב על כל דבר יותר מידי. שאתה מנגן הרבה זמן, נגיד שנה וחצי?, אז כבר דברים נהיים אוטומאטיים ואתה יכול להתמקד יותר על השירה.

em AllיKill

New member
אז זהו.

שאני מגנן כבר שנתיים, אבל עד היום לא ניסיתי לדבר או לשיר תוך כדי, אז להביא את זה ביחד במכה זה קשה. בגלל זה אני מבקש פה את העזרה של כאלה שכן יודעים ויכולים לשיר ולנגן ביחד, כי זה די חשוב לי לשלוט על היכולת של לנגן ולשיר בו זמנית. למישהו יש עוד טיפים בשבילי?

Gigantic Boots

New member
תגובה:

אם תנגן אקורד אחד כל הזמן ותשיר עליו תווים בסולם אתה תצליח נכון? פשוט תגרום לזה שלנגן כמה אקורדים יהיה פשוט כמו לנגן אקורד אחד... אני זוכר שלקח לי משהו כמו חודשיים להתחיל לעשות את שני הדברים ביחד.

TheMo

New member
אימון, אימון אימון ../images/Emo13.gif

נתנו לך כבר עצות טובות, אבל מה שמשנה באמת זה כמה זמן תשקיע בשירה ונגינה יחד. קבל הבטחה שגם בלי שום שיטה מיוחדת (אני לא סותר שיטות, רק מעביר נקודה) אם תשיר ותנגן ביחד מספיק זמן, זה יהפוך קל יותר עם הזמן...

eVeR WiSH

New member
כמה שירי קלים ועוזרים...

blink 182- i wanna fuck a dog in the ass nirvana....all of their songs smoke on the water megadeth)symphony of distrution pantera-walk זה מה שהצלחתי לחשוב עליו...

למעלה