מישהו יודע... אם במסלול חינוך ללקויי שמיעה לומדים את שפת הסימנים במסגרת האוניברסיטה או במסגרת אחרת?
G g00gle New member 10/6/04 #1 מישהו יודע... אם במסלול חינוך ללקויי שמיעה לומדים את שפת הסימנים במסגרת האוניברסיטה או במסגרת אחרת?
מ מאי יולי New member 11/6/04 #5 ../images/Emo12.gif הגם את אורלי???????????? ואני לתומי חשבתי שאת לא מאנשי ה-!!!!!!!!!!!! ה-????????????? וה-פחחחחחח... טעיתי בגדווווווווווווווול!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo12.gif הגם את אורלי???????????? ואני לתומי חשבתי שאת לא מאנשי ה-!!!!!!!!!!!! ה-????????????? וה-פחחחחחח... טעיתי בגדווווווווווווווול!!!!!!!!!!!!!
P PooKiPsiT New member 11/6/04 #6 ../images/Emo6.gif נראה לי שהיא עשתה את זה בכוונה. בשביל להראות למר "?????????" כמה זה נחמד כשעונים בצורה כזאת...
../images/Emo6.gif נראה לי שהיא עשתה את זה בכוונה. בשביל להראות למר "?????????" כמה זה נחמד כשעונים בצורה כזאת...
מ מאי יולי New member 11/6/04 #7 ../images/Emo3.gif כן, מן הסתם למרות שלכי תדעי, בכל זאת זאת דרך לא רעה להביע את עצמך!!!!!!!!!!111
A ailag New member 12/6/04 #8 ../images/Emo3.gifכן, מן הסתם או שהיא ניסתה לעשות פאטרן. וריאציה על פאטרן.